به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، علیرضا زالی، در مراسم افتتاح بخش ICU ویژه کرونا و پاویون دستیاران تخصصی در بیمارستان شهید لبافی نژاد، گفت: خدمات آموزشی و تحقیقاتی تناقضی با هم نداشته و خدمت به مردم به خوبی انجام میشود. اولین پژوهشکده چشم در بیمارستان لبافی نژاد راه اندازی شد و به زودی پژوهشکده اورولوژی در این بیمارستان فعال میشود.
وی، بیمارستان لبافی نژاد را دارای توانایی فوق العاده بالایی برشمرد که میتواند به عنوان یک مدل جامع برای ایجاد یک بیمارستان هوشمند استفاده شود و افزود: با توجه به گامهای آغازینی که در این مرکز برداشته شده است با یک طراحی و معماری مناسب بیمارستان لبافی نژاد میتواند یک کاندیدای بسیار با کیفیت در زمینه تبدیل به بیمارستان هوشمند باشد.
زالی، بیمارستان هوشمند را یکی از نیازهای امروز در دنیا و کشورمان ذکر کرد که این بیمارستانها مشتری مدار و محور مدار هستند و افزود: سیستمهای نرم افزاری در بیمارستانهای هوشمند کاربرد زیادی دارد و در بیمارستانهای هوشمند جراحیهای مختلف از راه دور مدیریت خواهد شد.
وی با بیان اینکه از نظر مدیریتی یک بیمارستان هوشمند یک مرکز بیمار محور است، بیمارستان لبافی نژاد را مشتری مدار، محور مدار، فرایند مدار ذکر کرد که در حد اعلا به خدمات رسانی به بیمار میپردازد.
زالی، توانمندی بالای اساتید و محققان و متخصصان این مرکز در سطح ملی و فراملی را ستودنی و مایه افتخار برشمرد و پیشتازی و پیشقراولی بیمارستان لبافی نژاد در شکل گیری چشم پزشکی و اورولوژی نوین در کشور را یادآور شد.
وی، بیمارستان لبافی نژاد را پیس میکر آموزشهای مختلفی برشمرد که در حوزه چشم پزشکی و اورولوژی در کشور انجام میشود و افزود: مایه افتخار است که فرزند این دانشگاه با همت بلند اساتید در پیکره آموزشی و پژوهشی به چنین جایگاه ملی و فراملی رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، روحیه جهادی موجود در کالبد بیمارستان لبافی نژاد که منجر به بهره برداری از پروژههای مذکور در زمانی بسیار کوتاه بدون در نظر گرفتن محدودیتها شد را ستود و خاطرنشان کرد: بدون شکل گیری یک جریان عاطفی مثبت ایجابی بسیاری از رخدادهای مدیریتی ابتر میماند. امروز فضای این بیمارستان آکنده از مودت عاطفی بین بخشی و پرسنلی است که از تلاش تمامی همکارانی که در یک فرایند هماهنگ سازمانی این افتخارات را ایجاد کردند تقدیر میکنم.
زالی، این بیمارستان را پیشتاز و پیشقراول در حوزههای علمی و مایه افتخار دانشگاه برشمرد و مشارکت عالمانه آن در راستای تحقق مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه کووید ۱۹ را یادآور شد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، درمان بیماران کرونایی را بسیار سخت و پیچیده و نیازمند تقویت همه بخشهای بیمارستانی دانست و با اشاره به ارزنده بودن اقدام مبتکرانه و طراحی مهندسی خاص بخش ICU کرونا، خاطرنشان کرد: میتواند این مدل ارزنده به عنوان یک الگو در عرصه جهانی نیز مطرح شود.
به گفته زالی، در این مدل با هوشمندی یک گرادیان و اختلاف فشاری ایجاد شده است که ضمن اینکه امکان چرخش ویروس را در فضای ICU و اطراف بیمار کرونایی منتفی میکند باعث میشود بیماران تختهای مجاور از آلودگی مصون بمانند. همچنین به صورت مرتب فضای اطراف بیمار را با استفاده از مکانیسمهای مختلف نظیر اشعه ماورای بنفش استریلیزاسیون میکند که کار بسیار ارزندهای است.