سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا

اجرای طرح جامع محدودیت‌های کرونایی از اول آذر/ تعیین سه سطح هشدار در کشور/ تعطیلی‌ها و تردد‌ها چگونه خواهد بود

اگر سطح هشدار ۳ و منطقه قرمز وجود داشته باشد، حدود یک سوم کارکنان در ادارات حضور پیدا می‌کنند و در سطح هشدار ۲ یا نارنجی یک دوم کارکنان حضور پیدا می‌کنند و در سطح یک یا زرد حدود دو سوم کارکنان حضور پیدا خواهند کرد. البته مسئولین ادارات بر اساس ضرورتی که ایجاد می‌شود، تعیین خواهند کرد که چه گروهی سر کار حاضر شوند.
کد خبر: ۱۰۱۵۰۳۵
|
۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱ 14 November 2020
|
67044 بازدید
|
تابناک اجتماعیسخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: طرح جامع اعمال محدودیت‌ها برای کنترل کرونا با سطح بندی شهر‌ها به مناطق قرمز، نارنجی و زرد از شنبه اول آذر در سراسر کشور اجرا می‌شود.

به گزارش «تابناک»؛ دکتر علیرضا رییسی با اشاره به برگزاری جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: امروز بحث‌های مختلفی در جلسه مطرح شد. با شروع فصل سرما در اروپا و آمریکا و آسیا، میزان شیوع کرونا و ابتلا به آن به صورت شتابنده بالا می‌رود و الان میزان مرگ و میر‌های روزانه در بسیاری از کشور‌ها به مرز هزار نفر و بیش از آن رسیده و برای اولین بار در آمریکا نیز ابتلای روزانه بیش از ۱۸۰هزار مبتلا وجود داشت.

رئیس جمهور در نشست امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا که با ریاست وی برگزار شد، تشدید محدودیت ها و به حداقل رساندن تجمعات و ترددها را ضروری دانست و تاکید کرد که در همین راستا طرحی آماده شده که طی این هفته نهایی خواهد شد و از روز شنبه اول آذرماه در سراسر کشور اجرا می شود. روحانی با بیان اینکه اساس این طرح تا پایان کرونا ادامه می یابد، گفت: افزایش محدودیت ها با این هدف است که مردم کاملا لمس کنند شرایط یک شرایط فوق العاده است و برای عبور از این شرایط با کمترین ضرر، همه باید یاری کنند.
وی افزود: در کشور ما هم میزان موارد ابتلا بسیار بالا رفته و مرگ و میر هم افزایش یافته است. البته ظرفیت تست‌های تشخیص کرونا از روزانه ۲۳ هزار تست را به بیش از ۴۰هزار تست در روز رساندیم. به همین دلیل، میزان شناسایی بیماران بالاتر رفته است.

رییسی با اشاره به تاکید اعضای ستاد بر رعایت پروتکل‌ها افزود: رییس جمهور تاکید کردند که به سرعت باید خدمات دولت الکترونیک را توسعه دهیم و از تجمعات و تردد‌ها جلوگیری شود، چون این موضوع، یکی از راهکار‌های مهم در کنترل شیوع بیماری در سطح کشور است. همانطور که این تجربه را فروردین و اردیبهشت ماه در کشور داشتیم و همه دستگاه‌ها و مردم و نیرو‌ها پای کار بودند و توانستیم این بیماری را کنترل کنیم. مجددا تاکید شد که همه دستگاه‌ها پای کار آیند و همه نیز در این زمینه اعلام آمادگی کردند.

وی با اشاره به مصوبات امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا، گفت: هر تصمیمی که در ستاد ملی می‌گیرند، بر این اصول استوار است که مردم می‌توانند با رعایت پروتکل‌ها و کاهش تردد و تجمعات قطعا باعث شوند که میزان شیوع بیماری پایین آید. اما هر گاه رعایت پروتکل‌ها دچار اختلال شود و تجمعات و مهمانی‌های خانگی و سفر‌ها شکل می‌گیرد، میزان ورودی به بیمارستان‌ها به قدری می‌شود که شاید قابل تحمل نباشد. به همین دلیل کشور‌ها مجبور می‌شوند در چنین شرایطی، ایجاد محدودیت‌هایی را انجام دهند. در این محدودیت‌ها ما حدود سه هفته پیش در ۴۳ شهرستان محدودیت شدید ایجاد کردیم و بعد از آن هم ۴۶ شهرستان اعمال محدودیت شدند. نتیجه ارزیابی‌ها نشان می‌دهد محدودیت‌های ایجاد شده کارساز بوده و به همین دلیل طرح جامعی آماده و امروز بررسی شد.
 
معاون «بهداشت» وزارت بهداشت افزود: این طرح طرحی هوشمند و پویاست و بر اساس بررسی‌های وزارت بهداشت از بار بیماری و میزان بستری روزانه بیماران در شهرستان‌ها صورت گرفته است. این طرح شهرستان‌ها را به سطح هشدار‌های مختلفی درمی‌آورد. در این زمینه سه سطح هشدار تعریف شد. سطح هشدار سه شامل شهر‌ها و شهرستان‌های قرمز، سطح هشدار دو شامل شهر‌ها و شهرستان‌های نارنجی و سطح هشدار یک شامل شهر‌ها و شهرستان‌های زرد هستند.

اجرای طرح جامع محدودیت‌های کرونایی از اول آذر/ تعیین سه سطح هشدار در کشور/ تعطیلی ها و ترددها چگونه خواهد بود

رییسی گفت: بر اساس این رنگ بندی‌ها و متناسب با هر وضعیت، محدودیت‌هایی اعمال می‌شود که باید قطعا اعمال شود. حدود دو هفته زمان لازم است که ارزیابی کنیم و ببینیم این اعمال محدودیت‌ها تا چه اندازه موثر بوده و بر اساس آن نیاز به تمدید و تشدید و یا بالعکس نیاز به تسهیل دارد.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا تاکید کرد: واقعیت این است که هدف در این محدودیت ها، تعطیلی کسب و کار مردم نیست، ولی جا‌هایی مجبوریم به خاطر عدم رعایت پروتکل‌ها و بار زیاد بیمارستان‌ها اعمال محدودیت کنیم. به طور مثال، اگر شهرستانی در وضعیت سطح هشدار سه قرار گیرد، در این وضعیت به جز مشاغل خیلی ضروری که مربوط به تهیه مایحتاج ضروری مردم، امنیت و سلامت می‌شوند، بقیه مشاغل همه تعطیل هستند. همچنین بر اساس ارزیابی‌های وزارت بهداشت، این تعطیلی ممکن است دو هفته یا کمتر و بیشتر طول بکشد.

وی گفت: در ارزیابی اولیه شاید بیش از ۱۰۰ شهرستان مشمول محدودیت‌های سطح قرمز می‌شوند که اکثر مراکز استان‌ها و از جمله تهران جزو این وضعیت قرمز هستند.

رییسی گفت: در وضعیت نارنجی یا سطح هشدار ۲ حدود ۱۵۰ شهر یا شهرستان جزو این محدوده قرار می‌گیرند که محدودیت‌های مشاغل سطح ۳ و ۴ در آن‌ها اجرا می‌شود که جزئیات دقیق‌تر به اطلاع خواهد رسید. حدود ۱۵۵ شهرستان نیز در وضعیت زرد قرار دارند که سطح شغلی ۴ در آن‌ها محدود خواهد شد.

رییسی تاکید کرد: این تصمیمات فقط مربوط به مشاغل نیست، در حوزه مدارس، آموزش، دانشگاه‌ها و مراسم‌های فرهنگی و مذهبی هم شامل محدودیت خواهند شد. در سطح هشدار‌های ذکر شده قرمز، نارنجی و زرد آموزش‌ها به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد و مدارس و دانشگاه‌ها به صورت غیر حضوری خواهند بود و مراسم مذهبی و فرهنگی به مدت حدود ۲ هفته فعلا محدودیت خواهند داشت و پس از آن دوباره فعالیت خواهند کرد.

وی درباره نحوه فعالیت کارکنان، اظهار کرد: اگر سطح هشدار ۳ و منطقه قرمز وجود داشته باشد، حدود یک سوم کارکنان در ادارات حضور پیدا می‌کنند و در سطح هشدار ۲ یا نارنجی یک دوم کارکنان حضور پیدا می‌کنند و در سطح یک یا زرد حدود دو سوم کارکنان حضور پیدا خواهند کرد. البته مسئولین ادارات بر اساس ضرورتی که ایجاد می‌شود، تعیین خواهند کرد که چه گروهی سرکار حاضر شوند.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: محدودیت بعدی که ایجاد خواهد شد، در تردد‌هاست. محدودیت تردد‌ها نیز شامل سطح هشدار ۲ و ۳ است؛ یعنی منطقه قرمز و نارنجی که خودرو‌های بومی با پلاک بومی این شهرستان‌ها نمی‌توانند از شهر خود خارج شوند و به شهر دیگر هم نمی‌توانند وارد شوند و برعکس پلاک‌های غیر بومی هم نمی‌توانند وارد شهر‌های قرمز و نارنجی یا با سطح هشدار ۳ و ۲ شوند. به دلیل ضمانت اجرایی، طرح جزییات دیگری هم دارد که اعلام خواهیم کرد.

وی درباره زمان اجرای این محدودیت‌ها، تصریح کرد: زمان اجرا از اول آذرماه در سطح کشور خواهد بود و این یک هفته باقی‌مانده تا زمان اجرا به بحث آموزش و پرداختن به جزییات، اطلاع‌رسانی دقیق به مردم اختصاص خواهد یافت و سپس این طرح اجرا خواهد شد.

وی در خاتمه تاکید کرد: محدودیت‌ها و جرایم راه حل نهایی نیستند و بسیار موقت خواهند بود. کار اصلی تا زمان دستیابی به واکسن و داروی موثر برای مقابله با کرونا رعایت پروتکل‌ها، خود مراقبتی، مراقبت از خانواده و اطرافیان، مراقبت از مشتریان و... است که انشاءالله بتوانیم با مراقبت صحیح از شر هرگونه محدودیت خلاص شویم، چون هرگونه محدودیت آثار و تبعاتی دارد که هرچند کوتاه باشد، بسیار مهم است و اگر محدودیتی ایجاد می‌شود از روی ناچاری است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۲۶
انتشار یافته: ۹۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
یباره بگید کمر به قتل عام مردم گرفتید دیگه!!! این حرفا که قبلا" هم بود دیگه امروز جلسه نمی خواست!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
تعطیلی و قرنطینه کامل در کار نیست فقط قسمت هایی که جریمه و درآمد دارند فعال می شوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
تازه از اول آذر
نمیگن هر روزش 12000 مبتلا داره
همین الانش هم دیره چه برسه به یه هفته دیگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
ممنون
یعنی تا آخر آبان ویروس کرونا رفته مرخصی؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
مشکل اول آذر است که افتاده شنبه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
شما لطفا از اعضای ستاد مقابله یا مسامحه با کرونا بپرسید تعریف قررنطینه چیه و با جداسازی چه فرقی داره؟
بعدش از دکتر حریرچی بپرسید چطوری وبا با قرنطینه
مهار می شه و ربط فرنطینه با جنگ جهانی دوم چیه؟ اگه تونستند جواب درست بدن آنوقت به کنترل این همه گیری با طرح های من درآوردی این ستاد امیدوار بشید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
اروپا و کشورهای پیشرفته فقط با قرنطیه کامل یا تعدیل شده، موفق به مهار بسیار عالی همه گیری شده اند
مردم هم همکاری می کنند
ولی در ایران ملاحظات بی مورد مدیران ناخبره، و بی اعتمادی مردم به تصمیمات مسؤولین نامسؤول، به گسترش دهشتناک همه گیری و جان دادن افراد بیشتر منجر شده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
ظاهرا جناب حریرچی مرگ و میر 800 نفری را برای دو هفته آتی برآورد کرده اند؟
اگر این درست است، با چه رویی اینها خود را متولی مهار همه گیری می نمایند؟ و اگر به خانه هایشان بروند و سکوت پیشه کنند، آیا اتفاق بدتری خواهد افتاد؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
دکتر حسن روحانی:
شمه یکشمه پنشمه جمه
اول ماه آخر ماه وسط ماه
علی برکت الله
کار احتیاطی کردیم برای ارز برای کرونا برای تولید برای پول ملی برای مردم و با عبور از خیابان توی خودروی ضدگلوله، از مردم نظر سنجی می کنم و همه از تلاش دولت و من و اینکه شب و روز نمی خوابیم، خیلی راضی هستند و خوشی به دلشان زده و رهبران اروپا با من تماس می گیرند و می گن حسن، این همه خوبی چطوری می شه آخه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
حالا تا اول آذر بمیریم
فرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
آقا یه نفر حرفهای اینا رو ترجمه کنه
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
نرود میخ آهنین در سنگ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
کاهش تعداد پرسنل ادارات یعنی معطلی بیشتر ارباب رجوع و در نتیجه تجمع طولانی تر / دوهفته قبل قرار شد برای مدتی با دو سوم نیرو در محل کار حاضر شویم " بانک ملی " اما بواسطه کثرت مشتری و شلوغی بیش از حد این دستورالعمل اجرایی نشد / یا کاملا تعطیل کنید ویا بگذارید روال عادی باشد . در خلوت ترین حالت هم آنکه کرونا داشته باشد منتقل خواهد کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
گل گفتی، انگار بانکی ها آدم نیستن، یک روز شعب رو شیفتی یک روز درمیون کردن آقای یوسف سلامت در خبر بیست و سی اومد گفت آی بیایید که مردم نمی تونن کاربانکیشون رو امجام بدن، فرداش هم لغو کردن هر روز بانکی ها باید تو شعبه باشن علاوه بر ازدحام سر وکله با مشتری ها بزنن که آقا ماسک بزن و فلان، "بانک ملت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
14:21
یوسف سلامی نه سلامت
فک کنم اهوازی هستی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
من كه نفهميدم چي شد. اول ميگه تو مناطق قرمز كليه مشاغل تعطيله؟ بعد ميگه يك سوم ادارات بايد حاضر بشن. يك بام و دو هوا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
به نفعتون نبود تعطیل کنین اره فقط ما موش آزمایشگاهی هستیم ستاد بدرد نخوره کرونا با مدیران نا لایق
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
به خدا اینا یا نمیفهمند یا خودشون رو زدن به نفهمیدن. وقتی یک سوم کارکنان اداره ها و بانک ها برن سر کار، قاعدتا ازدحام بیشتر میشه. اینکه بدتر میشه!!!
پاسخ ها
اشتباه
| United States of America |
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
!همه کارمندان و‌ادارات که ارباب رجوع ندارن
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟