ته چین؛

خورش گوجه و بادمجان با مرغ

کد خبر: ۱۰۱۴۲۷۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 18 November 2020
تعداد بازدید : 41358
کد خبر: ۱۰۱۴۲۷۹
|
۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 18 November 2020
|
85704 بازدید
بازدید 85704
خورش گوجه و بادمجان یکی از خورش‌های خوش طعم ایرانی است که با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه می‌شود. طرز تهیه این خورش را با مرغ با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟