وی درباره صحنه‌ای که از نظر دایی باید مدافع پرسپولیس با کارت قرمز روبرو می‌شد، گفت: در آن صحنه از نظر داور خطایی اتفاق نیفتاد و من نیز که خود از تلویزیون بازی را تماشا می‌کردم معتقدم خطایی در آن صحنه اتفاق نیفتاد و تصمیمی که ترکی گرفت تصمیمی عاقلانه بود.
رییس کمیته‌ داوران فدراسیون فوتبال با اشاره به انتقادات سرمربی سایپا از داوری دیدار این تیم برابر پرسپولیس گفت: با توجه به فشارهایی که در این چند وقته بر روی "علی دایی" به عنوان سرمربی تیم ملی وارد شده، قصد نداریم که با بیان صحبت‌هایی این فشار را بیشتر کنیم.
مسعود عنایت در گفت‌وگو با ایسنا، با تمجید از عملکرد محسن ترکی و کمک‌های او در دیدار پرسپولیس برابر سایپا گفت: به دلایل متعدد بازی این دو تیم پرفشار بود و ما به همین دلیل ترکی را که از بهترین‌ داوران‌مان هست، را به عنوان داور این بازی انتخاب کردیم و او نیز شجاعانه، قاطعانه و بی‌طرفانه قضاوت کرد.
وی درباره صحنه‌ای که از نظر دایی باید مدافع پرسپولیس با کارت قرمز روبرو می‌شد، گفت: در آن صحنه از نظر داور خطایی اتفاق نیفتاد و من نیز که خود از تلویزیون بازی را تماشا می‌کردم معتقدم خطایی در آن صحنه اتفاق نیفتاد و تصمیمی که ترکی گرفت تصمیمی عاقلانه بود.
عنایت درباره این که گفته شد ترکی در حین بازی از دایی عذرخواهی کرده است، گفت: عذرخواهی در کار نبوده است. من با ترکی درباره آن صحنه صحبت کردم و او گفت چون در صحنه‌ای به لحاظ گویشی با دایی خوب رفتار نکرده بود، به پیش او رفت تا این مساله را از دل او دربیاورد. به نظر من این کار شجاعانه‌ای بود و باعث شد که بازی بیشتر تحت کنترل داور قرار گیرد.
وی افزود: این کار ترکی منافاتی با روح قانوان ندارد و برعکس عمل داور بازی باعث شد که تنش موجود در نیمکت سایپا پس از این صحنه کاهش پیدا کند.
عنایت درباره صحبت‌هایی که دایی درباره کمیته داوران انجام داد،‌ به ایسنا گفت: دایی سرمربی تیم ملی است و احترامش واجب است و با توجه به این که بازی تیم ملی نزدیک است فشارهایی هم بر روی دایی از سوی چند نفر وارد شده است و ما دیگر نمی‌خواهیم با صحبت‌هایمان فشار مضاعفی را بر او وارد کنیم.
وی با انتقاد از عملکرد صدا و سیما در گفت‌وگو با مربیان پس از پایان بازی گفت: به نظر من 50 درصد مشکلاتی که به وجود می‌آید عاملش تلویزیون است در هیچ جای دنیا سراغ نداریم که پس از بازی با یک مربی به صورت مستقیم گفت‌وگو کند. براساس قوانین مربیان دو تیم چه برنده چه بازنده باید دقایقی پس از پایان بازی در سالن کنفرانس مطبوعاتی حاضر شوند.
عنایت ادامه داد: در صلاحیت من و کمیته داوران نیست که بخواهیم چنین شیوه‌ای توسط صدا و سیما برچیده شود اما، از مسوولان صدا و سیما و فدراسیون فوتبال می‌خواهیم که جلوی این کار را بگیرند. متاسفانه در ایران عادت شده است که مربی بازنده تمام مشکلات را به گردن داور می‌اندازد.
وی درباره ممنوعیت مصاحبه داوران درباره عملکردشان گفت: این ممنوعیت تنها شامل اظهارنظر آنها درباره قضاوت‌شان است و آنها مانعی برای گفت‌وگو درباره مسایل مختلف را ندارند. این تصمیم هم براساس آیین نامه بین‌المللی گرفته شده است و قانون داخلی به حساب نمی‌آید.
عنایت درباره برنامه‌های کمیته داوران برای استفاده از داوران در سه هفته پایانی به ایسنا گفت: در بازی‌هایی که به لحاظ مشخص شدن چهره قهرمان و تیم‌های سقوط کننده حساسیت بالاست، از داوران باتجربه استفاده می‌کنیم اما،‌ در بازی‌هایی که حساسیتی ندارند از داوران جوان خود استفاده خواهیم کرد.
وی در پایان گفت: متاسفانه فدراسیون فوتبال در تنظیم برنامه هفته‌های پایانی لیگ شرایط داوران را مدنظر قرار نداده و ما مجبوریم که از داوران خود در فاصله زمانی کوتاه در بازی‌های مختلفی استفاده کنیم و این باعث می‌شود که فشار زیادی به داوران وارد شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1387/02/15
پاسخ

آقای عنایت باید عنایت داشته باشند که همه مربیان تقصیر شکست را به گردن داور مسابقه نمی اندازند، بخصوص آقای افشین قطبی.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین