ته چین؛

دستور پخت ماهی جنگلی

کد خبر: ۱۰۱۶۳۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 05 December 2020
تعداد بازدید : 6245
کد خبر: ۱۰۱۶۳۵۴
|
۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 05 December 2020
|
12093 بازدید
بازدید 12093
ماه جنگلی همان گونه که از نامش پیداست، اشاره به دستور پخت ماهی با مرینیت خاص و در محیط طبیعی جنگل دارد که معمولاً ماهی بر روی سنگ پخته می‌شود. این سبک پخت ماهی که در برخی مناطق شمالی ایران صورت می‌پذیرد را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟