ته چین؛

دستور پخت ماهی زغالی

کد خبر: ۱۰۲۷۶۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 19 January 2021
تعداد بازدید : 30850
کد خبر: ۱۰۲۷۶۴۸
|
۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 19 January 2021
|
44628 بازدید
بازدید 44628
ماهی زغالی یکی از غذاهایی که با توجه به مرینیت و جزئیات پخت با دستورپخت بسیار متنوعی تهیه می‌شود. یکی از مرسوم‌ترین روش‌های تهیه ماهی زغالی در ایران را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط