شرایط فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت

کد خبر: ۱۰۰۸۷۸۵
|
۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹ 13 October 2020
|
5793 بازدید

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم ضوابط و شرایط متقاضیان «فرصت مطالعاتی» در بخش صنعت را تشریح کرد و گفت: عضو هیات علمی باید هر ماه پیشرفت کار خود را معاونت پژوهشی دانشگاه گزارش دهد.

به گزارش مهر، محمدسعید سیف شرایط اجرایی دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیأت علمی را در سازمان‌ها و دستگاه‌های صنعتی و غیرصنعتی را تشریح کرد و گفت: ابتدا عضو هیأت علمی درخواست خود را به همراه برنامه مطالعاتی براساس الگوی دانشگاه (تمامی مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مجوزدار از وزارت عتف) اعلام می‌کند؛ پس از آن درخواست هیأت علمی در مجاری رسمی مؤسسه بررسی و تأیید می‌شود. بعد از این مراحل حکم مأموریت و معرفی عضو هیأت علمی به واحد عملیاتی که شامل سازمان‌های صنعتی، واحدهای پژوهش و توسعه و یا اقتصادی دولتی و غیر دولتی است، صادر می‌شود.

وی افزود: اعضای هیئت علمی یا به صورت تمام وقت ۵ روز کاری در هفته یا پاره وقت دست‌کم دو روز کاری در هفته در بخش صنعتی و یا غیرصنعتی مورد نظر حضور می‌یابند.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم همچنین درباره ضوابط و شرایط متقاضی فرصت مطالعاتی، گفت: رشته و تخصص عضو هیأت علمی و نیازهای واحد عملیاتی باید مرتبط باشد و در دو سال گذشته نباید رکود علمی داشته باشد. دوره فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت برای اعضای هیئت علمی در دوره پیمانی ۶ ماه تمام وقت یا ۱۲ ماه نیمه وقت و دوره رسمی آزمایشی ۳ ماه تمام وقت یا ۶ ماه نیمه وقت است

سیف ادامه داد: اعضای هیأت علمی دارای مرتبه علمی دانشیار و استادی نیز با گذراندن دوره‌های تمام وقت سه ماهه یا پاره وقت ۶ ماه از مزایای تشویقی فرصت‌ها بهره مند می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه عضو هیأت علمی در دوره فرصت مطالعاتی مجاز به اشتغال در سازمان دیگری نیست، تصریح کرد: عضو هیئت علمی باید هر ماه پیشرفت کار خود را معاونت پژوهشی دانشگاه گزارش دهد.

سیف بیان کرد: عضو هیئت علمی باید حداکثر سه ماه پس از پایان دوره مصوبه فرصت مطالعاتی درباره فعالیت خود به طور جامع گزارش دهد؛ این گزارش مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد و مواردی همچون طراحی دوره‌های آموزشی تخصصی کوتاه مدت با همکاری واحد عملیاتی، چاپ مقاله یا ثبت اختراع مرتبط با موضوع صنعت، توصیه برای بهبود وضعیت مدیریت فنی و منابع انسانی و پیشنهاد اجرای طرح‌های پژوهشی از جمله معیارهایی است که دانشگاه اعزام کننده جزئیات آن را بررسی و درباره آن اعلام نظر خواهد کرد.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم ادامه داد: مقبول نبودن گزارش منجر به رد شدن دوره و محرومیت از فرصت مطالعاتی بعدی خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: کمک به افزایش شناخت اعضای هیأت علمی با فضای کار واقعی در جامعه و صنعت، استفاده مفید و مؤثر از امکانات و آزمایشگاه‌ها و تجهیزات، جهت دهی به پژوهش‌های مؤسسه، کمک به رفع مشکلات علمی و تخصصی واحدهای عملیاتی، شناسایی مشکلات واحدهای عملیاتی، شناسایی فناوری‌های مورد نیاز، مشارکت در سیاست گذاری و تعریف طرح برای اصلاح فرایندها و توسعه پایدار اقتصادی کشور مانند مصرف بهینه انرژی و ارتقا سلامت و ایمنی و بهبود محیط زیست مردم از جمله اهداف اجرای طرح فرصت مطالعاتی اساتید به شمار می‌رود.

سیف به جدیدترین درخواست‌های واحدهای عملیاتی برای گذراندن فرصت مطالعاتی اساتید اشاره کرد و افزود: در سال ۹۹ تاکنون وزارتخانه‌ها و سازمان‌های متعددی از جمله وزارت نفت، وزارت کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت نیرو، شرکت ملی پست، وزارت ارتباطات، شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز، شرکت ملی پتروشیمی، سازمان امور عشایری ایران، برخی از بانک‌ها و … لیست فرصت مطالعاتی خود را برای حضور اساتید اعلام کرده اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟