به گزارش «تابناک»؛ دقایقی پیش، شمار مبتلایانِ شناسایی شده ویروس کرونا در جهان به بیش از ۱۰۵ میلیون تن رسید. جمعیت بزرگی که بیش از ۲۷ میلیون تن از ایشان شهروندان ایالات متحده آمریکا هستند و حدود ۱۰.۸ میلیون نفرشان ساکنان دومین کشور پرجمعیت جهان یعنی هند هستند که حالا به روایت آمار، سرعت شیوع ویروس در کشورمان به شدت کند شده است.
بعد از این دو کشور، برزیل با بیش از ۹.۳ میلیون و روسیه با بیش از ۳.۹ میلیون، رتبههای سوم و چهارم را از نظر تعداد مبتلایان شناسایی شده کووید در جهان به خود اختصاص داده اند و بعد از آنها چهار کشور اروپایی بریتانیا، فرانسه، اسپانیا و ایتالیا در رتبههای بعدی قرار دارند. در این رتبه بندی کشورمان در جایگاه شانزدهم قرار دارد.
فارغ از آمار مبتلایان، شمار جان باختگان کووید ۱۹ در جهان نیز رو به افزایش است و بر اساس آمارها، از دو میلیون و ۲۸۰ هزار تن عبور کرده است؛ عددی بزرگ که البته تصویر خوبی از مرگ و میر این بیماری به دست نمیدهد، مگر آنکه به جایش از «نرخ مرگ» استفاده کنیم که بر اساس آن، تا این لحظه نرخ مرگ حدود ۳ درصد برای این بیماری در جهان مسجل شده است.
بر اساس این آمار، ایالات متحده آمریکا با ۴۶۰ هزار، برزیل با ۲۲۷ هزار و هند با ۱۶۱ هزار جان باخته، رتبههای اول تا سوم را در جدول جان باختگان را از آن خود کرده اند و جایگاه کشورمان با بیش از ۵۸ هزار جان باخته، رتبه یازدهم جهان است؛ رتبهای که تا چندی پیش نهم بود و حالا با سبقت گرفتن چند کشور از ایران در آمار مرگ و میر، کمی نزول یافته است.
نکته قابل عرض دیگر در آمارهای رو به رشد جهانی، افزایش خوشایند آمار بهبود یافتگان است که در آستانه رسیدن به ۷۷ میلیون نفر است؛ آماری که رتبه اول آن در اختیار آمریکاست که حدود ۱۷ میلیون بهبود یافته دارد و هند با بیش از ۱۰ میلیون و برزیل با بیش از ۸ میلیون بهبود یافته، رتبه دوم و سوم را دارند و رتبه کشورمان در آن چهاردهم شده است.