پیمانه اقتصادی

واکنش رئیس کل بانک مرکزی به تحریم ثانویه بانک های ایرانی/ موج جهانی دلارزدایی و ذخیره طلا تشدید شد/ مقام مسئول: خودروسازها طرفدار قیمت حاشیه بازار هستند! / نمادهای پربیننده بورس کدامند؟

این پیمانه تیتر‌هایی همچون جان گرفتن بورس‌ها در آمریکا و اروپا، آمریکا هجده بانک و نهاد مالی ایران را تحریم کرد، ثبت دومین روز آرام دلار در بازار‌های جهانی، طوفان قریب الوقوع «دلتا» قیمت نفت را به بالای ۴۲ دلار رساند، رونق تدریجی تولید خودروی برقی در جهان و تغییر پیش بینی اوپک از زمان پیک تقاضا برای نفت را در بر دارد.
کد خبر: ۱۰۰۷۸۷۸
|
۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳ 09 October 2020
|
25782 بازدید
|

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون جان گرفتن بورس‌ها در آمریکا و اروپا، آمریکا هجده بانک و نهاد مالی ایران را تحریم کرد، ثبت دومین روز آرام دلار در بازار‌های جهانی، طوفان قریب الوقوع «دلتا» قیمت نفت را به بالای ۴۲ دلار رساند، رونق تدریجی تولید خودروی برقی در جهان و تغییر پیش بینی اوپک از زمان پیک تقاضا برای نفت را در بر دارد.

نمادهای پربیننده بورس کدامند؟

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس نمادهای بانک ملت، بانک تجارت، ایران خودرو، سایپا، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه‌گذاری غدیر، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان و گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند. شاخص بورس در معاملات هفته جاری ۳۷ هزار واحد افزایش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (۹ مهر ماه) با عدد یک میلیون و ۵۰۳ هزار واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (۱۶ مهر ماه) به عدد یک میلیون و ۵۴۰ هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۳۹۷ هزار و ۵۴۷ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۴۰۷ هزار و ۱۹۷ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) از ۲۶۰ هزار و ۵۲۴ واحد به عدد ۲۶۶ هزار و ۸۰۹ واحد رسید.

جان گرفتن بورسها در آمریکا و اروپا

شاخصهای مهم بورسی اروپا و آمریکا سبزپوش شدند.

در وال استریت، همه شاخص‌ها صعودی بودند تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالاتری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۴۱ درصد افزایش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۸ هزار و  ۴۱۸.۱۶ واحد بسته شد. شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۷ درصد صعود تا سطح ۳۴۴۴.۲۴ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۴۴ درصد افزایش در سطح ۱۱ هزار و ۴۱۴.۶۳ واحدی بسته شد.

در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۰.۵۳ درصد افزایش نسبت به روز قبل و در سطح ۵۹۷۸.۰۳  واحد بسته شد. شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با صعود ۰.۸۸ درصدی و ایستادن در سطح  ۱۳ هزار و ۴۲.۲۱ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با صعود ۰.۶۱ درصدی در سطح ۴۹۱۱.۹۴ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۱.۲ درصد بالا رفت و به ۶۹۹۲.۸۰ واحد رسید.

در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد متفاوتی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با افزایش ۰.۹۶ درصدی تا سطح ۲۳ هزار و ۶۴۷.۰۷ واحدی بالا رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۰.۲ درصد پایین رفت و در سطح ۲۴ هزار و ۱۹۳.۵۷ واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای  کامپوزیت" کاهش ۰.۱ درصدی را تجربه کرد و در سطح ۴۵۸۷.۴۰ واحد بسته شد. در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۱.۰۹ درصد صعود و ایستادن در سطح ۶۱۰۲.۰۴  واحدی به کار خود خاتمه داد. در بین دیگر شاخص‌های مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن صعودی بود.

آمریکا هجده بانک و نهاد مالی ایران را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا پنجشنبه عصر (به وقت تهران) هجده بانک ایران را تحریم کرد.

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده است که این وزارت‌خانه طی رایزنی با وزارت خارجه این کشور نهادهای مالی ایران را برای قرار دادن در لیست تحریم‌ها شناسایی کرده است.

«استیون منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا، با اشاره به تحریم این بانک‌های ایرانی گفت که این تحریم‌ها با هدف جلوگیری از دستیابی غیر قانونی ایران به دلار بوده و افزود که این تحریم‌ها ادامه خواهد یافت تا ایران برنامه هسته‌ای خود را پایان دهد.

بر اساس بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، بانک‌های زیر تحت تحریم‌های جدید آمریکا قرار گرفته‌اند؛

1- «تامین سرمایه امین» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

2- «بانک کشاورزی» که تمامی شعب آن در سرتاسر جهان تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته‌اند.

3- «بانک مسکن» که تمامی شعب آن در سرتاسر جهان تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته‌اند.

4- «بانک رفاه کارگران»، که تمامی شعب آن در سرتاسر جهان تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته‌اند.

5- «بانک شهر» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

6- «بانک اقتصاد نوین» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

7- «بانک قرض‌الحسنه رسالت» که تمامی شعب آن در سرتاسر جهان تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته‌اند.

8- «بانک حکمت ایرانیان» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

9- «بانک ایران زمین» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

10- «بانک تعاون منطقه‌ای اسلامی» که شعبه‌های ایران و عراق آن تحت تحریم‌های ثانویه آمریکا قرار گرفته است.

11- «بانک کارآفرین» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

12- «بانک خاورمیانه» که تمامی شعب آن در سرتاسر جهان تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته‌اند.

13- «بانک قرض‌الحسنه مهر ایران» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

14- «بانک پاسارگاد» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

15- «بانک سامان» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

16- «بانک سرمایه» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

17- «بانک توسعه تعاون» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

18- «بانک گردشگری» که تحت تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

واکنش رئیس کل بانک مرکزی به تحریم ثانویه بانکهای ایرانی

همتی در واکنش به تسری تحریم های ثانویه به باقیمانده بانک‌های ایرانی گفت: تعدادی از این بانک‌ها وظیفه انتقال منابع برای خرید دارو و مواد غذایی را به عهده دارند و بانک‌های خارجی که با این بانک‌ها مبادلاتی داشتند، عملا معافیت‌ها و مجوزهای لازم را برای تأمین مالی مبادلات دارو و محصولات غذایی دریافت کرده‌اند. رییس کل این بانک افزود: هر چند درماه‌های گذشته برای تامین دارو و غذای مردم به خاطر فشار حداکثری به شدت در مضیقه بودیم، تاکنون از مسیرها و روش‌هایی اجازه ندادیم هیچ‌گونه کمبودی در کشور ایجاد شود. از این پس نیز بانک مرکزی در کنار بخش خصوصی، تمام تلاش خود برای تأمین دارو و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم از روش‌های مختلف به کار خواهد بست و اجازه نخواهد داد از این ناحیه فشار بیشتری بر مردم وارد شود. همتی تأکید کرد: این اقدام آمریکا بیش از آنکه اثر اقتصادی داشته باشد، برای اهداف تبلیغاتی و سیاسی داخلی آمریکا انجام شده و نشانگر دروغ و فریب بودن ادعای حقوق بشر و انسان‌دوستی سران این کشور است و قطعا چنین اقداماتی در حافظه ملت ایران ثبت خواهد شد.

ثبت دومین روز آرام دلار در بازارهای جهانی

شاخص دلار امروز نیز مانند روز قبل کم تحرک بود. شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۰۲ درصد کاهش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۳.۶۵۷ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۰۹۰ دلار اعلام شد. همچنین در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۰۲ درصد کاهش به ۱۰۶.۰۰۴  ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۹۵ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۷۹ یوان چین اعلام شد.

طوفان قریب الوقوع «دلتا» قیمت نفت را به بالای 42 دلار رساند

دیروز قیمت نفت برنت با ۵۵ سنت افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت ۴۲ دلار و ۵۴ سنت به فروش رفت. نفت وست تگزاس آمریکا افزیاش ۵۰ سنتی داشت و هر بشکه از این نوع نفت به قیمت ۴۰ دلار و ۴۵ سنت معامله شد. در سایر فرآورده‌های پالایشگاهی هم بنزین با رشد ۱.۷ دلار گالنی ۱۲ دلار و ۷۹ سنت معامله شد. نفت کوره و گازوئیل هم افزایش‌هایی به ترتیب ۱.۷۲ و ۹.۲۵ دلار را تجربه کردند. رویترز نوشت: قیمت نفت امروز تحت تاثیر خبر نزدیک شدن طوفان دلتا به خلیج مکزیک آمریکا که مهمترین منطقه تولید نفت این کشور است، افزایش یافت. بر اساس این گزارش، کارگران نفتی خلیج مکزیک با نزدیک شدن طوفان دلتا منطقه را خالی کردند. البته نگرانی از ارائه محرک‌های اقتصادی در آمریکا که چشم انداز افزایش تقاضا را کمرنگ‌تر کرده، مانع از افزایش بیشتر قیمت نفت شد.

پیش‌بینی می‌شود طوفان دلتا با سرعت ۱۹۳ کیلومتر در ساعت باشد. به همین دلیل تولید کنندگان نفت تجهیزات وامکانات این منطقه را خالی کردند و باعث شده میزان تولید نفت ۱.۵ میلیون بشکه در روز کاهش یابد. بر اساس آمار‌های دولتی خلیج مکزیک در ماه جولای ۱.۶۵ میلیون بشکه نفت در روز تولید می‌کرد. این منطقه حدود ۱۷ درصد کل نفت آمریکا را تولید می‌کند که تاکنون بار‌ها با طوفان‌های شدید آسیب دیده است.

 

موج جهانی دلارزدایی و ذخیره طلا تشدید شد

داده‌های جدید صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد، در سه ماهه دوم امسال روند کنار گذاشتن استاندارد دلار در جهان ادامه یافته و سهم ارز آمریکا در ذخایر ارزی خارجی جهان به شدت کاهش یافته است. طبق داده‌های آی‌ام‌اف در حالی که سهم دلار در ذخایر ارزی جهان در سه ماهه اول امسال با هجوم مردم جهان برای ذخیره کردن پول خود در مراحل اولیه بحران کرونا افزایش یافته بود، در سه ماهه دوم روند نزولی بیش از دو سال اخیر را از سر گرفت. در این گزارش آمده است: سهم یورو در ذخایر ارزی جهان در سه ماهه دوم اندکی افزایش یافت و سهم ین ژاپن افت کرد. اما در این سه ماهه، سهم یوآن چین از ذخایر ارزی جهان با بزرگترین رشد خود روبرو شد. بانک آمریکا در گزارش خود اعلام کرد: به نظر می‌رسد، فضای دلارزدایی در جهان دست‌نخورده مانده است. سهم دلار از ذخایر ارزی جهان به ۶۱.۳ درصد کاهش یافته است. این بانک در گزارش خود اعلام کرد بانک‌های مرکزی جهان بیشتر به سوی طلا روی آورده‌اند. داده‌ها نشان می‌دهد تقاضای طلا از سوی بانک‌های مرکزی در سال گذشته به ۶۵۰.۳ تن رسیده که تنها اندکی از رکورد خرید ۶۵۶.۲ تن که مربوط به ۲۰۱۸ است، کمتر است.

تغییر پیش بینی اوپک از زمان پیک تقاضا برای نفت

اوپک در گزارش "دورنمای نفت جهان ۲۰۲۰" پیش بینی کرد که تقاضای جهانی برای نفت در اواخر دهه ۲۰۳۰ به پیک (اوج) خود برسد و پس از آن رو به کاهش برود. به گزارش ایسنا، جدیدترین پیش بینی اوپک منعکس کننده تاثیر پایدار بحران ویروس کرونا بر اقتصاد و عادات مصرف کننده است. سایر پیش بینی ها هم حاکی از آن است که پاندمی ممکن است عامل تعیین کننده برای پیک تقاضا برای نفت باشد. اوپک در این گزارش اعلام کرد، مصرف نفت از ۹۰.۷ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۰ به ۱۰۷.۲ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۳۰ افزایش خواهد یافت. این رقم ۱.۱ میلیون بشکه در روز کمتر از پیش بینی سال گذشته اوپک و بیش از ۱۰ میلیون بشکه در روز کمتر از پیش بینی سال ۲۰۰۷ این گروه از میزان تقاضا در سال ۲۰۳۰ است. در گزارش اوپک آمده است: تقاضای جهانی برای نفت با نرخ نسبتا مطلوبی در نیمه اول دوره مورد اشاره رشد خواهد کرد و در نیمه دوم ثابت خواهد شد. تقاضای آتی به دلیل اثرات پایدار مربوط به قرنطینه و تعطیلی های ناشی از شیوع کووید ۱۹ بر اقتصاد جهان و عادات مصرف کننده، کمتر از نرخ های پیش بینی شده در گذشته خواهد بود.

رونق تدریجی تولید خودروی برقی درجهان

بسیاری از صنایع خودروسازی از جمله خودروهای برقی در حالی‌ به دلیل شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های خود را به حال تعلیق درآورده‌اند، زمزمه‌هایی از افزایش تولید در جهان به گوش می‌رسد. خودروهای تمام برقی یکی از انواع خودروهای تولیدی هستند که اخیرا با رونق اندک صنایع با رشد محبوبیت و استقبال مشتریان در بازارهای جهانی روبرو شده‌اند. هرچند بسیاری از کشورهای جهان می‌کوشند به منظور مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، تمرکز صنایع خود را بر تولید خودروهای تمام الکتریکی و برقی متمرکز کنند، ‌شیوع بیماری کرونا سبب بروز اختلال در بازار این صنایع شده است. در میان شرکت‌های بزرگ تولیدکننده خودروهای برقی، تسلاموتورز بدون شک یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده خودروهای برقی، الکتریکی قدرتمند و لوکس در جهان به شمار می‌رود.

تسلا اولین شرکت آمریکایی است که در مدت کوتاهی موفق شد در قرن بیست و یکم به سرعت به سودآوری برسد و در مقایسه با سایر شرکت‌های خودروسازی زودتر پله‌های ترقی را طی کند. این شرکت توانسته است در سال‌های اخیر تحولات شگرفی را در زمینه تولید خودروهای برقی ایجاد کند. بر اساس آمارها، خودروی برقی تسلا موفق شده است در سال ۲۰۱۹ میلادی گوی سبقت را از سایر رقبا برباید و جایگاه نخست را از نظر تولید خودرو در جهان به خود اختصاص دهد. اخیرا تسلا از همکاری خود و پاناسونیک برای تولید باتری‌های لیتیومی جدیدی خبر داده است که به واسطه چینش جدید این باطری، ‌ میزان تولید انرژی را افزایش می‌دهد و همچنین فضای اشغال شده توسط باتری با کاهش روبرو می شود. به نقل از ایرنا؛ به گفته مقامات تسلا استفاده از باتری‌های جدید می‌تواند سبب کاهش ۲۵ هزار دلاری خودروهای تسلا شود در نتیجه مشتریان بیشتری در جهان از این خودرهای دوستدار محیط زیست برخودار خواهند شد.

مقام مسئول: خودروسازها طرفدار قیمت حاشیه بازار هستند!

رضا شیوا رئیس شورای رقابت در خصوص دلایل مخالفت شورای رقابت با عرضه خودرو در بورس، گفت: در رابطه با بحثی که این روز‌ها مطرح است و در روزنامه‌ها و سایت‌ها به آن پرداخته می‌شود، اینکه شورای رقابت موافق یا مخالف قیمت گذاری در بورس است باید گفت، یکبار رای گیری کردیم و مخالف این بودیم که خودرو در بورس مطرح شود. وی با بیان اینکه بعضی از روزنامه‌ها دقیق متوجه طرح مجلس از قیمت گذاری خودرو در بورس نیستند، بیان کرد: مجلس می‌خواهد قیمت خودرو در بورس کشف شود و ما هم بر اساس دستورالعمل قیمت منصفانه را اعلام کنیم. این مقام مسئول گفت: شورای رقابت این وظیفه را در رابطه با کالا‌های انحصاری دارد تا قیمت منصفانه را اعلام کند و به مصرف کننده واقعی برسد، اما زمانی که در قیمت خودرو در بورس کشف شود با قیمت منصفانه فاصله زیادی خواهد داشت. اگر قیمت خودرو در بورس عرضه شود، مصرف کننده و خودروساز راضی نخواهد بود. اکنون فکر می‌کنم مصرف کننده راضی به قیمت خودرو باشد، چون قیمت ما منصفانه است. قیمت ما با قیمت حاشیه بازار فاصله زیادی دارد و نشان می‌دهد، قیمت منصفانه داریم و مصرف کننده نیز راضی بوده و قیمت‌ها تعادلی و منصفانه است.  

رئیس شورای رقابت بیان کرد: برای اطلاع می‌گویم، افرادی که می‌گویند خودروساز نیز راضی نیست، باید بگویم خودروساز‌ها انحصارگر و طرفدار قیمت حاشیه بازار هستند و این دلیلی نیست که بگوییم آن‌ها راضی به قیمت نیستند! بیست ماه شورای رقابت خارج از قیمت گذاری خودرو بود و بیشترین زیان را خودروسازان داشتند، مگر شما وکیل خودروساز‌ها هستید که از زبان خودروساز‌ها صحبت می‌کنید؟ این مقام مسئول تشریح کرد: ما برای قیمت خودرو هزینه دور زدن تحریم و سود خودروساز را در نظر گرفتیم، روزنامه‌ها و سایت‌ها نباید این حرف را بزنند که ما به فکر خودمان هستیم. / باشگاه خبرنگاران جوان

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
آقای همتی تا الا شما فقط حرف زدی.. منتظر دلار 50 تومن هستیم...
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
۴ سال پیش یک تلوزیون . ال جی به مبلغ ۳میلیون تومان خریدم و چند روزی هست که خاموش شده و تعمیرکاران شهر میگویند برد ماین ......یعنی برد مادر آن خراب هست . سپس متوجه شدم در شهر خودم هم مدل ال جی و سامسونگ در تعمیرگاها پر شده بطوری که تا یکسال پیش،سفارش قطعه داده به خاطر تحریم ها قطعه به ایران وارد نمیشود . لذا سوالم این هست که اینهمه لوازم خانگی سامسونگ و ال جی از تلویزیون تا موبایل تا لپ تب تا یخچال...........چی میشه . اینهمه خسارت چی میشه ‌ الان هم تلکزیون گران هست و دانش اموزان‌من از طریق تلوزیون نیاز به اموزش دارند .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
ناشناس 1220 بشما بدلیل مقاومت در مقابل تحریم و تباه شدن زندگیتون اجر اخروی ای داده میشه که طفلک آقازاده ها ازش محروم هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
معلوم نیست کار سخنگوی دولت چیه ؟
یک نفر حرف بزنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
قطعات لوازم خانگی بسادگی از طریق کشورهای همسایه قابل تامین است احتمالا اجازه واردات داده نمیشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
کم کم خرابی به موبایل میرسه و اینها هم بدشون نمیاد مردم موبایل غیر هوشمند داشته باشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
شنبه بورس میشه ابشارنیاگارا (:
ناشناس
| Canada |
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
دوست عزی شک نکن که اگه مسئولین با همین فرمون برن جلو باید منتظر دلار 100 هزاری هم باشیم. هیچوت یادم نمی که مسئولین همین چند سال پیش می گفتن که تحت هیچ شرایطی دلار بالای 5 هزار تومان نمیره و همه ادعا می کردن که این فقط یه حباب هست و دلار دوباره به کانال هزار تومانی بر میگرده. اما همه دیدیم که روز به روز می ره بالا و الان هم با تحریم های جدید و البته در صورت پیروزی مجدد ترامپ دیونه باید منتظر دلار بالای 50 هزار تومان باشیم.
ممد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
یکی از ثروتمندترین و غنی ترین و مدتمدترین کشورهای دنیا به لطف آقایون و مدیریت درخشان در تامین خوراک مردم ناتوان شده.
خدایا خودت به دادمون برس
مسئولین که همه کاسه تخمه به دست منتظر انتخابات آمریکا هستن و کاملا مشخصه دل به رای نیاوردن ترامپ بستن. یک آرزوی محال و اگر ترامپ رای بیارود مانند الان هیییییییچ برنامه ای ندارند
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
اقاي همتي شنبه دلار ارزان ميشود يا يكشنبه ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
کمی صبر کنید تا دوشنبه ارزون میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
هفت شنبه. انشاا...
سلطان
|
Germany
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
مردم بدبخت گرفتار شدیم
پرویز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
نه پول داریم مهاجرت کنیم
نه پول داریم اینجازندگی کنیم
مرگ نعمت است
ولی جراعت خودکشی ندارم
پاسخ ها
منم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
منم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
پرویز ! این دیالوگ من بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
اگه بچه نداشتم حتما"....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
اقای همتی تو درست می گی فقط نمیدانم چرا اینقدر درست میگی همچنان پول ما داره بی ارزش میشه واقعیت را نگاه کتم و یا حرفهای شما !!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
۱۸ بانک به سیستم بین الملل هنوز وصل بودند و اقایون دولتی مدام میگفتند تحریم هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صحبتهای دولتی ها !!!!
۱۸ بانک که دیشب تحریم شدند پس چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲ سال همه چیز پس چرا گران شده و این ۱۸ بانک ارتباط مالی داشته اند؟؟
پاسخ ها
جواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
این ازتباط ها برای خودشان و دوستانشان می باشد نه برای مردم بدیخت ایران ، درضمن تحریم ها مال مردم بدبخته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
گرانی ها به این خاطر که مصرف پایین بیاد و واردات کاهش یابد درامد دولت هم افزایش پیدا کند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
نه، کل سیستم مالی تحریم بوده، این 18 بانک قبلا تحریم بودن، فقط دوباره تکرار میکنند که دلال ها رو خوشحال کنند
علیرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
حالا وقتی خودکشونده شدی متوجه میشی
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
ظاهرا اینجوریه که یک بانک یا سازمان که تحریم میشه حتی معامله دارو و غذا با اون هم تحریم میشه! این نقض حقوق بشره. معامله دارو و غذا با هیچ کس و در هیچ شرایطی نباید تحریم بشه. مثلا میشد معامله دارو و غذا با داعش رو به بهانه تروریستی بودن داعش، تحریم کرد؟ حالا اینکه آمریکا خودش بزرگترین حامی تروریسمه به کنار.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
دارو و غذا تحریم نیستند
سیاست کلی این است که هر کالایی در داخل تولید میشود وارد نشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
غدا و دارو به دلایل انسانی هبچ وفت برای فیچ کشوری
تحریم بین المللی نمیشوند1 مشکل این است که با این تحریم، فروشندگان غدا و دارو باید در ابتدا توسط خزانه
داری آمریکا اعتبار سنجی و تایید صلاحیت شوند تا
امکان دریافت وجوه را از ایران داشته باشندبه عبارت دیگر آمریکا تصمصم میگیرد ما از چه کسانی و چه مقدار مجاز به خرید دارو و غذا هستیم
علی اکبر بایگان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
امام فرموده‌اند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. حالا اینجا نوبت ضد حمله بانک مرکزی است که از بانکها و پول داخلی حمایت کند بانک مرکزی باید نرخ سود را اقلا 24 در صد اعلام کند تا سرمایه ها مجددا به بانکها برگردند و سرمایه ها به سمت خرید و فروش و سفته بازی در بازار ارز نرود فقط تا یک ماه که این ترامپ شرش را کم کند و دیگر اینکه جلوی خلق پول توسط بانکها هم گرفته شود و دیگری مهار پرداخت وام توسط بانکها به خودشان یا افراد خاص است تا بانکها و افراد نتوانند این پولهای کلان مردم را به کارمندانشان وام دهند یا اینکه این وجوه را به بازار سفته بازی ارز و طلا ببرند و نرخ تورم و نرخ ارزکاهش یابد و عملا حمله ترامپ خنثی شود و روش های مفید دیگر و خود دولت به جای استقراض خارجی از ذخایر آزاد بانکها استقراض و با سود مناسب به بانکها برگرداند و اینکه جناب آقای نوبخت قبل از اینکه دیر شود از ابزار سیاست موثر پولی استفاده کنید عجله کنید دارد دیر می شود
اسد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
اول واردات خودرو برای رقابت آزاد بشه بعد قیمت ها رو بر اساس حاشیه بازار قرار بدن
ببینیم اون موقع قیمت خودروی داخلی چقد میشه
کالای انحصاری که حاشیه بازار نداره
چون قیمت دست تولید کننده هست هر وقت دلش خواست عرضه خودرو را کم میکنه تا قیمت بازار بالا برود چون رقیب ندارد
سلام به همه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
استاد همتی . یک یا علی دیگر تا دلار ۵۰ تومنی .
همه با هم دوست داریم
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات