به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، غلامرضا ظریفیان درباره فراخوان وزارت کشور برای چگونگی برگزاری انتخابات در شرایط وجود بیماری کرونا، اظهار کرد: در دوران این بیماری انتخاباتهایی در کشورهای گوناگون برگزار شده است که میتوان از تجارب آنها استفاده کرد. البته رویههایی مثل رای پستی به نظارت جدی و زیر ساختهای لازم نیاز دارد که شاید برای انتخابات ۱۴۰۰ فراهم نشود. بدون ایجاد این زیر ساختها برگزاری انتخابات پستی میتواند منشاء حرف و حدیثهای فراوان شود.
وی در ادامه گفت: بهترین روشی که میتوان در حال حاضر استفاده کرد، افزایش تعداد روزهای برگزاری انتخابات است، البته انتخابات الکترونیکی هم شیوه دیگری است که هنوز برای اجرای آن مشکل داریم.
این فعال سیاسی با بیان این که نظرخواهی وزارت کشور درباره نحوه برگزاری انتخابات اقدام خوبی است، افزود: با این حال دستگاههای حاکمیتی باید از مردم، نخبگان و احزاب سوال کنند چه عواملی موجب افزایش مشارکت در انتخابات میشود. سپس این عوامل را منتشر کنند و تا زمان برگزاری انتخابات زمینههای مشارکت حداکثری مردم را فراهم کند.
وی همچنین با اشاره به این که چگونگی ایجاد زمینه برای حضور مردم در انتخابات اهمیت زیادی دارد، اظهار کرد: باید فرصتهایی فراهم شود تا جامعه احساس دلگرمی جدی کند و در همین شرایط سخت هم با امید پای صندوق رای بیاید، زیرا برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری میتواند پشتوانهای برای دولت بعدی باشد تا به وسیله آن مشکلات داخلی و بین المللی کشور را حل کند. بدون مشارکت حداکثری، حل مشکلات بسیار سخت خواهد بود.
این فعال سیاسی در پایان خاطر نشان کرد: اگر نظام بین الملل هم همبستگی جدی و عمیق ما را ببیند، در نوع سیاست خود نسبت به ایران تغییر ایجاد میکند. همبستگی ملی با رفع موانع مشارکت حداکثری و برگزاری انتخاباتی رقابتی، ایجاد میشود.