مالیات نباید درآمد برای پرداخت حقوق کارمندان باشد

نماینده رامیان و آزاد شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از منابع اصلی دولت در سال آینده، اخذ مالیات است، اما قطعا نگاه دولت در این حوزه نباید کسب درآمد برای پرداخت حقوق و دستمزد کارمندان باشد، بلکه باید از این درآمد‌ها برای توسعه زیرساخت‌های عمرانی کشور استفاده شود.
کد خبر: ۱۰۲۲۶۵۶
|
۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۴ 21 December 2020
|
13127 بازدید
|
۶
به گزارش تابناک به نقل از فارس، غلامعلی کوهساری اظهار کرد: توسعه حوزه آب و فاضلاب و راه‌های روستایی و شهری جزء نیاز‌های ضروری مردم بوده که این مسائل به صورت مستقیم با زندگی و اقتصاد خانوار‌ها در ارتباط است، اما متأسفانه اعتبارات در نظر گرفته شده در ردیف‌های بودجه سال ۱۴۰۰، جوابگوی اجرای پروژه‌ها نخواهد بود.

وی با اشاره به وضعیت اعتبارات عمرانی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، تصریح کرد: اگر چه اعتبارات عمرانی در لایحه بودجه نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش پیدا کرده، اما با توجه به بالا رفتن میزان تورم، اعتبارات در نظر گرفته شده کفاف پروژه‌های عمرانی را نمی‌دهد.

نماینده رامیان و آزاد شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، ۱۱ درصد از کل اعتبارات را شامل می‌شود، افزود: این مسئله نشان می‌دهد که در لایحه مذکور توجه ویژه‌ای به حوزه عمران کشور نشده است، از این رو بسیار ضروری است که در لایحه بودجه اقداماتی برای تقویت اعتبارات عمرانی صورت گیرد.

* بودجه ۱۴۰۰ جوابگوی پروژه‌های آب و فاضلاب و راه‌های روستایی و شهری نیست/ اخذ مالیات از خانه‌های لوکس و اشرافی می‌تواند در افزایش درآمد‌های مالیاتی موثر باشد

کوهساری ادامه داد: توسعه حوزه آب و فاضلاب و راه‌های روستایی و شهری جزء نیاز‌های ضروری مردم بوده که این مسائل به صورت مستقیم با زندگی و اقتصاد خانوار‌ها در ارتباط است، اما متأسفانه اعتبارات در نظر گرفته شده در ردیف‌های بودجه سال ۱۴۰۰، جوابگوی اجرای پروژه‌ها نخواهد بود.

نماینده رامیان و آزاد شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قطعا برای افزایش اعتبارات عمرانی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ باید از منابع درآمدی دیگر در این لایحه کمک گرفت، افزود: یکی از منابع اصلی دولت در سال آینده، اخذ مالیات است، اما قطعا نگاه دولت در این حوزه نباید کسب درآمد برای پرداخت حقوق و دستمزد کارمندان باشد، بلکه باید از این درآمد‌ها برای توسعه زیرساخت‌های عمرانی کشور استفاده شود.

* طولانی شدن روند اجرای پروژه‌ها یکی از اشکالات لایحه بودجه ۱۴۰۰ است/ در لایحه سال آینده توجه ویژه‌ای به حوزه عمران کشور نشده است

وی ادامه داد: یکی از راه کار‌ها اجرای قوانین مختلف در حوزه اخذ مالیات از حوزه مسکن است، مثلا اخذ مالیات از خانه‌های لوکس و اشرافی می‌تواند در افزایش درآمد‌های مالیاتی موثر باشد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: به طور حتم با وضعیت اعتبارات عمرانی کشور در سال آینده نمی‌توان امید چندانی به تکمیل پروژه‌های عمرانی در کشور داشت و عملا با این روند، باید شاهد طولانی شدن روند اجرای پروژه‌ها باشیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۶
امید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
شمابیایید حساب کنید یک کارمند درسال چقدر مالیات پرداخت میکند بعد مشاغل ازاد را کنترل کنید به کارمندان تو قضیه خیلی ظلم میشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
از هزاران سال پیش تا کنون و همچنین در تمام دنیا مالیات جهت همه مخارج دولت بوده و هست.
آبادانی نیز بدون وجود کارمند و امنیت و پیشرفت نیز بدون حضور کارمندان حوزه مربوطه امکان ندارند
رضا
|
Italy
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
می بینی مغزهای ایرانی ها بیمار است و فقط رویاهای مارکسیستی درانها نشو و نما می کند و تفکرات کوتاه بینانه عوامی.هیچکس به فکر خلق ثروت برای بهبود معیشت مردم نیست و فقط در فکر کندن از یک عده برای دادن به یک عده دیگر هستند .برادر تعداد خانه های لوکس چقدر است و مالیات انها چقدر می شود که شما میخواهی شکم ۸۰ میلیون گرسنه را با پول ان پر کنی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
راست میگهُ حالا که قدرت خرید کارمندان یک دهم 2 سال پیش شده و منبع اصلی این مالیتها هم خود کارمندا هستند حالا دولت باید بگذاره اینها از گرسنگی بمیرند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
در ایران تنها قشری که ازش مالیات گرفته میشود کارمندان هستند.
چون بقیه فرار مالیاتی دارند
افشین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
دولت پول ندارد و می خواهد مثلاً بودجه را از نفت به مالیات بکشاند برای همین اولین قشر که مورد گرفتن مالیات قرار می گیرند کارمندان و کارگران هستند، دوم دولت از کارگاه های تولیدی و شرکت هایی که درآمدی ندارند رو می آورد و مالیات بر درنیامد می گیرند، بعد اگر شد می روند سر وقت گردن کلفت ها که از آنها حق حساب برای خودشان بگیرند تا اموراتشان بگذرد. واقعاً این بیمه و مالیات چرا تولیدی های کوچک را اینچنین تحت فشار قرار می دهند تا همه را به تعطیلی بکشانند؟ علی برکت الله سال جهش تولید است یعنی تولید باید همچین بجهد که نبینید تا کجا رفته است. علی برکت الله.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟