ته چین؛

طرز تهیه شربت سکنجبین

کد خبر: ۱۰۰۲۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 19 September 2020
تعداد بازدید : 21042
کد خبر: ۱۰۰۲۲۹۵
|
۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 19 September 2020
|
27912 بازدید
بازدید 27912
سکنجبین معرب سکنگبین پارسی است و شربتی است که از سرکه و انگبین درست کنند. این شربت با سس گستریک در آشپزی فرانسوی و سس اگرودولچه در آشپزی ایتالیایی شباهت‌هایی دارد ولی نحوه‌ی تهیه و کاربرد آن به نوعی منحصر به فرهنگ غذایی ایران بزرگ است. طرز تهیه شربت سکنجبین را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری