به گزارش «تابناک»، منصور درجاتی در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه در سال های گذشته با بارش نزولات جوی و سرمای زودرس، تقریبا با غافلگیری فصلی روبرو می شدیم افزود: جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با هدف اتخاذ تمهیدات لازم دستگاههای اجرائی برای فصل بارش و سرما، ارائه گزارش آمادگی و همچنین احصاء کمبودهای موجود در آنها برگزار شد. در این جلسه که راهداری، راه و شهرسازی، هلال احمر، اورژانس، شهرداری تهران، آب منطقه ای، آبفا، شرکت های توزیع برق، گاز، پخش فرآورده های نفتی و دستگاههای دیگر در آن حضور داشتند گزارشاتی در حوزه های مختلف و اقدامات دستگاه ها ارائه شد.
وی افزود: شهرداری تهران برنامه مدونی برای بارشهای سال جاری دارد که چندی پیش ( دهه سوم شهریور ماه سال جاری) نیز در همین رابطه جلسهای با معاونت خدمات شهری شهرداری تهران داشتیم. بخشنامهای سراسری همزمان با ستاد استان برای کلیه دستگاهها و فرمانداری های ۱۶ گانه استان و شهرداری های استان از طرف شهردار تهران نیز به مناطق ۲۲ گانه پایتخت صادر شده که در زمان بارش باران و برف چه دستورالعملهایی را باید انجام دهند. خوشبختانه امسال لایروبی انهار و مسیلها به موقع انجام شده است و به نوعی در برابرحوادث احتمالی نظیر رخداد سیلاب پیش دستی کرده ایم. در حوزه طرحهای آبخیزداری هم مواردی که دچار آسیب دیدگی بودند، مرمت شدند و در برخی نقاط هم که نیاز به احداث مسیل بود، اقدامات و پیش بینی اعتبار و تقاضا از رئیس سازمان منابع طبیعی انجام شد.
وی با تاکید بر اینکه امسال شهرداری تهران بیش از ۵۰۰ کیلومتر از کانالهای شهری را لایروبی کرده است افزود: با توجه به مجموع اقدامات انجام شده می توان گفت که امسال شاهد کمترین میزان ابگرفتگی خواهیم بود. سال گذشته از ۳۱ استان کشور، ۲۱ استان متأثر از سیلاب شدند، به همین دلیل ما به همه جنبههای آن توجه کرده ایم، تا بتوانیم این مشکلات را تا حدود بالایی برای امسال مرتفع، مدیریت و خسارات ناشی از آن را به صفر برسانیم.