بهداشت جهانی خواستار جدیت مبارزه با ایدز مانند کرونا

سازمان جهانی بهداشت، سازمان ملل متحد و انجمن‌های خیریه شامگاه سه‌شنبه و در سالروز جهانی مبارزه با ایدز از دولت‌های جهان خواسته‌اند که جدیت در مبارزه با ویروس کرونا را در مورد بیماری "ایدز" نیز داشته باشند.
کد خبر: ۱۰۱۸۶۴۷
|
۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 02 December 2020
|
5955 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از دویچه وله عربی، درخواست سازمان جهانی بهداشت پس از آن مطرح می‌شود که مقابله جهانی با تهدید ویروس کرونا و پیامدهای آن ثابت کرده است که دولت‌ها به لحاظ مالی، تکنولوژی ،سیاسی و در سایه همبستگی جهانی توانایی یافتن یک داروی مؤثر برای نابودی ایدز را دارند.

این درحالی است که بیماری ایدز از آغاز دهه ۱۹۸۰ میلادی در جهان شیوع پیدا کرد و تا سال ۲۰۱۹ حدود ۷۰۰ هزار نفر را به کام مرگ فرستاده است.

براساس گزارش سازمان ملل متحد، سالانه حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در سراسر جهان به ایدز مبتلا می‌شوند.

این سازمان هشدار داد که به خاطر تأثیر مخرب ویروس کرونا بر سلامتی افراد، احتمالا تا پایان سال ۲۰۲۲ حدود ۳۰۰ هزار نفر به صورت سالانه به شمار مبتلایان به ایدز اضافه شود.

روز اول ماه دسامبر هر سال به عنوان روز جهانی ایدز نام‌گذاری شده است، با این حال، این اقدام تاکنون نتوانسته است یک روش درمانی موثر یا واکسنی را کشف کند بتواند میزان مرگبار بودن این بیماری را برای میلیون نفر در جهان پایان دهد.

این درحالی است که با این که تنها یکسال از ورود ویروس مرگبار کرونا در جهان گذشته است، تاکنون چند شرکت داروسازی اعلام کردند که داروهای کشف شده آنها بیش از ۹۰ درصد مؤثر بوده است.

در همین حال، شرکت فایزر روز جمعه گذشته از سازمان غذا و داروی آمریکا درخواست کرد واکسن تولید شده توسط این شرکت را برای استفاده اضطراری تایید کند و انتظار می‌رود مدرنا نیز در هفته آینده درخواست مشابهی را به سازمان غذا و دارو ارائه کند.

هفته گذشته، دو شرکت فایزر و بایون‌تک میزان کارآیی واکسن مشترک خود را ۹۵ درصد اعلام کردند.

شرکت مدرنا نیز اعلام کرد واکسنی با کارآیی ۹۴.۵ درصد تولید کرده است. این میزان برای واکسن اسپوتنیک که در روسیه تولید شده، بیش از ۹۰ درصد اعلام شده است.

شرکت «سینوفارم»، یکی بزرگترین شرکت‌های داروسازی چین نیز اعلام کرده است که به دنبال اخذ مجوزهای قانونی از مقامات دولتی این کشور برای عرضه واکسن کووید۱۹ ساخت این شرکت به بازار است.

یونیسف روز دوشنبه هفته گذشته نیز اعلام کرد؛ به محض اینکه واکسن جدید کووید در دسترس قرار گیرد، این سازمان با همکاری بیش از ۳۵۰ شرکت و سازمان مختلف فعال در حوزه حمل و نقل هوایی، زمینی، کشتیرانی و ارایه کنندگان خدمات بسته بندی و لجستیک در سراسر جهان، عملیات توزیع واکسن در بیش از ۹۲ کشور را هدایت خواهد کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟