بار دیگر به فاصله چهار روز، یک میلیون نفر بر شمار مبتلایان به ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ در جهان افزوده شد؛ افزایشی که با کاهش اندک «
نرخ مرگ» همراه بوده است.
به گزارش «تابناک»؛ دقایقی پیش شمار مبتلایانِ شناسایی شده ویروس کرونا در جهان یک میلیون تن افزایش یافت و به بیش از ۳۲ میلیون تن رسید. جمعیت بزرگی که دقت در آمارها نشان میدهد که بیش از ۷.۱ میلیون تن از ایشان شهروندان ایالات متحده آمریکا هستند؛ کشوری که ماههای متمادی است رتبه نخست ابتلا به کرونا در جهان را دارد.
این در حالی است که رتبه دوم جدول شمار مبتلایان مدتی است که در اختیار هند قرار گرفته که حالا بیش از ۵.۷ میلیون مبتلای شناسایی شده دارد و پس از آن، برزیل با بیش از ۴.۶ میلیون مبتلا، رتبه سوم را به خود اختصاص داده است. البته به جز این سه کشور، روسیه هم با بیش از ۱.۱ میلیون مبتلا، کشوری با شمار مبتلایان میلیونی است.
کلمبیا، پرو، مکزیک، اسپانیا، آفریقای جنوبی و آرژانتین رتبههای پنجم تا دهم را از آن خود کرده و پس از آنها فرانسه، شیلی در رتبههای یازدهم و دوازدهم قرار دارند و کشورمان با یک رتبه نزول، در جایگاه سیزدهم قرار گرفته است، در حالی که دو روز پیش رکورد شناسایی بیماران جدید در کشورمان شکسته شد؛ واقعیتی که نشان میدهد رشد شیوع در کشورهای کاهش نیافته است.
بر اساس آمارها، شمار جان باختگان کووید-۱۹ در جهان تقریبا ۹۸۰ هزار تن شده است؛ فوت شدگانی که بالغ بر ۲۰۰ هزارتایشان شهروندان ایالات متحده آمریکا بوده اند و حدود ۱۴۰ هزار تن از ایشان اهالی برزیل. پس از این دو کشور، هند، مکزیک، بریتانیا، ایتالیا، پرو، فرانسه، اسپانیا و ایران رتبههای سوم تا دهم را از آن خود کردهاند.
نکته قابل تامل در خصوص میزان مرگ این بیماری، کاهش نرخ مرگ کرونا در جهان به ۴ درصد است. کاهشی چشمگیر به نسبت ماههای گذشته که البته در کشورمان صدق نمیکند تا جایی که شاهدیم نرخ مرگ کرونا در ایران به نسبت روزهای گذشته اندکی افزایش یافته و حالا به ۶.۴ درصد رسیده است؛ اتفاقی ناخوشایند که باید امیدوار به تغییرش باشیم.
نکته جالب توجه دیگر در آمارهای رو به رشد جهانی، افزایش خوشایند آمار بهبود یافتگان است که از ۲۳.۵ میلیون تن فراتر رفته است؛ آماری که رتبه اول آن بر خلاف ماههای گذشته دیگر در اختیار آمریکا نیست و هند با حدود ۴.۷ میلیون بهبودیافته به این جایگاه تکیه زده و پس از آن آمریکا و برزیل رتبههای دوم و سوم را در اختیار دارند. جایگاه فعلی کشورمان در این آمار به مانند هفتهها و ماههای اخیر، رتبه یازدهم است.