مراسم بزرگداشت ۹ دی

مردم ۹ دی چرا و چطور به خیابان‌ها آمدند؟ / سردار نقدی: صداوسیما هم از حضور مردم در ۹ دی غافلگیر شد/ انتقام سخت از آمریکا محدود به یک عملیات نیست

معاون هماهنگ‌کننده سپاه با اشاره به حضور خیره‌کننده مردم در ۹ دی ۸۸ گفت: وقتی در بین جمعیت بودم، با مسئولین صداوسیما تماس گرفتم و گفتم بالگرد‌های شما کجا هستند تا این حضور تاریخی را به نمایش بگذارند؟ گفتند: غافلگیر شده‌ایم، اما بالگرد‌های ما در حال اعزام هستند. انتقام سخت، انتقامی نیست که با یک عملیات جزیی به پایان برسد.
کد خبر: ۱۰۲۴۵۷۹
|
۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱ 29 December 2020
|
20970 بازدید
|

مراسم بزرگداشت 9 دی با سخنرانی سردار نقدی برگزار می شود

معاون هماهنگ‌کننده سپاه با بیان اینکه ۹ دی روز مردم بود، گفت: سال ۸۸ به اسم امام راحل درصدد تضعیف امام حاضر برآمدند.

به گزارش «تابناک»، سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صبح امروز (سه‌شنبه ۹ دی) در مراسم گرامیداشت یوم‌الله ۹ دی و آغاز دهه «بصیرت و میثاق با ولایت» که در مسجد لولاگر تهران- مسجد مورد تعرض فتنه‌گران در سال ۸۸- برگزار شد، گفت: ۹ دی از ایام الهی است که دست قدرت خدا خود را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم برای نهم دی، یک نامگذاری جامع داشته باشیم، باید بگوییم ۹ دی، روز مردم است. روز مردم قدرشناس و بصیری که چکیده سی سال حضور خود پای انقلاب را در ۹ دی ۸۸ به نمایش گذاشتند.

نقدی با بیان اینکه مسئولینی که روزی در رده‌های بالای نظام بوده‌اند پشت یک فتنه و زیاده‌خواهی قرار گرفتند، گفت: این‌ها می‌گفتند مدیریت و ریاست منحصر ماست و کسی دیگر در این زمینه حقی ندارد. این صحنه عجیبی است.

وی افزود: فتنه‌گران در سال ۸۸ از همه نمادهای انقلاب و ظواهر حداکثر بهره‌برداری را کردند. از شعار الله اکبر بالای پشت بام گرفته تا انتساب به امام و خود را نخست وزیر امام نامیدن.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه تصریح کرد: برخی در سال ۸۸ با استفاده از اسم امام، درصدد تضعیف امام حاضر بودند.

نقدی افزود: جای مرحوم سید احمد خمینی در فتنه ۸۸ خالی بود که به دفاع از ولایت برخیزد. متاسفانه خیلی‌ها سکوت کردند و این امام و ملت بودند که درخشیدند.

سردار نقدی با اشاره به رهبری هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در حراست از کشور در مقابل دشمنان و پیشرفت کشور گفت: برخی خواص به‌جای پشتیبانی از ایشان، نمک‌نشناسی کردند و فتنه به راه انداختند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه با اشاره به حضور خیره‌کننده مردم در ۹ دی ۸۸ گفت: وقتی در بین جمعیت بودم با مسئولین صداوسیما تماس گرفتم و گفتم: بالگردهای شما کجا هستند تا این حضور تاریخی را به نمایش بگذارند؟ گفتند غافلگیر شده‌ایم، اما بالگردهای ما در حال اعزام هستند.

نقدی، برخی سوءاستفاده‌ها از مردم در انتخابات ها را تقبیح کرد و گفت: در انتخابات‌ می‌گویند اگر رقیب ما رأی بیاورد دیوارکشی می‌کند.

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان گفت: جوانان ما راه خود را پیدا کرده‌اند و می‌بینیم که امروز در طرح شهید سلیمانی به منازل می‌روند و برای سلامت مردم، خود را به خطر می‌اندازند. همچنین پای کار سیل و زلزله هستند. ما نگران این نسل در مقابل انحرافات نیستیم.

نقدی درباره انتقام سخت گفت: انتقام سخت، انتقامی نیست‌ که با یک عملیات جزیی به پایان برسد. انتقام اصلی، اخراج آمریکا از منطقه با کمک ملت‌های منطقه و جوانان است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه تصریح کرد:  مبارزه جوانان منطقه با آمریکا ادامه دارد و همه چیز به سمت عملیات بزرگ انتقام پیش می‌رود.

امروز از عمر حماسه ماندگار نهم دی‌ماه «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» بیش از یک دهه گذشت؛ روزی که با شعار محوری «ولایتمداری، بصیرت و استقامت» جزو رموز ماندگاری انقلاب اسلامی شده است و به تعبیر برخی حالا دیگر می‌توان این روز را «انقلاب سوم در ایران» دانست. نهم دی اوج دیانت، بصیرت و دشمن شناسی امت را در برابر تندبادها و طوفان‌هایی که با هدایت دشمنان بر پیکره انقلاب می‌وزد، نشان داد و مردم نیز در مقابل این اقدامات بار دیگر نشان دادند که یک لحظه هم از پای نخواهند نشست.

به گزارش «تابناک»؛ پس از آنکه در سال ۸۸ و در پی برگزاری انتخابات خرداد ماه آشوب‌های خیابانی در تهران و دیگر نقاط کشور شکل گرفت، علیرغم حضور بی نظیر مردم در پای صندوق‌های رأی، اعتراضات گسترده که به فتنه و آشوب خیابانی منجر شده بود، این فرصت را از کشور و نظام سلب کرد که بتوانند در مجامع بین المللی از این حمایت بی چون و چرای مردم از کشور و نظام سود ببرند، حتی در بسیاری از موارد این فرصت تبدیل به تهدید شده بود.

چطور حماسه ۹ دی شکل گرفت؟

چند ماهی کشور درگیر پیگیری این اعتراضات بود که در بسیاری از موارد دیگر روی به خشونت و خرابکاری می‌رفت و همین مساله نشان می‌داد دیگر نباید در مقابل چنین موضوعاتی کوتاه آمد. موضوع به جای اعتراض تبدیل به فتنه و آشوب‌های خیابانی شد که عده‌ای با سوء استفاده از شرایط بعضا به جان و مال مردم هم ابایی نداشتند که تعرض کنند. از طرفی، حضور متفاوت این طیف در راهپیمایی ۱۳ آبان که مصادف با سر دادن شعار‌های انحرافی و توهین به مقدسات انقلابی ایرانیان شده بود، برخورد با این رویه را الزامی می‌نمود.

البته تیر خلاص در نهایت ۱۶ آذر همان سال و در روز عاشورای حسینی بر پیکره این جریان زده شد و همین موضوع باعث لبریز شدن صبر ملت هم شد که نتیجه آن انفجار خیره کننده حضور طیف ها، رنگ‌ها و اقشار مختلف مردم و سیاسیون شد تا با برپایی حماسه ۹ دی جلوی چنین اقدامات و حرکت‌های ساختار شکنانه‌ای ایستاده و اعلام کنند که مردم ایران اسلامی فارغ از دسته بندی‌های سیاسی و مشکلات و کاستی‌ها در کشور، در پایبندی به اسلام، انقلاب و ولایت فقیه با هیچ کسی تعارف ندارند.

حماسه ماندگار نهم دی‌ماه در سال ۹۰ رسما وارد تقویم و در مناسبت‌های سالانه «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» نام نهاده شد. اکنون یک دهه از عمر این حرکت بزرگ مردمی در کشور که پایانی بر فتنه بود، می‌گذرد و هر ساله مردم ایران در جای جای میهن اسلامی این روز ماندگار را با برگزاری تجمعات و سر دادن شعار‌هایی گرامی می‌دارند و امسال هم همچون سال های گذشته شاهد این رویداد خواهیم بود؛ هرچند رسانه‌های خارجی همواره سعی در تضعیف و کوچک نشان دادن این اقدام داشته اند، حقیقت ماجرا چیز دیگری است.

نهم دی آن طور که در کلام رهبر انقلاب تبلور یافته، «نمادی از بصیرت، دشمن‌شناسی و حضور در عرصه‌ مجاهدانه توسط مردم ایران اسلامی» است که همواره باید آن را پاس داشت. در ادامه بخش هایی از سخنان حضرت آیت الله خامنه ای پیرامون این رویداد حماسی مورد اشاره قرار می گیرد.

در تاریخ ماندگار شد

روزهاى سال، به طور طبیعى و به خودى خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این اراده‌‌‌‌‌ها و مجاهدت هاست که یک روزى را از میان روزهاى دیگر برمی کشد و آن را مشخص می کند، متمایز می کند، متفاوت می کند و مثل یک پرچمى نگه می دارد تا راهنماى دیگران باشد. روز عاشورا ـ دهم محرم ـ فى نفسه با روزهاى دیگر فرقى ندارد؛ این حسین بن على (علیه السّلام) است که به این روز جان میدهد، معنا میدهد، او را تا عرش بالا میبرد؛ این مجاهدت هاى یاران حسین بن على (علیه السّلام) است که به این روز، این خطورت و اهمیت را میبخشد. روز نوزدهم دى هم همین جور است، روز نهم دىِ امسال هم از همین قبیل است. نهم دى با دهم دى فرقى ندارد؛ این مردمند که ناگهان با یک حرکت - که آن حرکت برخاسته از همان عواملى است که نوزدهم دىِ قم را تشکیل داد؛ یعنى برخاسته ى از بصیرت است، از دشمن‌‌‌‌‌شناسى است، از وقت‌‌‌‌‌شناسى است، از حضور در عرصه‌ى مجاهدانه است - روز نهم دى را هم متمایز می کنند.

مطمئن باشید که روز نهم دىِ امسال هم در تاریخ ماند؛ این هم یک روز متمایزى شد. شاید به یک معنا بشود گفت که در شرائط کنونى - که شرائط غبارآلودگىِ فضاست - این حرکت مردم اهمیت مضاعفى داشت؛ کار بزرگى بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر میکند، دست خداى متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن على (علیه السّلام) را مى‌‌‌بیند. این کارها کارهائى نیست که با اراده‌‌‌‌ى امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهى است؛ همان طور که امام در یک موقعیت حساسى - که من بارها این را نقل کرده‌‌‌‌ام - به بنده فرمودند: «من در تمام این مدت، دست قدرت الهى را در پشت این قضایا دیدم». درست دید آن مرد نافذِ بابصیرت، آن مرد خدا.

_ بیانات در دیدار مردم قم در سالگرد قیام نوزدهم دى ماه 19/10/1388

 مجاهدت به نفع انسان

 در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خداى متعال حجت را همیشه تمام میکند؛ هیچ وقت نمیگذارد مردم از خداى متعال طلبگار باشند و بگویند تو حجت را براى ما تمام نکردى، راهنما نفرستادى، ما از این جهت گمراه شدیم. در قرآن مکرر این معنا ذکر شده است. دست اشاره ى الهى همه جا قابل دیدن است؛ منتها چشم باز میخواهد. اگر چشم را باز نکردیم، هلال شب اول ماه را هم نخواهیم دید؛ اما هلال هست. باید چشم باز کنیم، باید نگاه کنیم، دقت کنیم، از همه ى امکاناتمان استفاده کنیم تا این حقیقت را که خدا در مقابل ما قرار داده است، ببینیم.

مهم این است که انسان این مجاهدت را بکند. این مجاهدت به نفع خود انسان است؛ خداى متعال هم در این مجاهدت به او کمک میکند. نوزده دىِ مردم قم در سال 56 از این قبیل بود، نهم دىِ امسالِ آحاد مردم کشور - که حقیقتاً این حرکت میلیونى فوق‌‌العاده ى مردم حرکت عظیمى بود - از همین قبیل است، و قضایاى گوناگونى که ما در طول انقلاب از این چیزها کم نداشتیم. این مجاهدت، راه را به ما نشان میدهد.

_ بیانات در دیدار مردم قم در سالگرد قیام نوزدهم دى ماه ۱۹ /۱۰/ ۱۳۸۸

 حجت بر همه تمام شد

 یک نکته را هم به جوانان عزیز انقلابى، به فرزندان عزیز انقلابى خودم، به فرزندان بسیجى - از زن و مرد - عرض بکنم: جوانان از اطراف و اکناف کشور، از آنچه تهتّک بیگانگان از ایمان دینى به گوششان میخورد یا با چشمشان مى‌‌‌‌بینند، عصبانى هستند؛ وقتى مى بینند روز عاشورا چگونه یک عده‌‌‌‌اى حرمت عاشورا را هتک میکنند، حرمت امام حسین را هتک میکنند، حرمت عزاداران حسینى را هتک میکنند، دلهاشان به درد مى‌‌‌‌‌آید، سینه‌‌‌‌‌هاشان پر میشود از خشم؛ البته خوب، طبیعى هم هست، حق هم دارند؛ ولى میخواهم عرض بکنم جوانهاى عزیز مراقب باشند، مواظب باشند که هرگونه کار بى رویه‌‌‌اى، کمک به دشمن است. اینجا جوانها تلفن میکنند - میفهمم من، میخوانم، غالباً تلفنها و نامه ها را خلاصه میکنند، هر روز مى آورند، من نگاه میکنم - مى بینم همین طور جوانها گله‌‌‌‌‌مند، ناراحت و عصبانى؛ گاهى هم از بنده گله میکنند که چرا فلانى صبر میکند؟ چرا فلانى ملاحظه میکند؟ من عرض میکنم؛ در شرائطى که دشمن با همه‌‌‌ى وجود، با همه‌‌‌‌ى امکاناتِ خود درصدد طراحى یک فتنه است و میخواهد یک بازى خطرناکى را شروع کند، باید مراقبت کرد او را در آن بازى کمک نکرد. خیلى باید با احتیاط و تدبیر و در وقت خودش با قاطعیت وارد شد. دستگاه‌‌‌‌هاى مسئولى وجود دارند، قانون وجود دارد؛ بر طبق قانون، بدون هیچ گونه تخطى از قانون، بایستى مُرّ قانون قاطع انجام بگیرد؛ اما ورود افرادى که شأن قانونى و سمت قانونى و وظیفه ى قانونى و مسئولیت قانونى ندارند، قضایا را خراب میکند. خداى متعال به ما دستور داده است: «و لایجرمنّکم شنئان قوم على ان لاتعدلوا اعدلوا هو اقرب للتّقوى». بله، یک عده‌‌‌‌اى دشمنى میکنند، یک عده‌‌‌‌اى خباثت به خرج میدهند، یک عده اى از خباثت‌‌‌کنندگان پشتیبانى میکنند - اینها هست - اما باید مراقب بود. اگر بدون دقت، بدون حزم، انسان وارد برخى از قضایا بشود، بى‌‌‌‌گناهانى که از آنها بیزار هم هستند، لگدمال میشوند؛ این نباید اتفاق بیفتد. من برحذر میدارم جوانهاى عزیز را، فرزندان عزیز انقلابىِ خودم را از اینکه یک حرکتى را خودسرانه انجام بدهند؛ نه، همه چیز بر روال قانون.

مسئولین کشور بحمداللَّه چشمشان هم باز است، مى‌‌‌‌بینند؛ مى‌‌‌‌بینند مردم در چه جهتى دارند حرکت میکنند. حجت بر همه تمام شده است. حرکت عظیم روز چهارشنبه‌ى نهم دى ماه حجت را بر همه تمام کرد. مسئولین قوه‌‌‌‌‌ى مجریه، مسئولین قوه‌‌‌ى مقننه، مسئولین قوه‌‌‌‌ى قضائیه، دستگاه‌‌‌هاى گوناگون، همه میدانند که مردم در صحنه‌‌‌اند و چه می خواهند. دستگاه‌‌‌‌‌‌ها باید وظایفشان را انجام بدهند؛ هم وظایفشان در مقابل آدم مفسد و اغتشاشگر و ضدانقلاب و ضدامنیت و اینها، هم وظایفشان در زمینه‌‌‌ى اداره‌‌‌‌‌‌ى کشور.

_ بیانات در دیدار مردم قم در سالگرد قیام نوزدهم دى ماه ۱۹/ ۱۰/ ۱۳۸۸

  راه انقلاب این است

 بدخواهانى که سى سال است علیه این انقلاب و علیه این مردم هر کارى توانستند، کردند، اینها هم فرصت را مغتنم شمردند و با تبلیغاتِ خودشان وارد میدان شدند. بیش از این، کارى نمیتوانستند بکنند. اگر آمریکایى‌ها و انگلیسى‌ها و صهیونیستها میتوانستند نیرو وارد خیابانهاى تهران بکنند، یقین بدانید میکردند. اگر برایشان امکان داشت که با حضور وابستگان و مزدوران خودشان از خارج، عرصه را آنچنان که میخواهند، هدایت کنند، میکردند. منتها میدانستند که این کار به ضررشان تمام میشود. تنها کارى که میتوانستند بکنند، این بود که در صحنه‌ى تبلیغات، در صحنه‌ى سیاست جهانى، از آشوبگر، از اغتشاشگر حمایت کنند. رؤساى جمهور کشورهاى مستکبر در این قضیه وارد میدان شدند؛ اغتشاشگران خیابانى و خرابکارانى را که با آتش زدن میخواهند موجودیت خودشان را نشان بدهند، ملت ایران نامیدند؛ شاید بتوانند اوضاع را آنچنان که طبق میل خودشان است، در افکار عمومى دنیا و کشورمان تصویر و ترسیم کنند؛ اما شکست خوردند.

قوى‌ترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دى و بیست و دوى بهمن وارد کرد. کار ملت ایران در بیست و دوم بهمن، کار عظیمى بود؛ نُه دى هم همین جور. یکپارچگى ملت آشکار شد. همه‌ى کسانى که در عرصه‌ى سیاسى به هر نامزدى رأى داده بودند، وقتى دیدند دشمن در صحنه است، وقتى فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانى که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند؛ فهمیدند که راه انقلاب این است، صراط مستقیم این است. در بیست و دوى بهمن، ملت همه با یک شعار وارد میدان شدند. خیلى تلاش کردند، شاید بتوانند بین ملت دودستگى ایجاد کنند؛ اما نتوانستند. و ملت ایستاد؛ این پیروزى ملت بود. از بیست و دوم خرداد تا بیست و دوم بهمن - هشت ماه - یک فصل پرافتخار و پرعبرتى براى ملت ایران بود؛ این یک درس شد. آگاهى جدیدى به وجود آمد. فصل تازه‌اى در بصیرت ملت ایران گشوده شد. این یک زمینه‌ى بسیار مهمى است. باید بر اساس این زمینه، حرکت کنیم.

_ بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۰۱/۰۱/ ۱۳۸۹

 لحظه‌ی نیازها

شوراى شما بحمدالله این خصوصیت را داشته است. دلایل زیادى هم براى این هست؛ آخرى‌اش همین نهم دى است؛ قبلش - ده سال قبل از این - ۲۳ تیر است که اشاره فرمودند؛ آن روز هم نیاز لحظه‌ها بود؛ این یک کار متعارف و معمولى نبود. راهپیمایى مردم در بیست و دوى بهمن با همه‌ى عظمتى که دارد - که حالا عرض خواهم کرد - یک کار متعارف است، یک کار روان‌شده است، شناخته‌شده است، متوقع است که انجام بگیرد و انجام میگیرد؛ اما بیست و سه‌ى تیر در سال ۷۸، یک کار متعارف نبود، یک کار متوقع نبود؛ اهمیت داشت که این مجموعه بداند و بفهمد که این کار در آن شرایط، لازم است و آن را انجام بدهد. کار نهم دى ماهِ امسال هم همین جور بود. شناختن موقعیت، فهمیدن نیاز، حضور در لحظه‌ى مناسب و مورد نیاز؛ این اساس کار است که مؤمن باید این را هم با خود همراه داشته باشد تا بتواند وجودش مؤثر بشود؛ آن کارى را که باید انجام بدهد، بتواند انجام بدهد. خوب، الحمدلله شوراى هماهنگى تبلیغات این خصوصیت را داشته است، نشان داده است؛ هم در دهه‌ى اول، در اوضاع و احوال گوناگون آن دهه - در دوران دفاع مقدس، قبل از دفاع مقدس، بعد از دوران دفاع مقدس - هم بعد از رحلت امام در مناسبتهاى مختلف که قله‌هایى را در تاریخ ما به وجود آورد. یکى از این قله‌هاى فراموش نشدنى، همین نهم دى امسال بود.

_ بیانات در دیدار با اعضای شوراى هماهنگى تبلیغات اسلامى ۲۹/ ۱۰/ ۱۳۸۸

 یک حرکت بدون فراخوان

 راز ماندگارى این انقلاب، اتکاى به ایمان هاست؛ اتکاى به خداست. لذا شما مى‌بینید آن روزى که توده‌ى عظیم مردم در سرتاسر کشور احساس کنند که دشمنى‌ متوجه انقلاب است، احساس کنند که دشمنىِ جدى‌ وجود دارد، بدون فراخوان حرکت میکنند مى‌آیند. روز نهم دى شما دیدید در این کشور چه اتفاقى افتاد و چه حادثه‌اى پیش آمد. دشمنان انقلاب که همیشه سعى میکنند راهپیمایى‌هاى میلیونى را بگویند چند هزار نفر آمده‌اند - تحقیر کنند، کوچک کنند - اعتراف کردند و گفتند در طول این بیست سال، هیچ حرکت مردمى‌ به این عظمت در ایران اتفاق نیفتاده است؛ این را نوشتند و گفتند. آن کسانى که سعى در کتمان حقایق درباره‌ى جمهورى اسلامى دارند، این را گفتند. علت چیست؟ علت این است که مردم وقتى احساس میکنند دشمن در مقابل نظام اسلامى ایستاده است، مى‌آیند توى میدان. این حرکتِ ایمانى است، این حرکتِ قلبى است؛ این چیزى است که انگیزه‌ى خدایى در آن وجود دارد؛ دست قدرت خداست، دست اراده‌ى الهى است؛ این چیزها دست من و امثال من نیست. دلها دست خداست. اراده‌ها مقهور اراده‌ى پروردگار است. وقتى حرکت خدایى شد، براى خدا شد، اخلاص در کار بود، خداى متعال اینجور دفاع میکند. لذا میفرماید: «انّ اللَّه یدافع عن الّذین امنوا». این را دشمنان نظام اسلامى نمیفهمند، تا امروز هم نفهمیدند؛ لذا تهدید میکنند، حرف میزنند، روشهاى گوناگون را به کار میگیرند، به خیال خودشان میگردند نقطه ضعف براى جمهورى اسلامى پیدا کنند؛ گاهى اسم حقوق بشر را مى‌آورند، گاهى اسم دموکراسى را مى‌آورند؛ ترفندهائى که امروز براى مردم دنیا حقیقتاً ترفندهاى مسخره است. میگویند افکار عمومى؛ اما افکار عمومى اگر این حرفها را از آمریکا و صهیونیسم باور میکرد، اینجور در دنیا، در کشورهاى مختلف، ملتهاى مختلف، در مواقع گوناگون، نفرت خودشان را از این سران مستکبر نشان نمیدادند، که مى‌بینید نشان میدهند. هر جا سفر میکنند، گروهى از مردم علیه‌شان شعار میدهند. پیداست که افکار عمومى دنیا فریب ترفندهاى اینها را نخورده است.

_ بیانات در دیدار فرمانده و پرسنل نیروى هوایى ارتش جمهوری اسلامی ایران ۱۹/ ۱۱/ ۱۳۸۸

 بدون علما ممکن نبود

 یک مساله‌ى بسیار مهم و استثنایى است؛ یکى از تمایزات نظام جمهورى اسلامى این است. مجموعه‌ى خبرگان، مجموعه‌ى علماى صاحب‌نام و صاحب شأن در بین مردم، و مورد اعتماد مردم در همه‌ى قضایا، بخصوص در قضیه‌ى بسیار مهم رهبرى و انتخاب رهبرى و قضایاى مربوط به آن محسوب می شود و همین حضور اثرگذار و حساس در بین مردم، آثار و برکات خودش را داشته است و دارد. حضور مردم در حوادث بزرگ و مهم و اعلان موضعى که میکنند - مثل راهپیمائى مهم بیست و دوم بهمن، که واقعاً یک پدیده‌ى عظیمى بود در تاریخ انقلاب در این شرائط و با این اوضاع و احوال؛ و قبل از آن، حضور مردم در خیابانها در سراسر کشور در نهم دى - بدون اینکه علما و راهنمایان معنوى مردم که مورد اعتماد آنها هستند، دلهاى مردم را به حقائق این انقلاب متوجه کنند، میسر نمیشد. نقش علماى دین در هدایت مردم، منحصر نمیشود به هدایت در امور فرعى و مسائل شخصى و اینها. مهمتر از همه‌ى اینها، هدایت مردم است در مسئله‌ى عظیم اجتماعى و مسئله‌ى حکومت و مسئله‌ى نظام اسلامى و وظائفى که مترتب بر این هست در مقابله‌ى با حوادث جهانى. یقیناً اگر نقش علماى دین و راهنمایان روحانى حذف میشد و وجود نمیداشت، این انقلاب تحقق پیدا نمیکرد؛ این نظام به وجود نمى‌آمد و باقى نمیماند، با این همه مشکلات فراوانى که در سر راه این انقلاب به وجود آوردند. بنابراین علماى دین - که از جمله‌ى برترین آنها، مجموعه‌ى خبرگان هستند - تأثیر ماندگار و مستمرى در حوادث جامعه و سرنوشت جامعه دارند؛ که خوب، آثارش را بحمداللَّه مى‌بینیم.

_ بیانات در دیدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى ۰۶/ ۱۲/ ۱۳۸۸

 دنیا خیره شد

 شما دیدید فتنه‌اى به وجود آمد، کارهایى شد، تلاشهایى شد، آمریکا از فتنه‌گران دفاع کرد، انگلیس دفاع کرد، قدرتهاى غربى دفاع  کردند، منافقین دفاع کردند، سلطنت‌طلبها دفاع کردند؛ نتیجه چه شد؟ نتیجه این شد که در مقابل همه‌ى این اتحاد و اتفاق نامیمون، مردم عزیز ما، ملت بزرگ ما در روز نهم دى، در روز بیست و دوى بهمن، آنچنان عظمتى از خودشان نشان دادند که دنیا را خیره کرد. ایران امروز، جوان امروز، تحصیلکرده‌ى امروز، ایرانیان امروز، آنچنان وضعیتى دارند که هر توطئه‌اى را دشمن علیه نظام جمهورى اسلامى زمینه‌چینى کند، به توفیق الهى توطئه را خنثى میکنند. منتها توجه داشته باشید؛ باید تقوا پیشه کنیم. آنچه ما را قوى میکند، تقواست؛ آنچه ما را آسیب‌ناپذیر میکند، تقواست؛ آنچه ما را به ادامه‌ى این راه تا رسیدن به اهداف عالیه امیدوار میکند، تقواست.

_ خطبه‌هاى نماز جمعه‌ى تهران در حرم امام خمینى (ره) در بیست و یکمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینى (ره) ۱۴ /۰۳/ ۱۳۸۹

 هیچ کس نگوید من تکلیفى ندارم

 آنچه براى ما لازم است، این است که آحاد مردم، مسئولین، غیر مسئولین، بخصوص جوانها، بخصوص کسانى که سخن و حرفشان تأثیر دارد، احساس مسئولیت حضور در صحنه را از دست ندهند. هیچ کس نگوید من تکلیفى ندارم، من مسئولیتى ندارم؛ همه مسئولند. مسئولیت معنایش این نیست که اسلحه ببندیم، بیائیم توى خیابان راه برویم؛ در هر کارى که هستیم، احساس مسئولیت کنیم؛ مسئولیت دفاع از انقلاب و از نظام جمهورى اسلامى؛ یعنى از اسلام، یعنى از حقوق مردم، یعنى از عزت کشور. این، شرط اول: همه باید این احساس مسئولیت را داشته باشیم. و من مى‌بینم که این احساس مسئولیت را داریم. این را مردم کشور ثابت کردند، ثابت میکنند؛ حالا یک نمونه‌ى واضحش همین نهم دى بود که اشاره کردند؛ نمونه‌هاى دیگرى هم هست؛ 22 بهمن در پیش است، دهه‌ى فجر در پیش است. مردم حضور خودشان را، آمادگى خودشان را، سرزندگى و نشاط خودشان را نشان داده‌اند، باز هم نشان خواهند داد.

_ دیدار مردم مازندران در سالگرد حماسه ۶ بهمن ۶/ ۱۱/ ۱۳۸۸

 مشتی بر دهان فتنه‌گران

 فتنه‌ى سال گذشته جلوه‌اى از توطئه‌ى دشمنان بود؛ فتنه بود. فتنه یعنى کسانى شعارهاى حق را با محتواى صددرصد باطل مطرح کنند، بیاورند براى فریب دادن مردم. اما ناکام شدند. هدف از ایجاد فتنه، گمراه کردن مردم است. شما ملاحظه کنید؛ مردم ما در مقابله‌ى با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دى در سرتاسر کشور مشت محکمى به دهان فتنه‌گران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت - همان طورى که گویندگان و بزرگان و همه بارها گفته‌اند - یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلى معنا دارد؛ این نشانه‌ى این است که مردم بیدارند، هشیارند. دشمنان ما باید این پیام را بگیرند. آن کسانى که خیال میکنند میتوانند میان نظام و میان مردم جدائى بیندازند، ببینند و بفهمند که این نظام، نظام خود مردم است، مال مردم است. امتیاز نظام ما به این است که متعلق به مردم است. آن کسانى که با همه‌ى وجود نظام جمهورى اسلامى را و اسلام را و این پرچم برافراشته را در این کشور نگه داشته‌اند، در درجه‌ى اول خود مردمند؛ دشمنان ما این را بفهمند. سردمداران دولتهاى مستکبر - و در رأس آنها آمریکا - علیه ملت ما حرف میزنند، توطئه میکنند، گاهى شعار میدهند، گاهى اظهارات مزوّرانه میکنند، گاهى صریحاً دشمنى میکنند، گاهى در لفافه میبرند؛ اینها همه براى این است که تحلیل درستى از مسائل ایران و شناخت درستى از ملت ایران ندارند. ملت ما ملت بیدارى است، ملت هشیارى است.

 وقتی عاشورا به کمک ملت آمد

حضور عظیم و خروشان مردمی در نهم دی ۸۸، تجلّی بارزی از هویت و ماهیت انقلاب یعنی روح دیانت حاکم بر دل‌های مردم بود.

نهم دی ۸۸، حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود.

هنر اصلی امام خمینی(ره)، وارد کردن مردم به صحنه بود و در هر جایی که مردم با شجاعت، بصیرت و عمل متناسب با ایمان خود، وارد میدان شدند تمام مشکلات و بزرگترین موانع در مقابل اراده مردم از بین می‌رود.

در هر نقطه‌ی از جهان چنانچه مردم با هدف و شعار مشخص و ایمان و عمل متناسب، به عرصه بیایند هیچ عاملی قادر به مقاومت نیست و این یک نسخه کلی برای تمام ملت‌هاست، که امام خمینی(ره) به آن عمل کرد و ملت ایران هم با اعتماد به امام راحل عظیم‌الشان، آن را بصورت عملی اثبات کرد.

آن معجزه‌گری که همه مردم را بسیج کرده، به صحنه می‌آورد و با وجود همه سختی‌ها آنان را در صحنه نگه می‌دارد، ایمان قلبی و دینی است چرا که بر اساس ایمان دینی، شما در هر شرایطی پیروز خواهید بود و شکست معنایی ندارد.

(با اشاره به نهم دی)، در این روز، مردم براساس وظیفه دینی خود به میدان آمدند تا نشان دهند بر خلاف تبلیغات فتنه‌گران، مردم ایران ضمن پایبندی به نظام جمهوری اسلامی از عزم و اراده دینی استوار برخوردارند.

 این فتنه، صرفا منحصر به حضور عده‌ای افراد در خیابان‌ها نبود، بلکه ناشی از یک بیماری بود که با اقدامات سیاسی و امنیتی قابل دفع شدن نبود، و به یک حضور عظیم مردمی نیاز داشت، که چنین هم شد.

همانگونه که در ابتدای انقلاب، محرم به کمک این مردم آمد و امام خمینی(ره) فرمود خون بر شمشیر پیروز است، در قضایای نهم  دی هم، عاشورا به کمک ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق کرد.

اولاً در بزرگداشت نهم دی جنبه‌های شعاری غلبه پیدا نکند و ثانیاً به عمق شعارها که حرف اصلی ملت ایران بود، توجه شود.

_ بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت ۹ دی، ۲۱ /۹/ ۱۳۹۰

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۲
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۶۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
9 دی نشان داد که مردم پای نظام و رهبری ایستادند و می ایستند و اجازه فتنه گری به فتنه‌گران هرچند هم موجه (اما ساده لوح) باشند.
9 دی تو دهنی بزرگی به توهین به سیدالشهدا، توهین به عاشورا و توطئه در براندازی و.. بود
پاسخ ها
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
آقا یا خانم ناشناس! لطفا به مثبت و منفی ها نگاه کن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
خود گویی و خود خندی . عجب مرد هنرمندی
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
حتما این منفی ها و این کامنتها هم برنامه ریزی دشمن هطست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
حمید تو حتماً ساکن آلبانی هستی اما داری با آی پی ایران پیام میفرستی
ایرانی آباد و آزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
امکانات و ثروت ایران متعلق به همه انسانها با هر عقیده ای می باشد و باید عادلانه و بدون تبعیض توزیع گردد.
فضول
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
مثبت و منفی ، چه موافق و چه مخالف همگی در فضا مجازی جعلی و راحت میشود حتی یک نفر ان را دستکاری کند پس ان را معیار ندانید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
این سایت اصلا نمونه جامعه ما نیست چون طرفداران نظام خیلی کم به اینجا می آیند و از سایت های خبری دیگه استفاده می کنن و بعضی ها هم از اینجا رفته اند.
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
از منفی هات معلومه نظرت چقدر مورد قبول مردمه
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
توی متن نوشتی " وقتی عاشورا به کمک ملت آمد"








به کمک ملت یا به کمک دولت؟
ایرانی آباد و آزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
لطفا نظرات را کامل منتشر کنید ... توهینی هم نشده به کسی
سبوس برنج شمال
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
چی خواستیم و چی شد


کجایند مردان بی ادعا و
ناشناس
| Sweden |
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
اگه اینقدر مطمئنید رفراندوم بگذارید
ناشناس
| Germany |
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
مسیر انقلاب تا پارک دانشجو رو بسته بودن چه خیابون چه مسیر اتوبوس .... همه اون هایی که مثل من محل کارشون یا تحصیل شون بین انقلاب تا فردوسی بود نا خواسته وارد تظاهرات شدن چون اتوبوس و تاکسی نمی تونست بره اونجا مجبور بودی اینقدر پیاده بری تا به یه جا برسی که تاکسی وجود داشته باشه


توجه دارید که اونجا چند تا دانشگاه هست یا چه تعداد شرکت خصوصی و دولتی توی اون محدوده هست.خیلی ها دیگه مثل من قاطی این جمع شدن.چون راه دیگه ای برای تردد نداشتن
خویی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
همین یکسویه نگری دوستانی مثل شماست که مردم گریز شده اید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
جمعیت تهران12میلیون نهایت نهایت شرکت کننده در9دی1میلیون ایا1میلیون مردم هستند و11میلیون باقی مانده جزو مردم نیستند؟
مردم یعنی اکثریت وقتی قرارشد حمایتی صورت بگیرد یعنی 70درصد نه 60درصدمردم درخیابان باشند این یعنیتهران قفل حتی دراتوبان همت وحکیم وازادگان مملوازمردم اونموقع مردم مردم بگویید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
نه دی و امثالهم باعث تفرقه میان مردم هست.ایران یه کشور هشتاد میلیونی با افکار متضاد و متفاوت هست درست نیست که مردم رو بیاریم تو خیابون تا بر علیه هم شعار بدن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
سلام تابی جان
عجیب این دفعه کلید قرمز و آبی را از کار ننداختی
دمت گرم این بار گل کاشتی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
کرونا بزرگترین خدمت و لطف را به دولت حسن آقا کرد
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
نظر من منتشر نشده به غیر قابل انتشار ها هم اضافه نشده چون تعداد غیر قابل انتشار ها در این لحظه همون 28 تا که بوده , مونده
به نظرتون نظرم کجا رفته؟
ارادتمند همه ملت ایران فیروزکلایی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
پاسخ به دوستانی که کامنت مثبت ومنفی را نظرمردم نمیدانند وفکر میکند یکنفر دستکاری میکنه باید بگویم همین تحلیل های بیسوادی وبی منطقی شماهاست که هیچوقت نخواستید مخالفانتان را ببینید وهمیشه همه 2-3هزار نفری که راهپیمایی میکنند بچشم شماها ملت هستند ونخواستید ببینید چرا بااین همه فراخوان وتبلیغات مستقیم وغیرمستقیم ائمه جمعه ها ومراجع تقلید که به فلان کاندیدای ریاست جمهوری اصلح هست رای بدهید ومردم برخلاف انان رای دادند ندیده اید ویاهمین انتخابات مجلس اسفند98را ندیده اید که رئیس مجلس شمابجای اینکه 3میلیون رای جمع کند بزور 1/100رای وارد مجلس شد ویا نماینده کرج بجای 1/700رای جمع کند با27000رای ویااینکه شماها هیچوقت واقعیت کشور ومردم را درک نکردید گفتند کشور به فسا کشیده شده ودختران برای خودفروشی به امارات میروند باور نکردید تا اقای ده نمکی فیلمش را ساخت گفتند مردم اعتراض دارند باورنکردید تا غائله ابان 98رخ داد گفتند مردم ازبیعدالتی وتبعیض واقازادگی ومعیشت وبی تفاوتی نسبت به معیشت مردم گله دارند باور نکردید وگفتید اینها ازالبانی یا خارج ازکشور هستند دراسفند98 نشان دادند نیومدند پای صندوقهای رای کتاسفانه همین تفکر شماها که درسایت وکامنتها ملاک نیست تحلیلگرهای شماها همین تحلیل را میکنند ونتیجه اش را درانتخابات میبینند شده دوستان تاامروز ازخودتان بپرسید چرا هروقت مسئولان میگویند به فلانی رای دهید ملت برعکس عمل میکنند؟ شده دراین باره تجزیه تحلیل کنید علت مخالفت مردم درچیست؟ دوستان عزیز هروقت بامردم وبین مردم وبا دین وتدین بودید اونموقع کارمان کشورمان رونق میگیرد وگرنه برای شخصی برای بقدرت رسیدن کسی ملت خودتان را توهین وتهمت وافترا نزنید چراکه اگر مقید باشید باید درقیامت پاسخگو باشید
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
خوشم میاد خودتون کامنت ها رو بستین. خودش گویای همه چیزه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
مگر دستور عدم تجمع بخاطر کرونا داده نشده...گوش شنوا ندارند حضرات
ناشناس
| Turkey |
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
اشتباه منفی زدم
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
قبلا از غیر قابل انتشار ها میشد فهمید که چند تا رو سانسور کردن حالا کامنت هایی که دوست ندارن رو از غیر قابل انتشار ها هم پاک می کنن
یعنی اینقدر با انصاف
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
انتقام سخت از آمریکا سالهاست که در عراق شروع شده و ادامه خواهد داشت وتا به یک جنگ بزرگ و نهایی ختم شود و ما برنده ان هستیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
چه جالب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
این ملتی که حماسه نه دی رو آفریدند چرا چند سال بعد به شماها رای ندادند؟
!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
این حجم از حرف باورنکردنی هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
9 دی خود جوش بود و آبان ماه برنامه ریزی شده !!! قبول

اما چرا از 9 دی این همه فیلم برداری توسط دوربین های صدا و سیما موجوده ولی از آبان ماه فقط فیلم های موبایلی و اماتوری؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
تصاویر اصلی 9 دی موجود است و به راحتی می توان تعداد را تخمین زد به زور سالن 12 هزار نفری را پر می کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
بخدا قسم حتی امام زمان هم مبالغه را دوست ندارد

به فکر مردم باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
اگر راست میگویید کامنت ها را انتشار دهید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
تابناک اگر راست می گویی کامنت ها را باز کن تا بازتاب سخنان را بهتر مشاهده و ارزیابی کنی
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
البته کامنت ها رو منتشر میکنه اما فقط همونایی رو که دوست داره منتشر میکنه@
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
اونکه گفت یه مشت خس وخار خالا زیرش زده میگه من نگفتم
حال تو خود بخوان ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
غیر قابل انتشار ۹ انتشار یافته ۱۰
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟