ته چین؛

طرز تهیه سس کباب

کد خبر: ۱۰۰۱۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 September 2020
تعداد بازدید : 13316
کد خبر: ۱۰۰۱۳۳۰
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 September 2020
|
22654 بازدید
بازدید 22654
یکی از دلایلی که کباب‌های پخت شده توسط رستوران‌های معمولاَ طعم بهتری از کباب خانگی دارد، استفاده از سس کباب توسط برخی آشپزهاست. طرز تهیه سس کتاب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟