ته چین؛

طرز تهیه ترشی انبه و زغال اخته

کد خبر: ۱۰۱۷۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 07 December 2020
تعداد بازدید : 2664
کد خبر: ۱۰۱۷۷۱۲
|
۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 07 December 2020
|
9586 بازدید
بازدید 9586
تُرشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی‌اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. پیش از این، طرز تهیه چند ترشی را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون نوبت تهیه ترشی انبه و ترشی زغال اخته است. آموزش ترشی انبه وترشی زغال اخته دونوع ترشی خوشمزه و پرطرفدار از مامان تی وی (پروانه جوادی)
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟