انتخاب بایدن در آمریکا منجر به جنگ ایران و اسرائیل می شود!؟/ مقام اسرائیلی: بازگشت بایدن به برجام منجر به جنگ تهران و تل آویو می شود!

تساهی هنگبی، وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی در واکنش به سیاست‌های جو بایدن، نامزد حرب دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در خصوص برجام با بیان این که بایدن برای مدتی طولانی به طرز آشکاری گفته است به توافق هسته‌ای بازمی‌گردد، این گفته بایدن را تقابل میان ایران و اسرائیل خواند.
کد خبر: ۱۰۱۳۴۱۳
|
۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵ 06 November 2020
|
410645 بازدید
|

انتخاب بایدن در آمریکا منجر به جنگ ایران و اسرائیل می شود!؟/ مقام اسرائیلی: بازگشت بایدن به برجام منجر به جنگ تهران و تل آویو می شود!

بین الملل تابناک: وزیر همکاری‌های منطقه‌ای اسرائیل چهارشنبه شب مدعی شد، مواضع جو بایدن در مورد توافق هسته ای ایران (برجام) می تواند به جنگ بین اسرائیل و ایران منجر شود.

تساهی هنگبی، وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی در واکنش به سیاست‌های جو بایدن، نامزد حرب دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در خصوص برجام با بیان این که بایدن برای مدتی طولانی به طرز آشکاری گفته است به توافق هسته‌ای بازمی‌گردد، این گفته بایدن را تقابل میان ایران و اسرائیل خواند.

وی با اشاره به اینکه برجام از نگاه وی، نتانیاهو و دیگر مقامات اسرائیلی یک "اشتباه است" ادامه داد: اگر بایدن به این سیاست خود ادامه دهد در نهایت تقابل خشونت‌باری میان ایران و اسرائیل رخ خواهد داد.

این مقام صهیونیستی مدعی شد: هدف ترامپ برای رسیدن به توافقی با ایران فرق داشته چراکه "توافقی خواهد بود که از طریق تحریم‌های فشار حداکثری حاصل خواهد شد".

زوی هاسر، رئیس کمیته جنگ و روابط خارجی کنست رژیم صهیونیستی نیز روز پنج‌شنبه در گفت‌وگویی با رادیو ارتش این رژیم گفت: تصور می‌کنم که حتی اگر توافق هسته‌ای با ایران احیا شود.... از [توافق] قبلی بهتر خواهد بود. این یک توافق جامع است که زمانی که منافع دنیای آزاد مطرح می‌شود، می‌بینیم که حفره‌های بزرگی دارد.

هاسر مدعی شد که خاورمیانه از زمانی که بایدن از دفتر ریاست جمهوری در سال ۲۰۱۶ خارج شد فرق کرده است.

وی ادعا کرد: این خاورمیانه‌ای است که در آن ایران خطرناک‌تر شده و فناوری‌ها و تسلیحات دقیق‌تر و مرگ‌بارتر شده‌اند. این تنها مشکل اسرائیل نیست بلکه مشکل کل جهان است.

هاسر با اشاره به اینکه روش‌های ترامپ و بایدن برای حصول توافق با یکدیگر تفاوت دارد، عنوان کرد که نتیجه این تلاش‌ها از همه چیز مهم‌تر است. وی در این خصوص گفت: آیا او [بایدن] ایران را محدود کرده و جلوی دسترسی این کشور به سلاح هسته‌ای را می‌گیرد؟

این مقام صهیونیستی مدعی شد که برجام "برای جلوگیری از توسعه" سلاح هسته‌ای توسط ایران کافی نبوده است.

وی آن‌چه آن را  دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای می نامید را موجب آغاز مسابقه تسلیحاتی خواند و گفت: عربستان، ترکیه و مصر نیز در آن به توسعه سلاح هسته‌ای خواهند پرداخت‌.

وی در این خصوص مدعی شد: کسی رفتارهای ایران را نمی‌بیند؛ این کشور در حال ایجاد بی‌ثباتی در خاورمیانه است و آن‌ها فکر می‌کنند اینکه بگذارند ایران پیروز شود درست است. نه آمریکایی‌ها و نه اسرائیلی‌ها اجازه‌ به تشکیل ایران هسته‌ای نخواهند داد.

«جنگ سایه» کنونی اسرائیل با ایران که در میادین جنگ نیابتی و همچنین به صورت مخفیانه در داخل ایران در جریان است، شاید همچنان اسرائیل را قادر سازد تا از قابلیت‌های منطقه‌ای ایران بکاهد بدون آنکه خطر وقوع منازعه منطقه‌ای را افزایش دهد. با این حال، احتمال پیروزی بایدن در انتخابات ماه نوامبر می‌تواند مسیر را برای اتخاذ رویکرد کمتر جنگ‌طلبانه آمریکا در قبال ایران هموار سازد و متعاقباً محاسبات مذکور را دستخوش تغییر کند.

اندیشکده آمریکایی استراتفور نیز در گزارشی نوشت: احتمال آن نمی‌رود که تا قبل از انتخابات آمریکا، اسرائیل راهبرد کنونی خود مبنی بر حملات متناوب و فرصت‌طلبانه ضد نیروهای ایرانی در سوریه، عراق، و لبنان را چندان تغییر دهد، زیرا برنامه هسته‌ای تهران هنوز هیچگونه علائمی دال بر ساخت قریب‌الوقوع سلاح هسته‌ای را از خود نشان نداده است. افزایش حملات ضد ایران طی هفته‌های آتی همچنین ممکن است دورنمای انتخاب رئیس‌جمهور دونالد ترامپ متحد نزدیک اسرائیل را به خطر بیندازد. ترامپ در تلاش است تا از شهرت خود به‌عنوان میانجی صلح در منطقه بهره گرفته و شانس انتخاب مجدد خود را در ماه نوامبر افزایش دهد.

این اندیشکده با طرح ادعاهایی می‌نویسد: علاوه بر این، «جنگ سایه» کنونی اسرائیل با ایران که در میادین جنگ نیابتی و همچنین به صورت مخفیانه در داخل ایران در جریان است، شاید همچنان اسرائیل را قادر سازد تا از قابلیت‌های منطقه‌ای ایران بکاهد بدون آنکه خطر وقوع منازعه منطقه‌ای را افزایش دهد. با این حال، احتمال پیروزی بایدن در انتخابات ماه نوامبر می‌تواند مسیر را برای اتخاذ رویکرد کمتر جنگ‌طلبانه آمریکا در قبال ایران هموار سازد و متعاقباً محاسبات مذکور را دستخوش تغییر کند.

در ادامه این مطلب آمده است: برنامه هسته‌ای ایران در حال پیشرفت است، اما نه آنقدر سریع که اسرائیل را نگران کند. بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته‌اند که ایران اورانیوم را صرفاً تا سطح ۵/۴ درصد غنی‌سازی می‌کند. با اینکه ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده افزایش یافته‌اند، اما سطح غنی‌سازی کمتر از ۲۰ درصد است. غنی‌سازی ۲۰ درصدی در سال ۲۰۱۲ موجب شد تا اسرائیل گزینه حمله مستقیم به ایران را بطور جدی مدنظر قرار دهد. معلوم نیست ایران تا چه حد سریع می‌تواند یک سلاح هسته‌ای بسازد، اما چنین چیزی مستلزم غنی‌سازی ۹۰ درصدی اورانیوم است، اقدامی که توسط بازرسان بین‌المللی (و احتمالاً سازمان‌های اطلاعاتی غربی و اسرائیل) کشف خواهد شد.

این اندیشکده آمریکایی افزود: اسرائیل نمی‌خواهد به راهبرد انتخاباتی ترامپ مبنی بر بهره‌گیری از توافقات عادی‌سازی، نظیر توافقات جدید اسرائیل با امارات و بحرین با میانجی‌گری آمریکا، و معرفی خود به‌عنوان یک میانجی صلح نزد رأی‌دهندگان آمریکاییِ خسته از جنگ لطمه بزند. ترامپ همچنین در قالب این راهبرد سیاسی از تعداد نیروهای آمریکایی مستقر در عراق و افغانستان کاسته است.

در ادامه این گزارش آمده است: اظهارات بایدن درباره ایران حکایت از آن دارند که دولت وی از شدت و حدت راهبرد تهاجمی ترامپ ضد ایران خواهد کاست. این امر احتمال کاهش تحریم‌ها، ازسرگیری کمک‌های بشردوستانه، و آغاز مذاکرات بر سر یک توافق هسته‌ای جدید را مطرح خواهد نمود که گزینه آخر برای اسرائیل بیشترین اهمیت را داراست. بایدن در منصب رئیس‌جمهور ممکن است تحریم‌های سختگیرانه وضع‌شده توسط ترامپ، از جمله جدیدترین تحریم‌های مصوب روز ۲۱ سپتامبر، را بی‌درنگ معکوس سازد تا بدین طریق مذاکرات با تهران را ازسرگیرد. همچنین احتمال کمتری دارد که دولت بایدن حملات اسرائیل در سطح منطقه که ممکن است موجب به خطر افتادن مذاکرات شوند را تحمل کند، به ویژه در کشورهای حساسی نظیر عراق که در آنجا آمریکا در راستای کسب نفوذ مستقیماً مشغول رقابت با ایران است.

بایدن روز ۱۳ سپتامبر در سرمقاله‌ای در وب‌سایت سی‌ان‌ان نوشت که اگر رئیس‌جمهور شود، برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) منعقده در سال ۲۰۱۵ را نقطه شروع ازسرگیری مذاکرات با ایران در نظر خواهد گرفت و در طول همه‌گیری بیماری کووید-۱۹، تحریم‌ها در خصوص کمک بشردوستانه به ایران را خواهد کاست.

اقدام نظامی اسرائیل

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: بنی گانتس وزیر دفاع اسرائیل با پیشنهاد حمله مستقیم به ایران در سال ۲۰۱۲ مخالفت کرد که دلیلش تا حدودی مخالفت دولت باراک اوباما با چنین اقدامی بود. طبق قوانین اسرائیل، انجام اقدام نظامی مستلزم موافقت وزرای ارشد کابینه امنیتی است. به همین خاطر، بنی گانتس از نفوذ چشمگیری در خصوص حمله مستقیم به برنامه هسته‌ای ایران برخوردار بود.

سیاست‌های پیشین حکایت از آن دارند که اسرائیل تلاش خواهد کرد به هرگونه پیشرفت دیپلماتیک احتمالی میان دولت بایدن و ایران خدشه وارد کند. این امر می‌تواند یک راهبرد جنگ‌طلبانه‌تر مبتنی بر حملات هوایی و لابی‌گری فشرده در آمریکا و همچنین تشدید یک پیکار مخفیانه با هدف ازسرگیری ترورها یا حمله به زیرساخت‌های حیاتی در ایران را شامل شود.

- اسرائیل ممکن است بر ضرباهنگ کلی حملات ضد نیروهای ایرانی بیفزاید و همچنین به سراغ اهدافی برود (به ویژه در سوریه و لبنان) که قبلاً به خاطر ترس از بالا گرفتن منازعه از حمله به آنها اجتناب کرده بود. اسرائیل همچنین بطور بالقوه ممکن است حملات هوایی خود را به میادین نبرد جدید نظیر دریای سرخ یا یمن گسترش دهد و بر میزان فعالیت‌ها در میادین نبرد کنونی شامل لبنان، سوریه، و عراق بیفزاید.

- اسرائیل ممکن است پیکار مخفیانه خود در داخل ایران و در میادین نبرد نیابتی را تشدید کند. این امر می‌تواند تکرار ترور دانشمندان ایرانی در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ و/یا گسترش عملیات‌های پنهانی در دیگر میادین نبرد نیابتی نظیر یمن را شامل شود. حوثی‌های همسو با ایران همچنان از موضع مستحکمی در یمن برخوردارند.

- علیرغم تغییر شرایط سیاسی و دموگرافیکی که موجب تضعیف رابطه اسرائیل با حزب دموکرات آمریکا شده است، اسرائیل همچنان از حمایت فراحزبی در کنگره برخوردار است و بنابراین لابی‌گری‌های اسرائیل می‌توانند موجب کندی مذاکرات شوند یا موانع مقننه‌ای بر سر راه یک توافق هسته‌ای جدید با ایران به وجود بیاورند. در سال ۲۰۱۵، لابی‌گری اسرائیل در واشنگتن به شکل‌گیری یک ائتلاف فراحزبی ضد برجام منجر شد، برجامی که با میانجی‌گری دولت باراک اوباما منعقد شده بود. در نتیجه، سنا هیچگاه توافق هسته‌ای را به‌عنوان یک معاهده رسمی تصویب نکرد و همین امر بعداً به ترامپ امکان داد تا بدون نظارت کنگره به صورت یکجانبه از برجام خارج شود.

این راهبرد جنگ‌طلبانه‌تر اسرائیل علاوه بر تضعیف نیروهای ایرانی در منطقه می‌تواند به اقدامات تلافی‌جویانه از طرف ایران دامن بزند و بدین طریق به هرگونه نزدیکی میان واشنگتن و تهران لطمه بزند. اقدام نظامی اسرائیل ضد ایران می‌تواند حس وطن‌پرستی ایرانی‌ها را به جوش آورده و موجب افزایش حمایت از اصولگرایان در انتخابات آتی ریاست جمهوری ایران در ماه ژوئیه ۲۰۲۰ شود. این اصولگرایان در نبود هرگونه تغییر اساسی در سیاست آمریکا در قبال ایران، احتمال کمتری دارد که بر سر یک توافق جدید با آمریکا مذاکره کنند. در نتیجه، فاصله دیپلماتیک تا آغاز جدی مذاکرات احتمالاً بیشتر خواهد شد.

این اندیشکده در پایان ضمن ابراز تردید نوشت: با این حال، نمی‌توان به قطع یقین گفت که چنین اقداماتی موجب تحریک ایران خواهند شد و این خطر وجود دارد که اقدامات مذکور به رابطه اسرائیل با دولت بایدن لطمه بزنند. دولت احتمالی بایدن در تلاش جهت مذاکره و کاستن از خصومت‌ها ممکن است به تشدید اقدام نظامی اسرائیل ضد ایران به دیده منفی بنگرد و اسرائیل را با واکنش منفی از طرف متحدان کلیدی آمریکایی‌اش مواجه سازد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۶
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲۲۷
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
عربستان باید به خاک سیاه بنشیند
ما اگر صدام و اسرائیل را هم ببخشیم از آل سعود نمی گذریم
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
سر نوشت رجز خوانها را در آمریکا داریم می بینیم!
بهتر نیست روی زمین بیاییم!
ناشناس
| Canada |
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
تا زمانیکه مشکل ایران با اسراییل حل نشه، اوضاع همینی‌هست که میبینید، ملتفتید که چین و روسیه هم از اسراییل حمایت بی چون و چرا دارند، و اینکه چرا ما شیعیان ایرانی تبار باید با یهودیان که منافعشان با ما تضادی ندارد بجنگیم و از فلسطینیان که از هر فرصتی برای ضربه زدن به ما استفاده میکنند حمایت کنیم، من هم نمیدانم
ناشناس
| - |
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
نباید از آلمان در مورد ایران نظر داد شما بهتر است در مورد آشپزی های هلموت کهل فقید اظهار نظر بفرمایید
ناشناس
| Denmark |
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
منظورش از جنگ میشود این نیست که ما میزنیم. منظورش اینه که این فنر فشرده رو اگر ول کنید میخوره تو پک و پوزمون
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
اسرائیل هیچ غلطی نمی تواند بکند
به زودی #او خواهد امد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
کشوری به اسم اسراییل وجود نداره ونخواهد داشت خودت و وسط ننداز نتا نیاهو بی وجود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
فقط بایست عقلانیت پیشه کرد.اگر اعراب و مسلمانان بخواهند مشکل فلسطین و اسرائیل هم حل خواهد شد، مطمئنن ملت اسرائیل هم از جنگ و جدال خسته اند اگر آتش بیاران محرکه بذارند و اعراب هم راغب باشند و حسن نیت داشته باشند اسرائیل برای بلاتکلیفی هم که شده عقب نشینی خواد کرد، اینجا فقط یه میانجی بیطرف میخاد حرفهای طرفین را بشنود و اینها رو دور یک میز جمع کند تا بشود راه حلی پیدا کرد، که من خوش بین نیستم چون مسلمانان اختلاف عمیق درونی دارند چرا؟ چون چیزیکه هویداس بعضی از دولت های اسلامی از ترس و گزند دوول اسلامی پناه آوردند به اسرائیل. آخه تاکی؟؟؟ بلاخره باید یجایی این قائله ختم شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
ترامپ و بایدن خرکي باشند که بخوان برای ما تسمسم بگیرند برند هر کاری میخوان بکنند ما ایرانی هستیم و دیگه از این بدتر نمیشه ما زیر بار ظلم نمیریم حتی اگه بچه‌ام ن از گرسنگی بمیرند بمیرند ولی یه وجب از خاک ما را هم نمیتوننتصمیم براش بگیرند برن به درک سگ زرد برادر شغال
سید شیرازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
این شیاطین کودک کش دچار توهم و هذیان هستند و قرار هم نیست حالشون خوب بشه.
ای ملعون شما جواب حزب الله رو بدید !!!در دو جنگ پیاپی چقدر خفت کشیدید تا حزب الله لبنان دست از سر شما برداشت.چندین بار اتش بس اعلام کردید تا بالاخره حزب الله شما رو رها کرد.اون وقت از جنگ با شیر بچه های ایرونی صحبت می کنید.این ملعون هنوز از سیاست ایران که تبیین شده و بر این مبناست که ایران هرگز اغازگر هیچ جنگی نخواهد بود ،اطلاع ندارد.تو ده راه نمیدادند سراغ خونه کدخدا رو می گرفت.قطعا بایدن دیگه مثل ترامپ ان قدر احمق نیست که همه پل ها رو پشت سر خودش خراب کنه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
لینک کشتار کودکان توسط اسرائیل رو برای ما بزار نگاه کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
عزیزم یه کم کتاب بخون درمورد جنگ اعراب و اسرائیل شاید خدا بینشی بهت عنایت کرد و چیزی یاد گرفتی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
شیر بچه ها فقط منابع ایران را نابود می‌کنند وگرنه چندان شیر نیستند بهتر است از خودشان مایه بگذارند ایرانی با کسی جنگ ندارد
ناشناس
| - |
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
یک جستجو بفرمایید در اینترنت : کشتار صبرا و شتیلا و کشتار های اسرائیل در غزه و... و...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
نمیخواد ب درد سنت نمیخوره
Ah
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
راست میگه خدایی
همچنان ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
واقعا از اسرائیل دفاع میکنید. از کودک کش های بی وجود اسراییلی از اون بی شرفا. من دیده بودم از آمریکا و بقیه کشور های غربی حمابت کنن ولی حمایت از اسراییل یعنی نابودی شیعه و اسلام. من نمیدونم چرا چشم گوشتونو بستین. طرف داره میگه لینک کشتار اسراییل بزار واقعا........ حیف سایت نمی زاره مگر نه همین الان اینجارو پر لینک میکردم تا حداقا یکم حیا کنید شمایی که از اسرائیل دفاع میکنید نه تنها وطن فروش هستید بلکه دینتونم خیلی ارزون می فروشید

بله ایرانی با کسی جنگ نداره ما هیچوقت کسی نبودیم که جنگ رو شروع کنه ما دفاع میکنیم ما جهاد میکنیم نه مثل بعضیا کشتار کودکان
ایرانی جماعت اتفاقا با کودک کشایی چون اسرائیل خیلی هم خوب دعوا داره اگه کسی یه ذره خون ایران تو رگهاش باشه اینو به خوبی در ک میکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
البته من از منظر ظاهری وبین المللی میگویم آنکه در فشار ومضیقه است دولتهاوملتهای درگیر با اسرائیل هستند داداش گرفته ها را فقط نگو داده ها را هم بگو
جام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
عزیزی که لینک خواستی ! نیازی به لینک نیست . از نفر بغل دستیت بپرس
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
شما از پس ایران برمیایید یادتون سردار سلیمان شهید شد بود موش شده بودید اخه یه کشور
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
نیاز به لینک نداره یک جستجوی مختصر کافی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
الان که جوی خواب آلود رییس جمهور آمریکا شده است بهتر است که حسن خواب آلود استعفا بدهد چون اگر هردو طرف خواب باشند !!!!!
هفته را خفته کی کند بیدار
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
رو پی کارت دو گانه اصولگرا دمکرات اصلاحطلب جمهوری خواه برای همیشه باید بشکنه دولت بعدی هم باید صد در صد اصلاحطلب باشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
خیلی بامزه بود نمک
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
تو عاشق جنگ بین ایران و اسراییل هستی !!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
جنگ تعمت است!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
دانا به جنگ دامن نمی زند شما اگر دنبال جنگ. می‌گردید برو خودت بجنگ به ملت ایران و ثروت و منابع آن چگار داری نابود کردید ایران آباد را به مدت 42 سال بس به این و آن پریرید
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
غاصب فلسطین حقیر تر از اونی هست که به ایران حمله کنه
اگه قادر بود در حمله به عین الاسد یه قدم برمیداشت با النتماتومی که سپاه داد
فقط یه دعا تو ‌خالی هست برای کر کردند خودشون
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
شما رو بخدا یه کم تاریخ بخوانید.در مورد جنگ اعراب و اسرائیل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
این قمار یکسرش حذف اسراِئیل هست.پس کاری نمی کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
بیچاره بورس
ناشناس
|
Bulgaria
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
40 سال پیش ما کارمندان سفارت که مصونیت دیپلماتیک داشتن 444 روز گروگان گرفتیم. سال 32 امریکا در ایران به نفع شاه کودتا کرد. ما در عراق بعضی وقت ها کمک کردیم به عراقی ها علیه نیروهای امریکایی و به قولی چند صد نیروی امریکایی رو هدف گرفتیم، سال 68 امریکا به اشتباه هواپیمای مسافری ما رو زد. من فقط یک سوال دارم، چرا این همه خصومت نسبت به هم داریم؟ نمیگم صلح کنیم مثل ژاپن و امریکا، ولی حداقل میتونیم میزان خصم و نفرت رو کم کنیم و بذاریم ملت از فشار تحریم کمی رها بشن. البته طبق معمول خود دانید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
بزرگان کشور گفتند پنجه در پنجه شدن ایران با قدرتمندترین کشور جهان یک نتیجه عقلانی دارد و ان. قوی شدن روزبه روز ایران است
روزبه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
اگه بخواد روابط کمی تلطیف بشه اعراب و اسراییلی‌ها تحمل نخواهند کرد، لابی صهیونیسم و اعراب بشدت در حال فعالیت هستن، ایران حسن نیت خودش رو در در قضیه افغانستان ثابت کرد ولی بوش بلافاصله گفت ایران محور شرارت هست،چه انتظاری دارید از کشوری که میخواد همه جهان رو تصاحب کنه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
اگه روابط بخواد کمی تلطیف بشه عزیزانی در ایران انرا تحمل نمیکنند مثل تجربه برجام
پاپک
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
دوست گرامی اگر واقعا میخواهید تحقیق و بررسی بهتر و دقیق تری بکنید باید تاریخ مطالعه کنید، دشمنی تمدن غرب با تمدن شرق سری دراز دارد به وسعت تاریخ .. از زمان های کهن دشمنی غرب با ایران بوده و همچنان هم هست، پایانی ندارد، مگر در عصر معاصر ایران بی طرف در جنگ جهانی اشغال نظامی نشد ! و موارد بسیار دیگر .. تنها راه نجات ایران قدرتمند شدن در همه عرصه هاست اقتصادی و نظامی .. ریس جمهور آمریکا هر کسی باشد ایران باید قوی شود، قوی شو میهنم گر راحت جهان طلبی که ضعیف پامال است .. پاینده ایران
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
هنوز شما از برجام درس عبرت نگرفتی پدر آمرزیده همه چیزو دادیم هیچی نگرفتیم بعدش طرف از همونم خارج شد کدوم تلطیف چه آشی چه کشکی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
مشکل این است که آمریکا استقلال هیچ ملتی را نمی خواهد فهمیدی ؟ مشکل این است یعنی مشکل با اصل ایران و استقلال خواهی است چرا برخی مردم خودشان را به نفهمی می زنند؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
چطوره مثل عربستان بشیم

یک گاو شیر ده گوگولی مگولی
رضا
|
United States of America
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
اگر بایدن پیروز انتخابات شود فقط دو راه پیش رو دارد یا به میراث اوباما قانع شود چون چیزی بیشتر از ان به دست نخواهد اورد ،یا اینکه راه مشابه ترامپ را ادامه دهد که در این صورت برنامه اتمی ایران با سرعت زیاد با برجام یا بدون ان ادامه می یابد فراموش نکنید که حتی بر طبق برنامه زمانی برجام هم تمام محدودیت های برنامه اتمی ایران تا چند سال دیگر از بین خواهد رفت پس باز هم چیزی دست امریکا را نخواهد گرفت.بحث حمله اسرائیل ۲۰ هزار کیلومترمربعی ۵ میلیون نفره به کشوری قدرتمند که ۸۰ برابر او مساحت و ۱۶ برابر او جمعیت دارد آن هم بدون داشتن مرز مشترک که بیشتر به طنز دون کیشوت وار شباهت دارد .این ا وباش از پس حزب الله و حماس بر نمی ایند و تنها دلشان را به ترقه بازی پر خطر در سوریه خوش کرده اند ایران که پیش کش.تنها اتفاقی که بین ایران و امریکا روی می دهد یک تنش زدایی محدود در قالب تعهدات برجام و جدول زمانی ان خواهد بود نه چیز دیگر که برای اسرائیل و ارتجاع فاحعه بار خواهد بود.اما آمریکا حاضر به پذیرش خطر برای ارضای رویاهای مالیخولیایی این اوباش نخواهد شد.اینده خاورمیانه را ۳ کشور ایران،ترکیه و مصر تعیین خواهند کرد و نحوه تعاملات انها با هم
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟