به گزارش «تابناک» به نقل از دیجیاتو، اتنز اوایل دهه ۱۹۵۰ در شرکت فیلیپس استخدام شد و چند سال بعد با توسعه ضبط صوت قابل حمل که بسیار پر فروش شد، نام خود را بر سر زبان انداخت. وی حدود یک دهه بعد و در اوایل دهه ۱۹۶۰ پروژه جدیدی را شروع کرد که هدف از آن توسعه ابزاری بود که به مردم اجازه دهد به سادگی و بدون دردسر حمل صفحههای موسیقی زمخت امکان گوش دادن به موزیکهای مورد علاقه را در هر جایی داشته باشند.
اتنز بدین منظور نمونههای اولیه نوار کاست را از چوب تولید کرد که به راحتی در جیب جا میگرفت و از پاکت سیگار هم کوچکتر بود. وی در سال ۱۹۶۳ نخستین نوار کاست را تولید کرد و برای گسترش هر چه بیشتر آن در دنیا مدیران فیلیپس را قانع کرد که مجوز این فناوری انقلابی را به صورت رایگان در اختیار دیگر شرکتها قرار دهند. نوار کاست خیلی زود در دنیا به ابزاری پر طرفدار تبدیل شد اما این پایان کار اتنز نبود و او پروژه توسعه دیسکهای فشرده را کلید زد.
سال ۱۹۶۶ - سونی اولین دستگاه های ضبط کننده صدا بر روی نوارهای کاست را با نام TC-100 به بازار فرستاد.
دیسکهای فشرده یا همان CD از کیفیت بالاتری نسبت به کاست برخوردار بودند و حمل آنها هم سادهتر بود. فیلیپس در تولید CD با سونی همکاری میکرد و نخستین پلیر آن نیز توسط این شرکت ژاپنی در سال ۱۹۸۲ به بازار عرضه شد. CDها هم مثل نوارهای کاست با استقبال گستردهای در سراسر دنیا مواجه شدند و تا امروز دهها میلیارد نسخه از آن به فروش رفته است.
سال ۱۹۸۲- سونی اولین پخش کننده CD را به شکل جهانی به فروش رساند. این مدل با کد CDP-101 شناخته می شد
لو اتنز با طراحی این دو ابزار صنعت موسیقی را برای همیشه دگرگون کرد و به همه اجازه داد با پرداخت هزینهای بسیار کمتر از صفحههای زمخت و سنگین در هر جا که میخواهند از گوش دادن به موسیقی لذت ببرند. وی در سن ۹۴ سالگی و در حالی که میراثی ماندگار از خود به جای گذاشته بود درگذشت. جالب اینجاست نوارهای کاست به تازگی دوباره با استقبال مواجه شدند و چند سال قبل فروش آنها ۷۴ درصد بیشتر شده بود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.