گفت و گوی «تابناک» با فعالان سیاسی؛

نیروهای انقلاب در برابر دو گزینه «اجماع یا مشارکت»/ پزشکیان، رقیب جدی نیست!

با توجه به زمزمه‌های غیررسمی که روزها مبنی بر وحدت نیروهای انقلاب به گوش می رسد. تابناک با تعدادی از چهره‌های سیاسی به گفت‌وگو پرداخته است تا نظر آن‌ها را در این زمینه جویا شود.
کد خبر: ۱۲۴۳۳۴۳
|
۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰ 19 June 2024
|
17294 بازدید
|

به گزارش تابناک، این روزها خبرهای درگوشی و زمزمه‌های غیررسمی از  وحدت نیروهای انقلاب به گوش می رسد. روندی که جریان اصولگرایان/انقلابی الزاما باید با یک نامزد واحد در صحنه باقی بمانند و رویکردی متحد از خود نشان دهند تا به بدنه حامیان و هواداران خود اطمینان دهند که برای اصول خود حاضرند از نفع شخصی عبور کنند. در همین راستا تابناک با تعدادی از چهره‌های سیاسی به گفت‌وگو پرداخت و نظر آن‌ها را جویا شد.

 مصطفی میرسلیم عضو هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با تابناک با اشاره به اینکه زمزمه هایی از  ایجاد اجماع در  جبههٔ انقلاب وجود دارد، گفت: این قبیل اقدامات باید قبل از شروع تبلیغات انجام گیرد و نه بعد از آن، زیرا علاقه‌مندان به نامزدها نسبت به آنها متعهد می‌شوند و کنار کشیدن آنها موجب دلسردی و بعضاً نومیدی طرفدارانشان می‌شود و از تعداد حضورشان در پای صندوق‌های رای می‌کاهد. زیرا رأی‌دهنده احساس می‌کند که به او جفا شده و از وی استفادهٔ ابزاری شده است.رای دهنده  در مقابلِ تحمیل انتخاب فرد دیگر، مقاومت می کند.

این عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه  ضرر اجماع نسبت به کل مشارکت قطعی است، هرچند ممکن است به طور نسبی به نفع یکی از نامزدها باشد که محور تحمیلی اجماع می‌شود، تصریح کرد:  به نظر بنده برمبنای تجربهٔ انتخابات گذشته و محاسبات آماری، بهتر است که تمام نامزدها وفادار به طرفدارانشان بمانند و اگر انتخابات به دور دوم کشید با توجه به اینکه رئیس جمهوری باید اکثریت مطلق آرا را کسب کند، خودبه‌خود اجماع صورت خواهدگرفت. 
در مرحله دوم انتخابات،خود به خود اجماع ایجاد می شود/ نماینده همه سلایق باید در جریان انقلاب حضور داشته باشند
این نماینده سابق مجلس، گفت: مهم این است که مردم در جبهه‌ٔ انقلاب با سلائق مختلف و بدون احساس تحمیل یا سرخوردگی، در دور اول به پای صندوق‌ها بروند و اصل مشارکت تحت شعاع تحمیل یک نفر قرار نگیرد.
 

میرسلیم با بیان اینکه روند تبلیغات را تا کنون مثبت ارزیابی می‌کند، عنوان کرد: در مجموع خود‌ نامزدها اهتمام دارند کار تخریبی انجام ندهند؛ هرچند در فضای مجازی مراعات اخلاق انتخاباتی نمی‌شود. البته خوب است که خود نامزدها وقتی که از سوابق و تجاربشان یاد می‌کنند به‌گونه‌ای نباشد که جنبهٔ تصنعی پیدا کند و به شعور مردم توهین شود، هر کس که بیشتر کار کرده باشد، بیشتر هم در معرض اشتباه و خطا و تخلف قرار می‌گیرد. 

 

وی اظهار کزد: نامزدها هیچ‌کدام معصوم نیستند؛ پس صادقانه باید به مردم بگویند که کجای کارشان اشکال داشته؛ آنها از انتقادها استفاده کرده،  متنبه شده و رفع اشکال کرده‌اند.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: این نوع ارائهٔ تجربه و سابقهٔ کاری واقع بینانه است و‌ می‌تواند مفید باشد و الّا نامزدها متهم به ظاهرفریبی و اغراق و دروغ‌گویی می‌شوند و ممکن است که در فضای مجازی اسناد تخلفات دوران مسئولیت‌هایشان افشا شود و این به نفعشان نیست.

میرسلیم  در ‍پایان گفت: مهم تر از این‌که چه کسی رأی می‌آورد آن است که نامزدها و مردم چگونه با مراعاتِ صداقت و شفافیت، انتخاباتی درست و سالم و منطبق با آرمان‌های انقلاب، ان‌شاءالله به انجام برسانند.

کاندیداهایی که شانس پیروزی ندارند شجاعانه انصراف دهند

همچنین ناصر ایمانی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت و گو با تابناک  درباره وحدت نیروهای انقلاب و احساس نیاز این وحدت درمیان نیرو های انقلاب گفت: وحدت همیشه خوب است و در حال حاضر اجماع نیروهای انقلاب یک نیاز است.

وی ادامه داد: هرچه به انتخابات نزدیکتر می شویم کاندیدا ها ارزیابی دقیق تری از شرایطشان دارند و اگر واقعا برخی کاندیدا احساس می‌کنند موفق به کسب آرا نمیشوند شجاعانه انصراف دهند و این انصراف به تجمیع در آراء دیگران می انجامد.
وی در ادامه در خصوص مکانیزم هایی که برای رسیدن به یک نامزد واحد می‌توان بکار گرفت اظهار داشت: سال ها است مکانیزم های مختلف بکار گرفته می شود اما بهترین و دقیق ترین مکانیزم همان نظرسنجی ها و شواهد میدانی است. باید بر اساس آمار هایی که از مراکز معتبر نظرسنجی و شواهد میدانی ارائه می شود تصمیم گرفت.
 
کاندیداهایی که شانس پیروزی ندارند شجاعانه انصراف دهند
این فعال سیاسی اصولگرا در پایان در خصوص نامزد اصولگرا - انقلابی که پتانسیل اجماع را دارد اینگونه اظهار نظر کرد: در نظر سنجی هایی که انجام شده قالیباف و جلیلی بالاترین رای را با کمی اختلاف دارند و بقیه کاندیداهایی که میدانند شانسی ندارند بهتر است به نفع یکی از این کاندیدا انصراف دهند.

پزشکیان رقیب جدی اصولگرایان نیست

محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی نیز در گفتگو با تابناک درباره شرایط فعلی انتخابات ریاست جمهوری گفت: پزشکیان رقیب جدی برای جبهه اصولگرا نیست و خطری وجود ندارد. بنابراین وحدت نیروهای انقلاب ضرورتی ندارد.
 
وی ادامه داد :کسی که می‌گوید مشکل اصلی کشور اقتصاد است بعد می‌گوید من از اقتصاد چیزی نمی‌دانم نمیتواند رقیب جدی و کاندیدای مناسبی برای ریاست جمهوری باشد.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با اشاره به میثاق نامه جبهه مشارکت بیان داشت: در میثاق نامه ای که جبهه مشارکت منتشر کرده و پزشکیان این میثاق نامه را امضا کرده اند و اعضای ستادش همان‌هایی هستند که این میثاق‌نامه را تنظیم کرده‌اند، مطالبی آمده که بسیار دور از انتظار است و گویای این است که پزشکیان اصلا فرد مناسبی برای ریاست جمهوری نیست.
 
سفیر سابق ایران در ایتالیا اذعان کرد: در این میثاق نامه آمده که باید رنگین کمانی‌ها (همجنس بازان) حقوق برابر با مردم عادی داشته باشند این مطلب به این معناست که ازدواج آنها به رسمیت شناخته شود و بتوانند رئیس جمهور هم شوند. کسی که از نهج‌البلاغه صحبت می‌کند  چطور می‌تواند چنین چیزی را امضا کند و بگوید مشکلی با این موضوع ندارد.
 
وی افزود: پزشکیان می‌گوید مردم  باید بتوانند هر نوع لباسی بپوشند و هر طور می‌خواهند راه بروند و هر طور دلشان می‌خواهد رفتار کنند و حدی مشخص نمی‌کند یعنی اگر فرد برهنه هم بیرون بیاید مشکلی ندارد. پزشکیان شایستگی لازم را برای ریاست جمهوری ندارد‌ و رقیب جدی برای جبهه انقلاب محسوب نمی شود اما اگر جبهه انقلاب متحد هم شوند موردی ندارد. به طور کلی خطری جبهه اصولگرا را تهدید نمی کند.
محمد حسن قدیری ابیانه برای انتخابات ثبت نام کرد+ فیلم
 
این تحلیلگر مسائل سیاسی در خصوص صحبت های پزشکیان اینگونه اظهار نظر کرد: کسی که می گوید مشکل اصلی کشور اقتصاد است و تأکید می کند که از اقتصاد چیزی نمی‌داند، چرا کاندید می شود. پزشکیان می گوید باید مشکل ما با دنیا را حل کنیم این حرف را روحانی و ظریف هم زدند و رفتند برجام را امضا کردند اما همین برجام باعث ایجاد تحریم های گسترده‌تر شد. اخیرا هم رابرت مالی مسئول مذاکرات برجام در جلسه سری که صدایش لو رفته است گفته است که به دنبال احیای برجام هستند تا تحریم‌ها را تشدید کنند.
 
قدیری ابیانه تاکید داشت: هر چه پزشکیان بیشتر حرف بزند آرای خود را بیشتر از دست می دهد.
 
وی در خصوص پیروزی کاندیدای اصول‌گرا بیان کرد: بین کاندیداهای جبهه اصولگرا آقایان قالیباف، جلیلی و زاکانی گزینه های مناسبی هستند اما از میان جلیلی و قالیباف یکی پیروز این میدان است. جلیلی انسان سالمی است و برنامه های خوبی را در دستور کار دارد و از طرف دیگر قالیباف یک فرد اجرایی قوی است. هر کدام از این افراد پیروز شود باید از توانایی های کاندیدای دیگر در کابینه و دولتش استفاده کند،مانند دولت شهید رئیسی، زمانی که ایشان پیروز شدند از توانمندی دیگر کاندیداها در کابینه و دولت استفاده کردند.
 
این فعال اصول‌گرا در پایان عنوان کرد: اگر لازم باشد نیرو های انقلابی فداکاری می‌کنند و به نفع دیگری کنار می روند هر چند به نظر من خطری آنها را تهدید نمی‌کند.
 

اجماع می تواند موجب کاهش مشارکت شود

حمیدرضا ترقی، قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی، در گفت‌وگو با تابناک در خصوص اجماع نیروهای های انقلاب و فضای انتخابات در کشور گفت: اجماع در صورتی که رای کسانی که به نفع دیگری کنار می روند به سبد رای آن فردی که روی آن اجماع شده اضافه شود کار مفیدی است اما اگر به سبد فرد دیگری اضافه شود اجماع کار مناسبی نیست در این شرایط و موجب کاهش مشارکت نیز می شود.
 
وی در خصوص مکانیزم های مورد استفاده برای رسیدن به یک نامزد واحد بیان داشت: قطعا اگر میانگین  نظرسنجی ها ملاک قرار بگیرد بهترین وسیله برای تشخیص نامزد مورد قبول مردم است و مقبولیت فرد را نیز بیشتر می کند.
 
این فعال سیاسی در خصوص فضای انتخابات در کشور گفت: فضای انتخابات به لحاظ ظاهری در جامعه خیلی آرام به نظر می رسد ولی در فضای مجازی پر شور و فعال است و استفاده از فضای مجازی به دلیل کاهش هزینه مناسب تر نیز می باشد. رسانه صداوسیما خیلی تلاش می‌کند و روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرده است. همه از رسانه به صورت عادلانه استفاده می‌کنند. مردم هم می‌توانند همه را ببیند و یک عدالت انتخاباتی حاکم است‌ .جریان ها دیگر نقشی در تشخیص مردم ندارند و خود مردم تشخیص می دهند چه کسی بهترین است.
حمید رضا ترقی - ویکی‌وحدت
ترقی در خصوص میزان مشارکت در انتخابات اذعان کرد: تا این لحظه حداقل ۵۰ درصد در انتخابات شرکت خواهند کرد اما تا ۶۰ درصد نیز خواهد رسید.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۰۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
کاملا مشخصه که فقط شرکت کردن و تعداد شرکت کننده مهمه نه اصل انتخابات و نظر و رای و خواسته اصلی مردم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
این همه سال رای دادیم، چی شد؟
ناشناس
| Netherlands |
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
انقدر ننالید تو خودت کی هستی؟ از کجا معلوم از جلیلی و زاکانی و بقیه بهتر باشی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
به عبارت دیگر، مجموع آرا مهمتر از آرای هریک از کاندیداها است.
جالب این جا است که آرای باطله هم در مجموع آرا، حساب می شود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
رییس جمهور با اینکه فرد دوم کشور است،
اما اختیاراتش بسیار محدود است.
بنا بر این نمی تواند قول و وعده بدهد، آن هم از نوع بزرگش بدهد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
تیتر زده اید: نیروهای انقلاب در برابر دو گزینه اجماع یا مشارکت!
یعنی پزشکیان و پورمحمدی جزو نیروهای انقلاب نیستند؟!

البته حتماً قبول دارید که هر 6 نفر جزو خودی ها هستند و از نعمات بهره مند!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
شرکت در انتخابات چرا باید مهم باشد وقتی می توان با حداقل رای هم انتخاب شد؟ کما اینکه در انتخابات های 3-4 سال اخیر شاهدیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
کاندیدای که انصراف می دهد باید پاسخگو باشد هدف ش از کاندید شدن چه بوده.
آیا مردم و هواداران خود و مملکت را به سخره گرفته؟
آیا نمی توانست در همان ستاد انتخاباتی کاندیدای که به نفع او انصراف داده فعالیت کند
آیا وقت مردم و آنتن تلویزیون را با این همه مخارج نگرفته و بیت المال را تضیع نکرده.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
تمام کاندیدهای اصولگرا بر زندگی تحت تحریم تا مرگ اصرار دارند
حمیدرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
خیلی خیلی بد است که تا کسی از آزادی پوشش حرف میزند آنرا به برهنگی ربط میدهند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
آقای پزشکیان !!چرا اینقدر ساده ایی بزرگوارر؟؟!!بگو برنامه دارم ،خوبشم دارم!رشد هشتاد درصدی در سال،ایجاد میکنم،سالی شصت میلیون مسکن میسازم،تورم را در یکماه منفی میکنم،بورس را در سه ثانیه،درست میکنم،کاری میکنم که نه تنها جوانان،بلکه پیرمردها هم،ازدواج کنند،خلاصه داداش هر چی دلت میخواد بگو،کنتور نمیندازه که!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
پزشکیان برای ریاست جمهوری از روحانی خیلی بهتر است.
بهتر بود پزشکیان سال ۹۲های و ۹۶ رئیس جمهور می شد.
الان با این اوضاع قالیباف یا جلیلی رای می آورند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
چه وحدت کنید چه نکنید ، رای بی رای .
ریاست جمهوری مبارکتون .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
چرا فقط با اصولگرایان مصاحبه کرده اید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
خیالتون راحت
اینبار اقای پزشکیان با اختلاف زیاد رای را مال خود خواهد کرد

مردم هیچوقت دیگه گل اصولگراها را نخواهند خورد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
زیرا خودشان می دانند حرفشان خریداری ندارد.
و از مصاحبه با چهره های شاخص مقابل می ترسند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
یه سوال از میرسلیم:

استاد
الان که موقع انتخاباته
۲۰۶ مثل چیه؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
با آدمهایی مصاحبه کرده که سالهاست مهره سوخته اند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
قراره آقا محسن کاندیدای نهایی رو مشخص کند و تابی فعالانه پزشکیان و جلیلی رو خراب می کنه!! ظاهرا نظرشون روی قالیبافه!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
این که میگه از اقتصاد چیزی نمی دونم داره یکرنگی و صداقتشو نشون میده. می تونه عوضش به چهارتا اقتصاددان منصب بده. نه اینکه مسئول اقتصاد بشه فلان فامیل دورش. الان مثلا قالیباف خیلی اقتصاد بلده؟ این که قالیباف رییس جمهوره واضحه. بذارید قالیباف بیاد سرکار، از اقتصادی که درست می‌کنه تا لذت ببرید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
به هر حال ایشان مجموعهای مدیریت کردند که میلیارد ها تومان بودجه در اختیار داشتند اگر اقتصاد نمیدانست اینهمه در شهرداری تهران ونیروی انتظامی باعث تحول نمیشد جالبه ایشان در 12 سال شهردار بودنش هم دولت احمدینژاد مخالفش بود هم روحانی یعنی با درآمد پایدار شهرداری تهران اینهمه مترو وبزرگراه و.....ساخته شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
یادشبخیر کسانیکه خود را نخبه می دانستند با آن در آمد نفتی سفره های مردم رانفتی کردند حال پزشکیان می گوید نمی دانم ولی حرف کسانیکه می دانند را استفاده می کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
من را متقاعد کنید که چرا باید رای بدهم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
شما لطف کن رای نده همون دولت ثروتمندان آزادی خواه حسن روحانی واسه هفتاد پشتمون بس بود دنیا انسان با درک میخواد نه انسان های لذت جو بی فکر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
11:29
یعنی تو با فکر هستی؟!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
باید رای بدهی
وگرنه به آب وخاک و حتی خودت خیانت کردی
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
رای ندی همین 11:29 برات تعیین تکلیف می کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
خب رای نده ، من که هر روز صبح خودمو بزور قانع می کنم از
رخت خواب بیرون بیام ؛ حالا بیام تو رو قانع کنم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
برای احیای ایران با رای به پزشکیان.جناح مقابل فقط عاشق تحریم وکوچک کردن سهره مردمه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
.هیچ فرقی نمیکنه رای بدی یا ندی
قانع شدی ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
رای بی رای
رای دادن بی فایده است طبق تجربه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
کی مجبورت کرده رأی بدی. خو نده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
4 تا اصولگرای دو آتیشه را گیر آوردید با آن ها مصاحبه کرده اید. آن هم سوال های کلیشه ای که جواب های کلیشه ای هم داده اند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
حرفشون هم اینستکه. همینه که هست.
باید به زندگی تحت تحریم عادت کنیید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
به جای مصاحبه با این افراد، به میان مردم کوچه بازار می رفتید و از آنها سوال و پرسش می کردید. تا ببینید مردم نظرشان در مورد «انتخابات ها» چه است.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
آقای قالیباف بین ارزشی ها چندان اعتبار بالایی نداره تو انتخابات مجلس اول نشد!!! این یعنی چی؟ گزینه اصلی آقای جلیلی باید باشه من شخصا عمرا به قالیباف رای بدم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
جلیلی از قالیباف بدتر
!!با تناقضات چه کنیم؟
|
Germany
|
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
تمام نامزدهای جبهه نیروهای انقلاب بر تداوم دولت رئیسی تأکید دارند اما در اینکه کدام نامزد تداوم واقعی رئیسی است نمی توانند به توافق برسند!!! این گزاره یکی از تناقضات درونیِ این جبهه است که ظاهراً هر کدام از این طیف ها از زاویه ای به رئیسی می نگریسته و تداوم دولت رئیسی را در ریاست نامزد خود بر دولت چهاردهم می بینند.
صفرپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
خیلی زمان میبرد تا مردم دوران ذلت بار روحانی را فراموش کنند وبخواهند به پزشکیان رای بدهند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
دقیقا از چه ذلتی صحبت میکنید دوست عزیز تورم تک رقمی ؟ افزایش سرمایه گذاری خارجی ؟ افزایش قدرت خرید مردم ؟ آرامش بازار ؟ ظاهرا مفهوم ذلت برای مردم عادی و کاسبان تحریم خیلی فرق می کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
روحانی جناح اعتدال هست پزشکیان اصلاح طلب
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
منفی هارو بشمار
شمردی؟ دیدی بین مردم جایگاهی نداری؟
پس دیگه حرف نزن.
یا خودت رو ب خواب زدی یا معنی ذلت رو نمیدونی و البته هر دو
داریوش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
کاری با اصلاح طلب اصول گرا ندارم اما منفی و مثبت تو این صفحات هیچ وقت ملاک نبوده چون تعداد خیلی معدودی از مردم ایران به این امکان دسترسی دارند و از بین کسانی که دسترسی دارن خیلی ها حوصله نظر دادن ندارن عمده رای ها برای مردمی هست که شاید سالی یه بار هم وارد اینترنت نمیشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
کدوم مردم؟؟؟!مردم اقلیت یا مردم اکثریت؟؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟