درمان کرونا با استفاده از داروی ضد شپش

کد خبر: ۱۰۲۸۹۸۸
|
۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲ 19 January 2021
|
7013 بازدید

مدیر عامل گروه دارویی برکت با اشاره به تولید داروی ایورمکتین برای درمان کرونا در کشور گفت: این دارو جدید نیست و سال‌های سال است به عنوان داروی ضد شپش در دنیا مصرف می‌شود و جزو داروی اساسی محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، اکبر برندگی در آیین رونمایی از محصولات جدید در حوزه مکمل‌ها، مواد اولیه دارویی و داروهای ایورمکتین و موکوسیل که روز سه‌شنبه ۳۰ دی ماه در شهرک دارویی برکت در استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: گروه دارویی برک همزمان با سندیکای تولیدکننده مواد اولیه دارویی، برنامه‌ای را تدوین کرده که با اجرای آن وابستگی بخش خصوصی به ۷۵۰ میلیون دلار ارزی که برای واردات مواد اولیه دارویی وجود دارد مرتفع می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی توضیح داد: با حمایت‌های ستاد اجرایی فرمان امام و دولت می‌توان وابستگی به کشورهای خارجی جهت تامین مواد اولیه دارویی کم کرد.

وی افزود: در حال حاضر سه درصد داروهای مورد نیاز کشور از سایر کشورها وارد می‌شود که همین ارزبری زیادی دارد و در تلاشیم با تولیدات موثر این وابستگی را کاهش دهیم.

برندگی با اشاره به اینکه امروز از پنج دارو در گروه دارویی برکت رونمایی شد، گفت: اولین دارو ایورمکتین است که حدود دو ماه است که در آمریکا اجازه مصرف پیدا کرده است.

وی ادامه داد: از اول امسال مرحله کلینیکال این دارو را همزمان با دانشگاه علوم پزشکی قزوین آغاز کردیم و بعد از مطالعات کارآزمایی بالینی مشخص شد این دارو هم در پیشگیری و هم در درمان کرونا موثر است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید ۲۰۰ میلیون قرص در شرکت البرز دارو ایجاد شده و بی شک استفاده از آن در پیشگیری و بهبود کرونا موثر واقع خواهد شد.

برندگی تاکید کرد: پیش بینی شده تولید این دارو به میزان ۱۵ میلیون دلار باعث صرفه جویی ارزی می‌شود.

وی گفت: این دارو جدید نیست و سال‌های سال است به عنوان داروی ضد شپش در دنیا مصرف می‌شود و جزو داروی اساسی محسوب می‌شود.

مدیر عامل گروه دارویی برکت افزود: داروی بعدی لوزارتان است که توانسته‌ایم تولید آن را از ۱۰ هزار کیلوگرم به ۴۰ هزار کیلوگرم افزایش دهیم که این افزایش تولید باعث صرفه جویی ارزی به میزان بین ۲۰ تا ۴۰ هزار دلار خواهد شد.

وی تاکید کرد: سیتالوپرام هم یک داروی ضد افسردگی است که ظرفیت خود را در راستای جهش تولید از ۵۰۰۰ کیلوگرم به ۱۵ هزار کیلوگرم افزایش داده‌ایم که این باعث سه میلیون و ۳۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی شده است.

برندگی ادامه داد: داروی دیگر آتورو استاتین کلسیم برای کاهش چربی خون است که ظرفیت تولید آن از ۲۰ هزار به ۴۰ هزار کیلوگرم رسیده و صرفه جویی شش میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری شده است.

وی افزود: داروی دیگری که امروز رونمایی شد بیزوپرولول برای درمان بیماری‌های قلبی است که ظرفیت تولید هزار کیلوگرمی آن صرفه جویی ۷۰۰ هزار دلاری به همراه دارد.

این مسئول ادامه داد: ظرفیت تولید ۱۰ هزار کیلوگرم داروی برگا بالین که در درمان صرع کاربرد دارد هم ۹۶۰ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی به دنبال خواهد داشت.

وی اضافه کرد: داروی ضد تهوع اندانسترون هم به میزان ۲۰۰۰ کیلوگرم ظرفیت تولید دارد که باعث صرفه جویی یک میلیون و ۱۲۰ هزار دلار ارز می‌شود.

برندگی در پایان در خصوص داروی موکوسیل هم گفت: این دارو در تقویت و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کاربرد و ظرفیت تولید بیش از ۱۰۰ میلیون قرص وجود دارد که باعث ۷۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات