مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

پیام حکیم به شیخ نعیم قاسم رهبر مقاومت لبنان

رهبر جریان حکمت ملی عراق انتخاب شیخ «نعیم قاسم» را به ملت و مقاومت لبنان تبریک گفت.
کد خبر: ۱۲۶۸۶۲۳
|
۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳ 29 October 2024
|
2514 بازدید
                              پیام حکیم به شیخ نعیم قاسم رهبر مقاومت لبنان

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق انتخاب شیخ «نعیم قاسم» به عنوان دبیرکل حزب الله لبنان و جایگزین شهید «سید حسن نصرالله» را به ملت مقاوم و صابر لبنان و به مقاومت شجاع و جنبش‌های آزادی‌خواهانه قهرمان تبریک گفت.

 

حزب‌الله لبنان روز سه‌شنبه اعلام کرد که شیخ نعیم قاسم را به عنوان دبیرکل جدید این جنبش و به‌عنوان جانشین شهید سید حسن نصرالله تعیین کرده است.

 

شیخ نعیم قاسم از سال ۱۹۹۱ معاون دبیرکل حزب‌الله بود و به همراه امام موسی صدر در تشکیل جنبش «امل» یا «حرکه المحرومین» و نیز در تأسیس حزب‌الله لبنان مشارکت داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

حکیم برای شیخ نعیم قاسم و برادران و همراهانش و مبارزه او، موفقیت و پیشروی در مسیر یاری مسائل امت اسلام و در راس آن قضیه عادلانه فلسطین و تداوم مسیر در راستای اعتلای کلام حق آرزو کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟