افزایش حقوق سربازان مناطق امنیتی، محروم و بد آب‌وهوا

کد خبر: ۱۰۳۶۱۶۲
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹ 22 February 2021
|
6841 بازدید

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از اجرای نخستین گام افزایش حقوق سربازان خبر داد.

به گزارش تسنیم، امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی‌پور با بیان اینکه نخستین گام در افزایش حقوق کارکنان وظیفه برداشته شد، اظهار کرد: حقوق و فوق‌العاده مأموریت کارکنان وظیفه شاغل در مناطق امنیتی به طور میانگین به مبلغ 417 هزار تومان معادل 44 درصد و کارکنان وظیفه شاغل در مناطق محروم و بد آب و هوا به مبلغ 140 هزار تومان معادل 22 درصد افزایش یافت.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: عملاً با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه مبالغ ذکر شده در ماه قبل پرداخت شد و ان‌شاءالله در ماه اسفند نیز این پرداختی صورت می‌گیرد.

وی ضمن تشکر از سازمان برنامه و بودجه ابراز امیدواری کرد که از ابتدای سال 1400 دومین مرحله افزایش حقوق کارکنان وظیفه اجرائی شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه مبلغ عنوان شده مبنی بر حقوق یک میلیون و 800 هزار تومانی سربازان صرفاً پیش‌بینی یکی از نمایندگان مجلس و آن هم برای سال بعد است، گفت: نتیجه قطعی شدن لایحه بودجه هنوز به ما منعکس نشده، این لایحه باید در صحن مجلس تصویب شود تا ستاد کل نیروهای مسلح اقدامات خود را انجام دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟