از هر ۳ زن یک نفر قربانی خشونت جسمی یا جنسی

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تقریباً از هر سه زن در سراسر جهان، یک زن در طول زندگی خود مورد خشونت جسمی یا جنسی قرار گرفته‌ و این رفتار فراگیر در طی همه‌گیری کرونا نیز افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۰۳۹۸۳۰
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۸ 10 March 2021
|
7116 بازدید
|
۴

به گزارش «تابناک» به نقل از یورونیوز، نهاد بهداشتی سازمان ملل متحد با اعلام این مطلب در روز سه شنبه ۹ مارس (۱۹ اسفند)، از دولت‌ها خواست تا از بروز خشونت جلوگیری کنند، خدمات‌رسانی به قربانیان این آزارها را بهبود بخشند و نابرابری‌های اقتصادی را که اغلب باعث می‌شود تا زنان و دختران قربانی سوء استفاده بشوند، برطرف نمایند.

مقامات سازمان بهداشت جهانی گفته‌اند که باید به پسران در مدرسه درباره ضرورت احترام متقابل در ارتباطات و داشتن رضایت متقابل در رابطه جنسی آموزش داده شود.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، گفت: «خشونت علیه زنان در هر کشور و فرهنگی به صورت بومی وجود دارد. این نوع خشونت به میلیون‌ها زن و خانواده آنها در جهان آسیب می‌رساند و با بیماری همه گیر کووید۱۹ بیشتر هم شده است.»

سازمان بهداشت جهانی گفته است که در سرتاسر جهان حدود ۳۱ درصد از زنان ۱۵ تا ۴۹ ساله، یعنی بیش از ۸۵۲ میلیون نفر، خشونت جسمی یا جنسی را تجربه کرده‌اند. این سازمان با اعلام این که اطلاعات خود را از داده‌های ملی کشورها و نیز از نتایج نظرسنجی‌ها در فاصله میان سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ میلادی به دست آورده، می‌گوید که این تاکنون بزرگ‌ترین مطالعه در زمینه خشونت علیه زنان بوده است.

این سازمان می‌گوید بیشترین افراد عامل خشونت علیه زنان، همسر یا شریک زندگی آنان است و در کشورهای فقیر آمار این گونه خشونت‌ها نیز به شکل نامتناسبی بیشتر است. بنا بر گزارش این نهاد بین‌المللی، ارقام واقعی خشونت‌ها علیه زنان به احتمال زیاد بیشتر از مقدار گفته شده است زیرا شمار زیادی از موارد سوء استفاده جنسی به دلیل ترس از انگ خوردن قربانی، گزارش نمی‌شوند.

کلودیا گارسیا مورنو، نویسنده گزارش سازمان بهداشت جهانی در این زمینه به خبرگزاری رویترز گفت: «این اعداد بسیار تکان‌دهنده است و در واقع زنگ خطری برای دولت‌هاست تا برای جلوگیری از این خشونت‌ها اقدامات بیشتری را انجام دهند.»

وی اقیانوسیه، جنوب صحرای آفریقا و جنوب آسیا را از جمله مناطقی خواند که در آنها بیش از نیمی از زنان با خشونت روبرو هستند. بر پایه آنچه در اطلاعات سازمان بهداشت جهانی آمده، بیشترین خشونت‌ها علیه زنان در کیریباتی، فیجی، پاپوآ گینه نو، بنگلادش، جمهوری دموکراتیک کنگو و افغانستان روی می‌دهد.

سازمان بهداشت جهانی همچنین می‌گوید که خشونت علیه دختران از سنین پایین آغاز می شود، امری که به گفته گارسیا مورنو «نگران‌کننده» است. مسئول این سازمان گفته است: «از هر چهار دختر نوجوان ۱۵ تا ۱۹ ساله که رابطه داشته‌اند، یک نفر مورد خشونت جسمی یا جنسی قرار گرفته است. این یک زمان بسیار مهم و سازنده در زندگی است و ما می‌دانیم که اثرات این خشونت در زندگی می‌تواند طولانی مدت باشد زیرا ممکن است بر سلامت جسمی و روحی تأثیر بگذارد و منجر به بارداری ناخواسته و سایر عوارض شود.»

کمترین میزان خشونت علیه زنان نیز در اروپاست، به طوری که در این قاره ۲۳ درصد از زنان در طول زندگی قربانی خشونت بوده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
بايد يه تحقيق از مردها بشه که چند درصد در خشونت عليه زنان شرکت داشته اند
ناشناس
|
Korea (Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
البته در کشورهای اسلامی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
توی اروپا و امریکا که دادگاه ها بدون استثنا به نفع زن رای میدن و همه چی رو از مرد میگیرن و به زن تقدیم می کنند خوب توی بقیه دنیا اگه هم برعکس باشه یه توازنی ایجاد میشه
ناشناس
|
Canada
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
هر نوع آزاری مردود هست، ولی مطمئنم خیلی از این آمار مربوط به آزار جسمی این خانمها در نتیجه آزار روحی و زبانی هست که نثار آقایان کردند. مطمئنم خیلی از خانمها در جواب این حرف میگن آیا چون زورتون زیادتره باید دستتون بالا بره برای زدن؟ منم در جواب میگم آیا چون زبونتون درازتره و یا سیستم مغزیتون میتونه آزار روحی رو برنامه ریزی کنه باید استفاده کنید؟ در هر حال هر دوی اینها بده. توصیه میکنم فیلم مستند Red pill رو ببینید.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟