به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، نوشتۀ ابراهیم رییسی رییس جمهوری کنونی ایران در دفتر یادبود آرامگاه سیمون بولیوار هم از حیث دستخط و هم نوع کلماتی که انتخاب کرده مورد توجه قرار گرفته است.
او نوشته است:
• مبارزات مردم آمریکای لاتین بویژه مردم ونزوئلا علیه نظام سلطه و استکبار جهانی قابل تقدیر میباشد.
• بدون تردید راه استقلال و آزادی و اجرای عدالت، مقاومت و ایستادگی میباشد.
• بدون تردید مردم ونزوئلا و دولت میتوانند کشور را بدون دخالت بیگانگان بویژه آمریکاییها بسازند.
• بامید پیروزی نهایی و اجرای عدالت.
رضا رشیدپور مجری سرشناس تلویزیون که مشخص نیست به سرنوشت عادل فردوسیپور دچار شده یا نه یادآور شده «نمیباشد» آن هم دوبار خوب نیست و از این که آقای رییسی حرف اضافه «به» را به سبک قدما به کلمات «ویژه» و «امید» چسبانده هم انتقاد کرده همین طور تکرار بدون تردید.
دستخط او هم مورد توجه قرار گرفته و از این رو خالی از لطف نیست دستخط ۷ رییس جمهوری ایران قبل از ابراهیم رییسی را نیز از آغاز تا کنون مرور کنیم:
۱. ابوالحسن بنیصدر (نامه به دادستان درباره فرخرو پارسا وزیر آموزش و پرورش پیش از انقلاب و به قصد نجات او از اعدام)
۲. محمد علی رجایی (پاسخ ایدیولوژیک به نامه دبیر کل کمیته ملی المپیک که از چهرههای شاخص جبهه ملی بود)
۳. آیت الله سید علی خامنهای. نکته قابل توجه این که دست راست ایشان در حادثه ۶ تیر ۱۳۶۰ آسیب دید و پس از آن با دست چپ مینویسند. البته متن انتخابی با دست چپ (پایینی) مربوط به دوران رهبری است، ولی ریاست جمهوری هم بعد از ترور بوده و طبعا با چپ نوشتن برای یک راست دست و پس از ۴۰ سال کاری بسیار دشوار است، اما میبینیم که روح خط حفظ شده و هر چه زمان گذشته به زمان راستدستی نزدیکتر شده است.
۴. اکبر هاشمی رفسنجانی (نوشتهای حاوی تشکر از یک عکاس)
۵. سید محمد خاتمی (پیام تسلیت به حامد بهداد بازیگر). در سالهای اخیر بیش از هر رییس جمهور سابق دیگر دستخط خاتمی منتشر شده، چون پیامهای تسلیت متعدد با خط او خطاب به چهرههای مختلف علمی و سیاسی و هنری منتشر میشود:.
۶. محمود احمدینژاد (نوشته او در آغاز سال تحصیلی)
۷. حسن روحانی (در دفتر یادبود تخت جمشید)
هر چند داستان دستخط جوانب مختلف دارد و از جمله این که برخی از احکام یا پیامهای امام با خط حجتالاسلام رسولی محلاتی است مثل نامه مشهور به گوباچف والبته با تایید و مهر ایشان یا دستخط منتسب به رضاشاه روی عرشه کشتی هنگام تبعید در ۵ مهر ۱۳۲۰ که در سالنامه دنیا تصریح شده به خط فریدون جم است یا دستخط ملک زاده معاون احمدینژاد و رییس سازمان میراث فرهنگی در دفتری در جشنواره عشایر که از نگاه برخی با جایگاه او متناسب نمینمود و سر وصدای بسیار به پا کرد:
در پایان خالی از لطف نیست تصویر نامه سیدحسن خمینی در اعتذار از خبرنگار ایلنا در مراسم مرحوم دعایی را هم با خط خود او در زیر بیاوریم: