به گزارش «تابناک»، طی دیدار تعدادی از نمایندگان کنونی و ادوار مجلس شورای اسلامی، با محسن رضایی، ضمن تاکید بر اهمیت اجماع نامزدهای جبهه انقلاب، نامهای با امضای ۲۰۰ تن از آنان به وی تحویل داده شد.
در این نامه، موفقیت دولت بعد در شرایط کنونی، منوط به آرای قوی و همگرایی و اجماع نامزدهای انقلابی و پس از آن بهره گیری از توان تمام نیروها و دوری از فردگرایی و گروه گرایی و رعایت اخلاق در رقابتها دانسته شده است.
متن نامه به شرح زیر است:
""بسمه تعالی
بعد از شهادت رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی و سایر شهدای خدمت، کشور ما شاهد رخدادی بزرگ و حماسهای عظیم در قدردانی از خدمات صادقانه بود و این سرمایه اجتماعی عظیم و مهمی است که می تواند در صورت پاسداشت، منجر به تحول در کشور گردد.
بر سیاستمداران و مدیران و بزرگان جامعه است تا جهت بستر سازی برای ایجاد تحول و نیل به قلههای پیشرفت با تجدید نظر در روشهای قدیمی رقابت و تبلیغات و با درک دقیق تر و بالاتر از تحولات جهانی و منطقه ای تلاش کنند به هم گرایی حداکثری نائل گردد تا دولتی قوی و پیشرو تشکیل گردد و به فرمایش و رهنمود ارزنده رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای مدظلهالعالی مبنی بر خلق حماسه دوم و انتخاب رییس جمهور شایسته نائل شویم.
یک دولت قوی و پیشرو زمانی تشکیل می شود که با همگرایی حداکثری و هم افزایی تجارب و برنامه ها و دانش ها رخ دهد. چنین دولتی نیازمند ترکیب ظرفیتها و در کنار هم بودن واقعی سران سیاسی و احزاب است تا بتوان حتی الامکان از همه دیدگاهها و برنامه ریزی ها و تجارب موجود در کنار هم بهره برد. جهت اثبات صداقت سیاست مداران لازم است تا از سردرگمی مردم جلوگیری شود و نامزدهای محترم با تلاش برای ائتلاف یا اجماع با هدف پیروزی ظرفیت های خود را درکنار همدیگر ببینند و سعی کنند به مردم نشان دهند که راه خدمت صادقانه ادامه دارد و برای همین خدمت صادقانه هم از تکثر و تشتت به نفع وحدت و اجماع حرکت میکنند.
بخشی از قوت دولت به این بر میگردد که دولت آینده در یک رقابت نزدیک و با آرای اندک قدرت را به دست نگیرد، بلکه قدرت را با حداکثر آرا و با مشارکت خوب بدست آورد و این لازم می آورد تا برخورد مسئولانه تر و صادقانه تر نامزد محترم در نسبت با کل ملت عزیز ایران به چشم آید.
از دیگر الزامات این همدلی و همگرایی این است که تخریب های هواداران محترم که متاسفانه از مدت ها قبل آغاز شده است بلافاصله متوقف گردد و تبلیغات، متکی بر توانایی ها و ظرفیت ها بود. همگرایی و هم افزایی حداکثری صرفا مربوط به فرایند انتخابات نیست، بلکه باید بعد از انتخابات با دریافت برنامه ها و دیدگاه ها و مشورت های جناح های مختلف و نمایندگان محترم مجلس و رجال سابق و کنونی ادامه پیدا کند و دولت بداند که برای برنامه ریزی و اجرا، موظف است از همه ظرفیت کشور به شکل تضمین شده ای استفاده کند و بهره ببرد.""