گوترش خواستار چندجانبه‌گرایی برای‌حل مشکلات جهانی

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد از فقدان راه‌حل‌های چندجانبه برای مشکلات جهانی انتقاد کرد و خواستار «چندجانبه‌گرایی فراگیر» شد.
کد خبر: ۱۰۰۴۲۴۸
|
۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰ 22 September 2020
|
3729 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، گوترش روز دوشنبه به وقت محلی آمریکا در نشست افتتاحیه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل گفت: هیچ کسی خواهان دولت جهانی نیست اما باید برای بهبود حاکمیت جهانی همکاری کنیم.

وی افزود: ما در دنیایی که در هم‌تنیده شده، به چندجانبه‌گرایی نیاز داریم که در آن خانواده ملل متحد، نهادهای مالی بین‌المللی، سازمان‌های منطقه‌ای، بلوک‌های تجاری و سایرین همکاری نزدیک و مؤثری داشته باشند.

گوترش تأکید کرد: ما به چندجانبه‌گرایی فراگیر نیاز داریم که در آن جامعه مدنی، شهرها، کسب‌ وکارها، نهادهای محلی و جوانان مورد توجه و استفاده قرار گیرند.

سخنرانی رهبران کشورها در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل قرار است از امروز (سه‌شنبه) آغاز شود.
با توجه به شیوع کرونا، سخنرانی‌های این اجلاس امسال به صورت مجازی برگزار می‌شود.

هر یک از کشورها این امکان را دارند که یکی از دیپلمات‌های دفتر نمایندگی خود را برای به مجمع عمومی اعزام کند تا برای استماع سخنرانی‌هایی که از پیش ضبط شده، حضور داشته باشند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟