سپاهان، قلعه‌نویی را دست خالی به سیرجان فرستاد و خودش به صدر رفت

سپاهان با این برد، ۳۱ امتیازی شد و فعلا در صدر جدول قرار گرفت. در صورتی که پرسپولیس امشب برابر سایپا شکست بخورد، سپاهان صدرنشین باقی می‌ماند
کد خبر: ۱۰۳۷۹۶۲
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۲ 01 March 2021
|
6071 بازدید

تیم فوتبال سپاهان در مصاف با گل گهر سیرجان به برتری یک بر صفر رسید تا بیش از پیش خود را به صدر جدول نزدیک کند.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم های سپاهان اصفهان و گل گهر سیرجان از هفته شانزدهم رقابت های بیستمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ۱۵:۴۵ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف هم رفتند.

شاگردان محرم نویدکیا در پایان ۴۵ دقیقه نخست این دیدار به نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل مقابل شاگردان امیر قلعه نویی دست پیدا نکردند.

امیر قلعه نویی حدود دقیقه ۶۰ این مسابقه بود که از روی سکوها توسط دوربین های تلویزیونی به تصویر کشیده شد و تا پیش از آن، خبری از وی نبود.

سروش رفیعی نیز به دلیل دریافت کارت زرد و سه کارته شدن، دیدار بعدی سپاهان را از دست داد. کی‌روش استنلی سوارز نیز در این دیدار با دریافت کارت زرد از سوی داور جریمه شد.

در دقیقه ۶۷ مسابقه سجاد شهباززاده با پاس گل امیدنورافکن توانست گل اول سپاهان را به ثمر برساند و خود را در تعداد گل های زده این فصل رقابت های لیگ برتر، به عدد ۱۳ برساند.

سپاهان با این برد، ۳۱ امتیازی شد و فعلا در صدر جدول قرار گرفت. در صورتی که پرسپولیس امشب برابر سایپا شکست بخورد، سپاهان صدرنشین باقی می‌ماند. گل‌گهر هم با ۲۲ امتیاز در دره نهم باقی ماند.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟