در هفته جاری بورس توانست یک هفته سبزی را بعد از مدت ها قرمزپوشی پشت سر بگذارد. شاخص کل توانست در هفته جاری با رشد 10 درصدی نسبت به هفته گذشته خود را به کانال یک میلیون و 345 هزار و 406 واحدی برساند.
به گزارش نبض بورس، همچنین ارزش معاملات در بورس به رقم های خوبی رسید و در نهایت در پایان معاملات هفته جاری ارزش معاملات بیش از 9 هزار میلیارد تومان بود. به علاوه تعداد صف های خرید از تعداد صف های فروش پیش افتاد و شاهد ورود پول حقیقی بیش از یک هزار میلیارد تومان در پایان معاملات روز چهارشنبه بودیم.
محمد بامودت مدیر سبد مجموعه تحلیلگر امید در گفتگو با خبرنگار نبض بورس گفت: پس از مدت ها در هفته جاری شاهد هفته ای کاملا سبز برای بازار بودیم. کاهش احتمال افزایش نرخ بهره با سیگنال های قوی بانک مرکزی در بازار بین بانکی، تثبیت نسبی نرخ دلار، سطوح قمیتی جذاب در سهام بنیادی، وضعیت مطلوب قیمت کامودیتی ها در بازار جهانی، حباب قیمتی در بازارهای موازی و کاهش ریسک های سیستماتیک و خبرهایی پیرامون توقف در فرآیند فروش سهام عدالت، سبب اقبال مجدد به بازار سهام شده است.
وی افزود: در هفته پیش رو نیز همچنان عوامل فوق بر بازار حاکم بوده و می توان انتظار بازاری مثبت طی هفته جاری را داشت، اما با توجه به رشد قابل توجه قیمت ها در هفته جاری می توان انتظار داشت که در روزهای ابتدایی هفته آینده مقداری بر عرضه ها در بازار به ویژه از سمت حقوقی هایی که در هفته های گذشته در سمت خرید بوده اند افزایش یابد. بامودت اظهار داشت: افزایش عرضه در گروه های بزرگتر مانند پتروشیمی ها و بخشی از نماد های گروه های فلزات، می تواند سبب چرخش نقدینگی به سمت سهام کوچک تر مانند گروه لاستیک، سیمانی، شوینده و دارویی ها شود، همچنین در بین نماد های گروه فلزات انتظار می رود تولید کنندگان روی با توجه به وضعیت مطلوب قمیت جهانی معاملات بهتری را داشته باشند. البته در بین گروه های بزرگ انتظار می رود سهام گروه پالایشی مورد حمایت بیشتر حقوقی ها بوده و با توجه به برداشت بازار از سیاست های حمایتی دولت از سهامدارن پالایش یکم، مورد اقبال بیشتری قرار بگیرند.
این تحلیلگر بازار سرمایه گفت: از جمله گروه هایی که می توانند شاهد افزایش نسبی عرضه باشند تولید کننده های فولادی هستند که با ریسک تغییر شیوه قیمت گذاری مواد اولیه به موجب دستور العمل وزارت صمت مواجه می باشند. این موضوع به ویژه برای فولادسازان کوچک ریسک بسیار مهمی است چرا که تولید کننده های بزرگ فولاد مانند فولاد خوزستان و فولاد مبارکه با گسترش زنجیره تولید تا معدن بخشی از این ریسک را در گذشته پوشش داده اند. از طرف دیگر چنانچه دستور العمل فوق اجرایی شود خبر بسیار مثبتی برای تولید کننده های سنگ آهن، کنسانتره و گندله محسوب شده و نمادهای این گروه می توانند با اقبال مواجه شوند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.