به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، همزمان با ادامه حملات موشکی سنگین حزبالله که آخرین نمونه آن شلیک 100 موشک به جولان اشغالی برای هدف قرار دادن پایگاه هوایی میرون در روزهای اخیر بود، بحث درباره راه حل مقابله با حزبالله به کانون توجهات در رژیم صهیونیستی بازگشته است.
هر چند لحن تهاجمی رسانههای صهیونیستی علیه حزب الله و لزوم حمله گسترده پس از انتشار فیلم اخیر از عملیات پهپادی هدهد و سفر یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم به واشنگتن کاهش یافت، اما نگرانی درباره معمای لاینحل امنیت در شمال سرزمینهای اشغالی همچنان روی میز است.
روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی با اشاره به اختلاف در ارتش اسرائیل درخصوص وضعیت جبهه شمال تاکید کرد که ژنرالها درباره نحوه پاسخ به حزب الله به دو گروه تقسیم شدهاند و همچنان تصمیم عملی برای پاسخ تعیین کننده به حزب الله نامعلوم باقی مانده است.
بر اساس این گزارش، گروه اول از ژنرالهای صهیونیست با انتقاد از رویکرد ارتش از ابتدای جنگ (8 اکتبر 2023) تاکید دارند که نباید حملات به روستاهای مرزی جنوب لبنان محدود میشد و باید از همان زمان بیروت مستقیم هدف قرار داده میشد. این ژنرالها اذعان دارند که اگر قدرت حزب الله از بین برده نشود، پاسخی برای شهرک نشینان شمال نخواهند داشت و امنیت این منطقه در وضعیتی شکنندهتر از قبل خواهد بود.
نکته اینجاست که شهرک نشینان شمال سرزمین های اشغالی از یهودیان اشکنازی محسوب می شوند که طبقه نخبه و در زمره بنیان گذاران رژیم صهیونیستی قلمداد میشوند.
در مقابل، منتقدان جناح تندروتر ارتش رژیم صهیونیستی تاکید دارند که اگر از ابتدای نبرد با حزب الله اسرائیل بیروت را هدف قرار می داد، تمرکز جنگ از غزه منحرف می شد. این ژنرالها تاکید دارند که «وقوع جنگ فراگیر میتواند منجر به تقویت بیش از پیش موضع حزب الله در عرصه داخلی لبنان شود و نتایج چنین جنگی اصلا مشخص نیست.»
یدیعوت آحارونوت بدون اشاره به واهمه اسرائیل از قدرت تهاجمی حزب الله در زمین و هوا مدعی شد، در عرصه بینالمللی هم شرایط برای جنگ گسترده اسرائیل علیه لبنان فراهم نیست و دستکم «برای رسیدن به این شرایط باید تا آمدن ترامپ و بهبود روابط آمریکا با روسیه جهت باز شدن فضای بینالمللی جهت جنگ فراگیر صبر کرد.»
در مجموع به نظر میرسد صهیونیستها بعد از قدرتنمایی حزب الله با شلیک 200 موشک در پاسخ به ترور شهید ابوطالب و 100 موشک در واکنش به ترور شهید ابونعمه، دستکم از گزینه جنگ فراگیر بطور موقت عقب نشینی کردهاند. در این میان موقعیت انتخاباتی در آمریکا و نگرانی از حمایت جمهوری اسلامی ایران از مقاومت باعث شده تا تردیدها درباره جنگ با حزب الله و بالاتر بردن سطح تنش از سطح کنونی افزایش یابد.