به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی آقامحمدی؛ رئیس قرارگاه جهادی 2020 محله در اولین جشنواره معلمان جهادی سراسر کشور اظهار کرد: قراردادی با دبیرستان البرز منعقد شده است تا در شیفت بعد از ظهر برای دانشآموزان محروم کلاسهای کنکور برگزار شود. دانشآموزان توانمند تحصیلی نیز در این طرح به عنوان پشتیبان در کنار دانشآموزان ضعیفتر حضور خواهند داشت.
وی افزود: 874 هزار دانشآموز بازمانده از تحصیل با کد ملی شناسایی شدهاند و در قرارگاه جهادی محله 2020 برای بازگرداندن آنها به مدرسه تلاش میشود.
همچنین حمیدرضا خانمحمدی؛ رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در اولین جشنواره ملی معلمان جهادی سراسر کشور نیز اظهار کرد: تعهد و فداکاری در شغل معلمی نقشی اساسی دارد. میتوان با ایجاد یک شبکه گسترده از معلمان متعهد، که شامل یک میلیون نفر باشد، بر این امر تأکید کرد. این شبکه میتواند به 16 میلیون دانشآموز تحت تعلیم خود خدمات ارائه دهد.
وی بیان کرد: عوامل مخرب ذهن دانشآموزان، خانوادهها را نیز در تیررس خود قرار دادهاند. با انجام کار جهادی و طراحی و اجرای برنامههای هدفمند، میتوانیم به ساختن آیندهای روشن برای کشورمان کمک کنیم. جهاد تبیین نیز در این راستا نقشی اساسی ایفا میکند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: به اطلاع دانشآموزانی که در استفاده از فضای مجازی افراط میکنند، میرسد که جهت بررسی مشکلات تحصیلی و ارائه راهحلهای مناسب با حضور والدین در مدرسه حاضر شوند.
خانمحمدی ادامه داد: معلم جهادی فراتر از صرفِ ارائه دو ساعت درس در عصرها به دانشآموزان است. رسالت او، همچون پیامبران، پرورش و نجات انسانهاست.
وی با اشاره به اینکه تربیت باید در دبستان اتفاق بیفتد، متذکر شد: بهسازی 110 هزار کلاس درس با مشارکت 15 گروه جهادی انجام شده است.
وی با تاکید بر اهمیتِ نهادینه شدن تربیت در دوره ابتدایی، خبر از بهسازی 110 هزار کلاس درس با مشارکت 15 گروه جهادی داد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اضافه کرد: رویکرد اصلی فعالیتهای جهادی، تربیتی است و ضروری است که این موضوع به گفتمان غالب در آموزش و پرورش تبدیل شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.