سفیر آلمان به وزارت خارجه احضار شد

در اعتراض به موضع‌گیری مداخله جویانه برخی مقامات آلمان در رابطه با صلاحیت‌های قضایی جمهوری اسلامی ایران سفیر این کشور در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.
کد خبر: ۱۲۶۸۶۸۷
|
۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵ 29 October 2024
|
1670 بازدید

در اعتراض به موضع‌گیری مداخله جویانه برخی مقامات آلمان در رابطه با صلاحیت‌های قضایی جمهوری اسلامی ایران سفیر این کشور در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، در اعتراض به موضع‌گیری مداخله جویانه برخی مقامات آلمان در رابطه با صلاحیت‌های قضایی جمهوری اسلامی ایران، مارکوس پوتسل سفیر آلمان در تهران توسط مدیرکل غرب اروپای وزارت خارجه احضار شد.

در این نشست احضار، مدیرکل غرب اروپا ضمن ابلاغ مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به مواضع ناشایست برخی مقام‌های آلمانی در رابطه با جمشید شارمهد که به خاطر سازماندهی و راهبری عملیات‌های تروریستی محکوم شده بود، تصریح کرد: حمایت از شارمهد که مسئول چند فقره اقدام تروریستی از جمله انفجار حسینیه رهپویان وصال شیراز در سال ۱۳۸۷ بوده و باعث شهید و مجروح‌شدن بیش از ۲۰۰ نفر از افراد بی‌گناه ایرانی شده است، در تعارض با ادعا‌های دولت آلمان در زمینه حاکمیت قانون، حمایت از حقوق انسان، مقابله با بی‌کیفرمانی و مبارزه با تروریسم است.

مدیرکل غرب اروپا همچنین با اشاره به حمایت‌های آلمان از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، از جمله از طریق ارسال تسلیحات به این رژیم، افزود: ادعای آلمان در رابطه با حقوق بشر، با رفتار این کشور در حمایت همه جانبه از رژیم اسرائیل که نوعی مشارکت در جنایات شدید بین‌المللی خصوصا نسل‌کشی است، آشکارا مغایر است.

همچنین تاکید شد: همگان در برابر قانون یکسانند و دارابودن گذرنامه یک کشور ثالث نمی‌تواند مستمسک یا مجوزی برای مستثنی‌کردن اتباع یک کشور در برابر قانون کشور متبوع خود باشد.

سفیر آلمان اظهار داشت که مراتب را در اسرع وقت به دولت متبوع خود منعکس خواهد کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟