در بازارهای مالی متفاوت مانند کریپتوکارنسی اصطلاحات مختلفی وجود دارند که باید با آنها آشنا بود تا بتوان فعالیتی بهتر و پر سودتر داشت. یکی از این اصطلاحات آربیتراژ (Arbitrage) است. آربیتراژ به معنی کسب سود از تفاوت قیمت یک دارایی میان دو یا چند بازار مالی در یک بازه زمانی مشخص و به صورت همزمان است.
یکی از مواردی که در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارد، آربیتراژ تتر است. در این مطلب قصد داریم به سؤال آربیتراژ تتر چیست؟ پاسخ دهیم و نکاتی در این خصوص بیان کنیم. با ما تا انتها همراه باشید تا با پاسخ این سؤال و نحوه کسب سود از آربیتراژ تتر بیشتر آشنا شوید.
به طور کلی خرید و فروش همزمان یا با فاصله زمانی کم یک دارایی را برای کسب سود از تفاوت قیمت موجود در بازارهای مختلف آربیتراژ میگویند. افراد فعال در بازارهای مالی مانند بازار ارز دیجیتال، صرافیهایی را پیدا میکنند که قیمت کوینهای متفاوت در آنها پایین تر است. سپس آنها را خریداری میکنند و در صرافیهایی میفروشند که قیمت بالاتری دارند.
همین امر سبب میشود که سود خوبی کسب کنند. باید بدانید که کسب سود از آربیتراژ در تمام بازارهای مالی امری رایج و مرسوم است. حتی در بازار کالاهای فیزیکی نیز بسیاری افراد با خرید یک کالا و عرضه آن در شهری که بازار بهتری دارد، سود میبرند.
در پاسخ به سؤال آربیتراژ تتر چیست؟ باید بگوییم زمانی که افراد با بررسی قیمت تتر، صرافیهایی را پیدا میکنند که بتوانند تتر را با قیمتی کمتر خریداری کنند و در صرافیهای دیگر با قیمت بالاتر بفروشند، از آربیتراژ تتر سود کسب کرده اند. برای این کار بسیاری افراد از رباتهای مختلف استفاده میکنند و یا برای پیدا کردن صرافیهایی که قیمت ارز دیجیتال تتر در آنها از میانگین بازار کمتر باشد، وقت میگذارند.
پس از آن روند ساده و سریع است. آنها از طریق صرافی که تتر را ارزان تر میفروشد، اقدام به خرید تتر میکنند و سپس آن را در صرافی دیگری که با قیمت بالاتر آن را از شما میخرد، به فروش میرسانند. به عنوان مثال شما از صرافی شماره یک 1000 تتر به قیمت هر تتر 50 هزار تومان خریداری میکنید.
پس از آن با پرداخت کارمزد آن را جا به جا میکنید و در یک صرافی دیگر که این تترها را با قیمت 51 هزار تومان خریداری میکند، به فروش میرسانید. اختلاف قیمت میان این خرید و فروش که در چند دقیقه انجام شده است، عددی در حدود 1 میلیون تومان است. البته از این عدد باید میزان کارمزد پرداختی را کم کرد تا سود واقعی محاسبه شود.
پس از آن که با مفهوم آربیتراژ تتر چیست آشنا شدیم و در خصوص آن نکاتی را بیان کردیم، نوبت به بررسی انواع آربیتراژ میرسد. باید بدانید که آربیتراژ انواع متفاوتی دارد. انواع آربیتراژ عبارتند از:
قطعاً ارزهای دیجیتال مختلف را میتوان از طریق صرافیهای متفاوت خریداری کرد. زمانی که یک ارز دیجیتال مانند تتر را از یک صرافی با قیمت پایین تر خریداری میکنید و در صرافی دیگری با قیمت بالاتر به فروش میرسانید از سادهترین نوع آربیتراژ سود کسب کرده اید.
آربیتراژ مثلثی را باید یک نوع دیگر از انواع آربیتراژ دانست. در این نوع افراد از اختلاف قیمت میان سه ارز متفاوت سود میکنند. به عنوان مثال افراد ابتدا با دلار بیت کوین خریداری میکند. سپس بیت کوین خود را در ازای دریافت پوند به فروش میرسانند و در نهایت پوندهای خود را به دلار تبدیل میکنند.
آربیتراژ فاندینگ ریت نوع دیگری از آربیتراژ است که افراد میتوانند از آن سود کسب کنند.
آربیتراژ نرخ بهره وری باعث میشود که قیمت ارزهای دیجیتال در صرافیهای متفاوت به یکدیگر نزدیک شود. به عنوان مثال اگر قیمت بیت کوین در یک صرافی مانند کوکوین پایین تر از صرافی بایننس باشد، افراد اقدام به خرید بیت کوین در این صرافی و فروش آن در بایننس میکنند. همین امر روی قیمت دو صرافی تأثیر میگذارد و اختلاف قیمت میان آنها کاهش پیدا میکند.
بزرگ ترین ریسک آربیتراژ تتر چیست؟ بزرگ ترین ریسکی که در خصوص آربیتراژ تتر و سایر ارزهای دیجیتال وجود دارد، کارمزدهایی هستند که باید برای انتقال این کوینها و تترها پرداخت کنید. برخی مواقع این کارمزدها آنقدر زیاد میشوند که نه تنها نمیگذارند که افراد سود کنند، بلکه به آنها ضرر نیز تحمیل میکند.
به همین دلیل باید در این خصوص مطالعات مناسبی داشته باشید و همیشه میزان کارمزد را برای معاملات خود در نظر بگیرید. پس از آن با بررسی قیمت ارز تتر و محاسبه میزان سود متوجه خواهید شد که آیا این معامله برای شما سودمند است یا میزان کارمزد در نهایت منجر به متضرر شدن شما خواهد شد.
سلب مسئولیت: این محتوا تبلیغاتی است و تحریریه تابناک مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
انتهای رپرتاژ آگهی/