ته چین؛

دستور پخت کرفس پلو

کد خبر: ۱۰۴۰۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 30 March 2021
تعداد بازدید : 46291
کد خبر: ۱۰۴۰۸۶۱
|
۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 30 March 2021
|
72878 بازدید
|
۹
بازدید 72878
۹
کرفس پلو یکی از غذاهایی است که شاید کمتر در میان عموم طرفدار داشته باشد و طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
به جای این که بگه برنج رو جمع می کنیم وسط میگه برنج رو میاریم کناره ها.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
یا خدا خورشت کرفس کم بود حالا کرفس پلو اضافه شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
خوش به حالتون ما نداریم بخوریم
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
غذاهای من درآوردی درست میکنه برای فالور جمع کردن، متأسفانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
وای وای وای تتو کرده فاجعه س
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
دستتون درد نکنه درستش میکنیم
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
بنده هر۱۲ساعت یک لیوان آب کرفس میخورم ،برنج هم ترک کردم ،چربی سوز فوق العاده ای است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
خداخیرتان بدهد که منبع مهم کلسیم ولو باپختن خورش کرفس باشدیاغیره..مهم انچه ک برای سلامتی انسانهاوسایر...افریده شده راببینیم وبخوانیم ومیل کنیم وممنون ازهمه شماها ک یاوجودکورنا این برنامه وپخت و... تهیه میکنید.وب مخاطبتان ارایه میدهید.خدای را شاکرم ودوستتان دارم متشکرم باسپاس
سنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
بنظر خوشمزه میاد حتما میپزم . من عاشق تنوع غذایی و ابداعی هستم . ممنون از اقای جوادی