دستور ویژه وزیر صمت برای تامین روغن نباتی در بازار

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به ظرفیت تولید روغن نباتی در کشور، بخش خصوصی با همکاری دولت، برای ایجاد تعادل در روند تولید و تأمین نیاز بازار به این کالا اقدام کند.
کد خبر: ۱۰۱۱۸۰۹
|
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۸ 28 October 2020
|
7564 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ علیرضا رزم حسینی در دیدار با اعضای انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران که در محل دفتر وزیر صمت برگزار شد، افزود: در شرایط جنگ اقتصادی بسیار سخت و پیچیده‌ای قرار داریم؛ اما هنوز عده‌ای یا این موضوع را باور ندارند و یا همت لازم را به خرج نمی‌دهند.

وی اضافه کرد: با وجود هزینه‌هایی که شیوع کرونا به کشور تحمیل کرده و دولت موظف به تأمین اقلام بهداشتی مرتبط با این بیماری شده، نسبت به سایر کشور‌ها که هیچ تحریمی متوجه آن‌ها نیست؛ همچنان کشور در حد قابل قبولی اداره می‌شود.

رزم حسینی تصریح کرد: در شرایط موجود برخی از التهابات به وجود آمده در سطح بازار بیشتر متوجه برخی اخبار و فضاسازی‌های کاملاً نادرست است و انتظار می‌رود افراد در ارائه اطلاعات دقیق‌تر عمل کنند.

وی تأکید کرد: ایجاد آرامش در بازار و برقراری تعادل در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی و مایحتاج ضروری مورد نیاز مردم در اولویت وزارت صنعت، معدن و تجارت است و با جدیت این موضوع دنبال می‌شود.

وزیر صمت با بیان اینکه خوشبختانه خانواده بزرگ صنعت و تولید کشور همراه این وزارتخانه است، گفت: شرایط موجود نیازمند افزایش همدلی‌ها و همکاری‌ها برای جلوگیری از هرگونه فضاسازی‌های کاذب و ایجاد التهاب در فرآیند عرضه و تأمین نیاز مردم در سطح بازار است.

وی اضافه کرد: در نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی، وزارت صمت قائل به همکاری و اخذ نظرات و آرا تشکل‌های بخش خصوصی، مجلس شورای اسلامی و سایر ارکان دولت است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مسائل مطرح شده از سوی تولید کنندگان درباره تأمین ارز مورد نیاز برای واردات روغن خام گفت: روند درآمد‌های ارزی کشور در حال بهبود است و شرایط تا پایان سال بهتر نیز خواهد شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟