انصراف فلسطین از ریاست دوره‌ای شورای اتحادیه عرب

وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین از تصمیم این تشکیلات مبنی بر انصراف از حق خود برای ریاست شورای اتحادیه عرب در دوره کنونی خبر داد.
کد خبر: ۱۰۰۴۳۵۹
|
۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹ 22 September 2020
|
6105 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «ریاض المالکی» وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین امروز سه‌شنبه گفت که این تشکیلات تصمیم گرفت از حق خود برای ریاست کنونی شورای اتحادیه عرب صرف‌نظر کند.

المالکی در یک کنفرانس خبری درباره آخرین تحولات سیاسی صحنه فلسطین گفت که دولت فلسطین عضو اتحادیه عرب است و برای تقویت نقش و جایگاه آن تلاش کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری فلسطین (وفا)، المالکی افزود که دولت فلسطین هرگز از کرسی خود در اتحادیه عرب چشم‌پوشی نخواهد کرد چرا که این امر باعث ایجاد خلأ و به وجود آمدن سناریوهای مختلف خواهد شد.

بنابر گزارش شبکه المیادین، المالکی همچنین گفت که در نشست اخیر اتحادیه عرب شاهد همدستی این اتحادیه بودیم.

اتحادیه عرب در نشست اخیر با درخواست فلسطین برای محکومیت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کرد.

وی گفت: مشاهده عجله کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر در دوره ریاست ما در شورای اتحادیه عرب، برایمان خوشآیند نیست.

وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین گفت که به نظر می‌رسد تلاش‌های آمریکا برای تشویق دیگر کشورها جهت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به بن‌بست رسیده است.

او تصریح کرد که ما با تمامی کشورها به منظور تثبیت مواضع و عدم تسلیم در برابر فشارهای آمریکا در تماس هستیم.

المالکی در ادامه گفت که اسامی کشورهایی که از بحرین و امارات برای عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر پیروی می‌کنند، دنبال می‌کنیم.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟