فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

وزش باد شدید و رگبار باران در ارتفاعات

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در برخی ارتفاعات کشور طی روزهای پایانی هفته خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۴۰۲۵
|
۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۸ 20 July 2023
|
1904 بازدید
                              وزش باد شدید و رگبار باران در ارتفاعات

به گزارش «تابناک»، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طی روز پنجشنبه‌ (۲۹ تیر) فعالیت جریانات ناپایدار در ارتفاعات البرز، زنجان، قزوین، و با شدت کمتر در مناطق کوهستانی شمال‌غرب کشور، افزایش ابر و وزش باد، بعضی ساعات بارندگی و احتمال رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی روز جمعه ( ۳۰ تیر) نیز وزش باد و گاهی باد شدید، رگبار و رعدوبرق و احتمال تگرگ در ارتفاعات شمال‌ غرب و ارتفاعات تالش پیش‌بینی می‌شود. در سایر مناطق کشور نیز استقرار هوای پایدار و افزایش دما طی روز پیش‌بینی می‌شود. وزش باد گاهی شدید نیز مهمترین پدیده جوی در اکثر مناطق کوهستانی کشور است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی ارتفاعات کشور کرد: با توجه به اینکه طی پنجشنبه برای ارتفاعات پهنه البرز، ارتفاعات شمال‌غرب، ارتفاعات زنجان و قزوین به سبب وقوع رگبار و رعدوبرق و تندباد موقتی پیش‌بینی می‌شود، شرایط برای صعود نامناسب است.عصر پنجشنبه در ارتفاعات تهران شرایط وقوع رگبار و رعدوبرق، مخاطره آمیز است بنابراین رعایت زمان بندی مناسب در برنامه صعود لحاظ شود و در صورت شب‌مانی از کمپینگ در فضای باز اجتناب شود.

وی در ادامه گفت: طی جمعه گرمایش روزهنگام در اکثر مناطق کشور به‌ویژه برای نیمه‌جنوبی کشور با مخاطره گرمازدگی همراه است، لذا تمهیدات لازم برای اجتناب از گرمازدگی و آسیب ناشی از افزایش تابش فرابنفش در ساعات میانی روز اندیشیده شود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران اظهار کرد: روز پنجشنبه ارتفاعات تهران، آفتابی همراه با وزش باد، از ظهر افزایش ابر و افزایش سرعت باد و طی بعدازظهر و غروب رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.طی روز جمعه نیز ارتفاعات تهران آفتابی و وزش باد در ارتفاعات بالاتر از ٣٠٠٠ متر، طی بعدازظهر وزش باد گاهی باد شدید و طی بعدازظهر همراه با افزایش ابر خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟