ته چین؛

خورش گوجه و بادمجان با مرغ

کد خبر: ۱۰۱۴۲۷۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 18 November 2020
تعداد بازدید : 41348
کد خبر: ۱۰۱۴۲۷۹
|
۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 18 November 2020
|
85520 بازدید
بازدید 85520
خورش گوجه و بادمجان یکی از خورش‌های خوش طعم ایرانی است که با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه می‌شود. طرز تهیه این خورش را با مرغ با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟