ایزدخواه مطرح کرد:

پرداخت مطالبات قطعه سازان، در قالب طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک

کد خبر: ۱۰۰۶۸۵۳
|
۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۸ 04 October 2020
|
2726 بازدید

پرداخت مطالبات قطعه سازان، در قالب طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک

روح الله ایزدخواه در حاشیه دومین نشست هم اندیشی انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو استان تهران موارد زیر را مطرح کرد. 

عناوین مهم:

  1. طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک در کمیسیون صنایع و معادن رای آورده و قرار است مکانیزم تنظیم و فروش خودرو را به صورت ساختاری اصلاح کنیم.
    2. بحث فروش خودرو باید از فضای قرعه کشی و صف طولانی خارج و در قالب بورس کالا عرضه شود.
    3. نحوه عرضه، تقاضا و قیمت گذاری در عرضه خودرو در بورس کالا لحاظ می شود.
    4. مهمترین مشکل قطعه سازان بحث تامین مالی است، سبب می شود تا خودروساز در اسرع وقت مطالبات قطعه سازان را پرداخت می کند.
    5. انجمن ها به عنوان نهادهای جمعی باید در اتاق فکر ایجاد شده توسط مجلس یازدهم بررسی مشکلات و اعلام راهکار حضور یابند.

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با اشاره به انجمن ها به عنوان نهادهای جمعی گفت: این ها اجازه دارند تا در اتاق سیاست گذاری حضور داشته باشند و مسئولیت بپذیرند. مجلس یازدهم قصد رفع مشکلات را دارد و با ایجاد اتاق فکر از اعضای انجمن جهت حضور، بررسی مشکلات و اعلام راهکار دعوت می نماییم.
شب گذشته دومین نشست هم اندیشی انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو استان تهران با هدف بررسی مشکلات و چالش های پیش روی قطعه سازان برای برون رفت از موانع جهش تولید برگزار شد.

در این نشست نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان گمرک کشور، روسای انجمن قطعه سازان و بزرگان صنعت قطعه سازی حضور داشتند.

روح الله ایزدخواه در حاشیه دومین نشست هم اندیشی انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو استان تهران در مورد طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک گفت: این طرح از روز اول مجلس یازدهم، در کمیسیون صنایع و معادن با اتفاق آرا رای آورد؛ قرار است با مشارکت حداکثری عوامل خودرو، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر متولیان در دولت مکانیزم تنظیم و فروش خودرو را به صورت ساختاری اصلاح کنیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی افزود: بحث فروش خودرو باید از فضای قرعه کشی و صف طولانی خارج و در قالب بورس کالا عرضه شود.

ایزدخواه با تاکید بر اینکه در بورس کالا قراراست تنظیمات متعدد روی بازار خودرو شکل گیرد، تصریح کرد: نحوه عرضه، تقاضا و قیمت گذاری در بحث خودرو لحاظ می شود و امیدواریم با این طرح تعادل نسبی در بازار آزاد خودرو ایجاد شود.

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس معتقد است؛ صنعت خودرو مشکل کمبود ظرفیت تولید ندارد، بحران کنونی در بازار خودرو به دلیل توزیع و نحوه عرضه نامناسب خودروساز به وجود آمده است؛ با ساماندهی طرح ذکر شده امیدواریم عرضه و تقاضا در صنعت خودرو به یک تعادل برسد.

ایزدخواه در خصوص حمایت خانه ملت از قطعه سازان نیز گفت: مهمترین مشکل قطعه سازان بحث تامین مالی است، اعتراض آن ها این است که خودروسازان برای قطعه سازان جریان مالی مناسبی ایجاد نکرده اند و از این رو با مشکل نقدینگی روبرو هستند.

وی با اشاره به اینکه در طرح طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک، فروش خودرو قرار است در بورس کالا صورت گیرد، خاطرنشان کرد: این امر سبب می شود تا جریان نقدینگی به نحوه مناسبی به سمت قطعه سازان حرکت کند، به بیان دیگر خودروساز در اسرع وقت مطالبات قطعه سازان را پرداخت می کند تا جریان مالی قطعه سازان دچار توقف و یا بحران نشود.

ایزد خواه با اشاره به انجمن ها به عنوان نهادهای جمعی گفت: این ها اجازه دارند تا در اتاق سیاست گذاری حضور داشته باشند و مسئولیت بپذیرند. مجلس یازدهم قصد رفع مشکلات را دارد و با ایجاد اتاق فکر از اعضای انجمن جهت حضور، بررسی مشکلات و اعلام راهکار دعوت می نماییم.

پرداخت مطالبات قطعه سازان، در قالب طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک

عزم قطعه سازان انجمن همگن استان تهران در جهش تولید

عناوین مهم:

  1. طبق تصمیمگیری ها قرار بر تامین 300 میلیون یورو تا پایان سال 99 و این نهضت ادامه دار است تا بتوانیم 90 درصد از قطعات را در داخل تولید کنیم.
    2. بزرگترین دغدغه قطعه‌سازان نقدینگی و دریافت‌ مطالباتشان است.
    3. شاهد افزایش افسارگسیخته روزانه نرخ مواد اولیه در مقابل دستوری بودن قیمت خودرو و عدم اصلاح قراردادها هستیم.
    4. درخواست اصلاح قراردادهایمان را داریم تا در کنار ترخیص قطعات از گمرک شاید شاهد کاهش قیمت ها باشیم.
    5. شاهد اقتصاد بیمار و افزایش قیمت روزانه هستیم و قطعه سازان که دارای مشکلاتی در زمینه پرداخت دستمزد، بیمه و... را هستند، لطمه می خورند.
    6. می بایست ساختار مدیریتی تغییر کند و همچنین ارگان های مربوطه با ایجاد اتاق فکر افراد متخصص را جمع کرده تا مشکلات را مطرح و رفع نمایند.

روز گذشته دومین نشست هم اندیشی انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو استان تهران با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسوولین گمرک جمهوری اسلامی، اعضای انجمن خودروسازان و... پیرامون بررسی راهکارهای برون رفت از موانع جهش تولید در صنعت قطعه سازی کشور برگزار شد.

اعضای انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو استان تهران که در مرداد ماه در اولین نشست هم اندیشی، مشکلات خود را با نمایندگان مجلس و گمرک در میان گذاشتند، این بار برای تحقق جهش تولید گرد هم جمع شدند.

محمدرضا نجفی‌منش، رییس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان استان تهران با اشاره به اینکه اولین صنعت مورد تحریم در دوره اول و دوم، قطعه سازی و خودروسازی است، اظهار کرد: دشمنان با تولید خودرو در داخل مشکل دارند و به همین منظور با افزایش فشارها در دوره دوم، شرکای تجاری قطع ارتباط کردند. طبق تصمیمگیری ها قرار بر تامین 300 میلیون یورو تا پایان سال 99 و این نهضت ادامه دار است تا بتوانیم 90 درصد از قطعات را در داخل تولید کنیم چرا که دیگر کسی به دنبال سنگ اندازی نیست.

به گفته این قطعه‌ساز در حال حاضر تنها در استان تهران ۲۵۰واحد قطعه سازی حضور دارد که برای حدود 55۰هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌ ایجاد کرده‌اند. اکنون بزرگترین دغدغه این قطعه‌سازان نیز نقدینگی و دریافت‌ مطالباتشان است. درکنار این موضوع همچنان شاهد افزایش افسارگسیخته روزانه نرخ مواد اولیه نیز در مقابل دستوری بودن قیمت خودرو و عدم اصلاح قراردادها هستیم.

پرداخت مطالبات قطعه سازان، در قالب طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک

امیرحسین جلالی، نایب رییس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان استان تهران با اشاره به 130 قطعه ساز عضو انجمن و تامین 50 درصدی نیاز صنعت خودروسازی کشور گفت: نیاز است تا در این شرایط اقتصادی نامناسب از اختیارات کمیسیون صنایع مجلس کمک بگیریم تا اجناسی که در گمرک موجود است ترخیص شوند که در این صورت طی دو ماه خودروهای کف جمع می‌شوند.

جلالی با اشاره به مشکلات قطعه سازان پیرامون تخصیص ارز و بانک مرکزی اظهار کرد: هنوز قطعاتمان را با ارز 11500 تومان تحویل خودروساز می دهیم، درخواست اصلاح قراردادهایمان را داریم تا در کنار ترخیص قطعات از گمرک شاید شاهد کاهش قیمت ها باشیم.

پرداخت مطالبات قطعه سازان، در قالب طرح تحول بازار و صنعت خودرو سبک

حسن کاظمینی عضو انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان استان تهران با اشاره به اینکه قطعه سازان سال ها تلاش کرده اند تا بتوانند فعالیت کنند و اکنون فقط دو خریدار ایران خودرو و سایپار متقاضی آن ها هستند، گفت: دارای اقتصاد بیمار و افزایش قیمت روزانه هستیم و قطعه سازان فعال در کنار مشکلاتی در زمینه پرداخت دستمزد، بیمه و... لطمه می خورند.

عضو انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان استان تهران با تاکید بر اینکه چرا به صنعت خودروسازی توجهی نمی شود تا اوضاع نابسامان آن حل شود، اظهار کرد: می بایست ساختار مدیریتی تغییر کند و همچنین ارگان های مربوطه با ایجاد اتاق فکر افراد متخصص را جمع کرده تا مشکلات را مطرح و رفع نمایند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟