بررسی و تصمیم‌گیری درباره طرح ترافیکی عید نوروز

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات مثبت و خوب انجام شده برای تدوین برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور تاکید کرد: این سند یک تقسیم کار ملی و کلان است که در این سند تقسیم وظایف، نقش بخش‌های دولتی، برش‌های استانی و راهبرد واگذاری مسئولیت‌ها به استان‌ها به خوبی دیده شده است.
کد خبر: ۱۲۹۰۹۰۰
|
۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱ 25 February 2025
|
948 بازدید

محمدرضا عارف عصر امروز؛ سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ در جلسه شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور با تاکید بر این‌که «مهمتر از ابلاغ این سند پیگیری و نظارت است»، گفت: دستگاه‌های ذیربط با همکاری مشترک  و هدف گذاری منسجم اقدامات برای کاهش آمار کشته شدگان جاده‌ای را به جلو ببرند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وی با تاکید بر ضرورت اتخاذ اقدامات جدی برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌ها ،تصریح کرد: در دولت دوم اصلاحات وزیر وقت راه برنامه عملیاتی برای ساماندهی و اصلاح نقاط حادثه خیز ارائه کرد اما  آمار ۴۸۰۰ نقطه حادثه خیز جاده‌ها از آمار اوایل دهه ۸۰ بسیار بیشتر است که نشان می‌دهد اقدامات مناسب برای رفع نقاط حادثه خیز در دولتهای مختلف به خوبی انجام نشده است. نباید به بهانه عدم تخصیص اعتبارات مالی در انجام مسئولیت‌های اصلاح نقاط حادثه‌خیز و رفع نواقص جاده‌های بین شهری کوتاهی کرد که ضرورت دارد درکنار فرهنگ سازی، تصمیمات قاطع مدیریتی برای کاهش آمار تلفات جاده‌ای اتخاذ شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های پلیس راهور نیروهای هلال احمر وزارتخانه های راه و شهرسازی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر دستگاه‌های امر برای اجرای برنامه‌های اثرگذار طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ تاکید کرد: اقدامات دستگاه‌های ذیربط به خوبی شروع شده است و باید با انسجام و در طی رورهای اواخر اسفند ماه سال جاری و ایام تعطیلات نوروزی به صورت ضربتی پیگیری شود و با اعمال قوانین بازدارنده و برخوردهای جدی با رفتارهای پرخطر در کنار فرهنگ سازی با کمک رسانه‌ها و دستگاه‌های تبلیغاتی در راستای ارتقای فرهنگ ترافیکی حرکت شود تا سفری امن و لذت بخش برای همه مسافران نوروزی ۱۴۰۴ را شاهد باشیم.

معاون اول رئیس جمهور همچنین از معضل خودروهای فرسوده به عنوان یک واقعیت آزاردهنده چندین ساله یاد کرد و گفت: مسئله حل آلودگی هوا حقی برای نسل‌های آینده است که وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه هرچه سریع‌تر برنامه‌ریزی لازم برای جایگزینی این خودروها که نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا دارند، انجام دهند. شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور باید به صورت منظم تشکیل شود و همچنین در کنار آن اقدامات دراز مدت و پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه با اولویت پیگیری و عملیاتی شود.

 

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دادستان کل کشور، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت، استانداران اصفهان، تهران و فارس، رئیس سازمان ملی استاندارد رئیس پلیس راهور فراجا و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، کلیات برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور به تصویب اعضای شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور رسید.

شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور باید برای کاهش سالانه ۱۰ درصدی تلفات جانی ناشی از تصادف رانندگی در جاده‌های کشور موضوع جز ۳ بند ج ماده ۳۰ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، « برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور» را حداکثر ظرف ۶ ماه از لازم الاجرا شدن این قانون به تصویب برساند که در این جلسه کلیات این برنامه دراز مدت به تصویب اعضا رسید.

همچنین رئیس پلیس راهور فراجا در این جلسه گزارشی از وضعیت تصادفات، آمار جانباختگان، مصدومین حوادث رانندگی، وضعیت نقاط حادثه خیز و تصادف و احصایی درون و برون شهری، وضعیت دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی ارایه کرد.

در ادامه نیز برنامه‌های پلیس راهور فراجا و وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و بهداشت درمان آموزش پزشکی و همچنین دستگاه‌های مرتبط در خصوص طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ شامل تغییر رفتار پرخطر رانندگان، اعمال قوانین بازدارنده تقویت جایگاه‌های اورژانس و بیمارستان‌ها در طول ایام نوروز ۱۴۰۴ ارائه شد.

دادستان کل کشور نیز در این جلسه از آماده باش دادستان های سراسر کشور در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟