گلایه اتاق اصناف از مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصدی

رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: وقتی ۱۰درصد مالیات تعیین و رقم آن به هزینه خرید کالا اضافه می‌شود به یقین قدرت خرید مردم پایین می‌آید و این اتفاق به کاهش فروش واحدهای صنفی و افت سود آنها می‌انجامد و این امر به راحتی پذیرفتنی نیست.
کد خبر: ۱۲۴۴۲۵۱
|
۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶ 23 June 2024
|
4862 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، مجتبی صفایی، رئیس اتاق اصناف ایران درباره افزایش شمار اصنافی که ملزم به دریافت مالیات بر ارزش افزوده ۱۰درصدی از مصرف‌کنندگان هستند، گفت: هر سال به تعداد اصنافی که ملزم به دریافت مالیات ۱۰درصدی بر ارزش افزوده از مصرف‌کنندگان هستند افزوده می‌شود و البته قرار بر این بود این مالیات گره‌های خیلی سختی را از کشور باز کند با این حال من فکر نمی‌کنم این اتفاق افتاده باشد هر چند بخشی از این مالیات در بخش سلامت توزیع می‌شود.

صفایی ادامه داد: اینکه بخش عمده‌ای از اصناف کشور را درگیر مالیات بر ارزش افزوده بکنیم خوب نیست و امیدواریم دایره صنف‌هایی که ملزم به اخذ مالیات بر ارزش افزوده از مصرف‌کنندگان هستند از این بیشتر نشود تا تعداد کمتری از صنوف با این موضوع درگیر باشند.

رئیس اتاق اصناف ایران اظهار کرد: اینکه اصناف می‌گویند افکار عمومی آمادگی این را ندارد که علاوه بر قیمت کالا ۱۰درصد مالیات بر ارزش افزوده هم به واحد صنفی پرداخت کند حرف درستی است و هر زمان که تغییر در قوانین صورت می‌گیرد موضع‌گیری‌های در برابر آن وجود داشته است.

وی خاطرنشان کرد: محل هزینه‌کرد مالیات بر ارزش افزوده مشخص است اما وقتی ۱۰درصد مالیات تعیین و رقم آن به هزینه خرید کالا اضافه می‌شود به یقین قدرت خرید مردم پایین می‌آید و این اتفاق به کاهش فروش واحدهای صنفی و افت سود آنها می‌انجامد و این امر به راحتی پذیرفتنی نیست.  

صفایی در نهایت تصریح کرد: با این حال همه ملزم به اجرای قانون هستیم اما خوب است در زمان تصمیم‌سازی مسائل یادشده در نظر گرفته شود.  

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟