ته چین؛

دستور پخت دمی باقلا

کد خبر: ۱۰۱۹۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 December 2020
تعداد بازدید : 8049
کد خبر: ۱۰۱۹۴۳۷
|
۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 December 2020
|
15956 بازدید
بازدید 15956
دمی باقالا نوعی دمپختک است که در استان گیلان به طور خاص تهیه می‌شود. دستور پخت این غذای خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟