چرا سهام عدالت در کارگزاری‌ها فروش نمی رود؟

مدیر کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار گفت: از آنجایی که در بازار بلوکی خریداری وجود ندارد، کارگزاران نمی‌توانند سهام عدالت افراد را به فروش برسانند.
کد خبر: ۱۰۰۷۱۴۲
|
۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۹ 05 October 2020
|
2910 بازدید

به گزارش بورس تابناک، روح الله میرصانعی مدیر کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای فروش سهام عدالت بعد از تغییر روش فروش از تجمیعی به بلوکی، بیان کرد: حدود یک ماه است که روش فروش سهام عدالت به روش بلوکی تغییر پیدا کرده است،در گذشته کارگزاران می‌توانستند سهام افراد را در بازار عادی به فروش بگذارند که علت آن را هم وجود عرضه و تقاضا بود.

وی افزود: از اواخر مرداد ماه که بازار منفی شد  مطابق تصمیم شورای عالی بورس روش تجمیعی  به بلوکی تغییر داده شد به گونه ای که  نمادهای سهام عدالت دیگر در بازار عادی به فروش نرفت، علت این تغییر در اصل جلوگیری از فشار عرضه بود.

مدیرکانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: از آنجایی که بازار بلوکی مانند بازار عادی حجیم نیست، مانع فروش سریع سهام می‌شود و به طور عملی می‌توان گفت این امر سبب تفاوت سهامداران سهام عدالت با سایر سهامداران شده است.

میر صانعی تصریح کرد: از آنجایی که در بازار بلوکی خریداری وجود ندارد کارگزاران نمی‌توانند سهام عدالت افراد را به فروش برسانند و همین عاملی شده است تا سهامداران از روند عملکرد کارگزاری‌ها در فروش سهام عدالت ناراضی باشند.

وی گفت:روش فروش بلوکی باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود زیرا سهامداران سهام عدالت حق دارند مانند سایر سهامداران سهام خود را در بازار اول به فروش برسانند.

مدیرکانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار بیان کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار باید هرچه سریع‌تر در این موضوع ورود کند زیرا سهامداران حدود یک ماه است که منتظر فروش رفتن سهامشان هستند.

میر صانعی در پایان گفت: کانون کارگزاران خود را موظف می‌داند به هر طریق پیگیر حقوق سهامداران باشد.

 
منبع: باشگاه خبرنگاران
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟