صاحبان خودروهای پلاک گذرموقت بخوانند!

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا از ممنوعیت خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۰۱۸۷
|
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱ 22 February 2025
|
2071 بازدید
|
۲

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور، معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا، اعلام کرد: بر اساس قوانین جاری، خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت در کشور ممنوع است.

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با تاکید بر اهمیت رعایت مقررات مرتبط با این دسته از خودروها اظهار داشت: هرگونه معامله، تصرف یا تردد خودروهای پلاک گذر موقت در معابر شهری و برون‌شهری غیرقانونی بوده و در صورت مشاهده، وسیله نقلیه توسط پلیس توقیف می‌شود.

سرهنگ ابراهیم‌پور افزود: مطابق قانون، خودروهای توقیفی از نوع پلاک گذر موقت به‌عنوان کالای قاچاق تلقی شده و به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی واگذار خواهند شد.

وی ضمن اشاره به مستندات گمرکی مرتبط با ورود این خودروها، تصریح کرد: مالکیت وسایل نقلیه پلاک گذر موقت به‌طور دقیق در اسناد گمرکی تعیین شده و ورود و تردد آن‌ها تحت نظارت پلیس صورت می‌گیرد، بر اساس قوانین، حداکثر مدت مجاز برای تردد خودروهای پلاک گذر موقت در محدوده سرزمینی کشور پنج ماه تعیین شده است.

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور از هموطنان عزیز در خواست کرد تا با توجه به این مقررات، از هرگونه خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت خودداری کرده و از بروز مشکلات قانونی جلوگیری کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
اگه ممنوع پس این همه جولان این دست از خودروها توی کشور واسه چیه؟ حرف اصلی رو بزنید
خادم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
خب محدودیت های دست و پاگیر و تعرفه های گزاف را حذف کنید تا راه خلاف و فرار از قانون را به مردم نشان ندهید.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟