تیم سازمان بهداشت جهانی در تلاش است تا با تحقیق روی منشأ ویروس کووید-۱۹، عناصر ژنتیکی آن را در غار خفاشها در ووهان ردیابی کند.
به گزارش ایسنا، به گفته "پیتر داسزاک"، جانورشناس و متخصص بیماریهای حیوانات، این تیم، اطلاعات جدیدی در مورد روند تبدیل ویروس کووید-۱۹ به یک بیماری همهگیر دریافت کرده است.
وی افزود: در نشستی فوقالعاده مهم با کارمندان موسسه ویروسشناسی ووهان از جمله شی ژنگلی، معاون رئیس، پرسشهای کلیدی مطرح شدند و پاسخ آنها داده شد.
داسزاک پیش از این، در تحقیق مربوط به ریشههای سندرم تنفسی حاد (سارس) سال ۲۰۰۲ شرکت داشته و ریشه آن را در خفاشهای ساکن در غاری در جنوب غربی استان یونآن پیدا کرده است.
به گفته وی، برای پیدا کردن منشأ حقیقی ویروس کووید-۱۹ در طبیعت نیز باید تحقیقات مشابهی انجام شود.
او به رویترز گفت: این نوع تحقیقات برای پیدا کردن منبع احتمالی ویروس در خفاش مهم است زیرا در صورت یافتن منابع ویروسهای کشنده، میتوان تماس با آن حیوانات را کم کرد.
داسزاک همچنین گفت که این تیم به شدت درباره احتمال شیوع ویروس کووید-۱۹ از مدتها قبل از شناسایی آن در ووهان، مطالعه میکند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، وی افزود: ما سعی داریم با ردیابی اولین مبتلایان، به منبع حیوانی دسترسی پیدا کنیم. این مسیر پیچیدهتری است و امکان دارد چند ماه یا حتی سال طول بکشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.