سوژه

علیپور در اوج فراموشی پرسپولیسی‌ها به پرتغال پرواز کرد

علیپور که تا دو هفته قبل با خواهش زیاد باشگاه و هواداران مواجه بود، بعد از نمایش خوب پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و درخشش آل کثیر که بازیکن موثرتری نشان داد، خیلی زود از یاد اکثر پرسپولیسی‌ها رفت
کد خبر: ۱۰۰۵۳۷۵
|
۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳ 27 September 2020
|
7562 بازدید

مهاجم فصل گذشته پرسپولیس که با اصرار زیاد باشگاه برای تمدید قرارداد و ماندن در جمع قرمزها مواجه بود، در اوج فراموشی تهران را به مقصد پرتغال ترک کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، علی علیپور بعد از صدور ویزای پرتغال، صبح امروز عازم این کشور شد تا قراردادش را با تیم جدیدش نهایی کند.

کارهای انتقال مهاجم پیشین پرسپولیس به تیم ماریتیمو انجام شده و مشکلی برای پیوستن به این تیم پرتغالی ندارد. ماریتیمو هم‌اکنون امیر عابدزاده را به عنوان دروازه‌بان در اختیار دارد.

علیپور که تا دو هفته قبل با خواهش زیاد باشگاه و هواداران مواجه بود، بعد از نمایش خوب پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و درخشش آل کثیر که بازیکن موثرتری نشان داد، خیلی زود از یاد اکثر پرسپولیسی‌ها رفت.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟