ابلاغ پیام رهبر انقلاب به سازمان برنامه‌ریزی آموزشی

از سوی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، پیام تشکر و رهنمود رهبر معظم انقلاب به دست‌اندرکاران تدوین برنامه‌های درسی و بسته‌های تربیت و یادگیری ابلاغ شد.
کد خبر: ۱۰۳۲۷۳۹
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۷ 06 February 2021
|
12001 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، در آستانه چهل و دومین جشن پیروزی انقلاب اسلامی، امروز متن پیام ابلاغی از سوی دفتر مقام معظم رهبری توسط رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در جمع مدیران و کارشناس این سازمان قرائت شد.

در متن این پیام آمده است: «از برنامه ریزی‌ها تشکر شود. کار با آماده‌سازی برنامه پایان نمی‌یابد، گام‌های عملی و پیگیری دائمی لازم است، که ان‌شاءالله در آن موفق باشید».

این پیام در پی ارائه گزارش اقدامات این سازمان در راستای برنامه‌ریزی تحولی در عرصه تولید بسته‌های تربیت و یادگیری به دفتر مقام معظم رهبری، از سوی حجت السلام محمدی گلپایگانی ابلاغ شد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟