هوش مصنوعی سامانه باجه، حلقهٔ گمشدهٔ ارتباطات هوشمند صنعت بانکداری

کد خبر: ۱۰۴۰۸۶۲
|
۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۲ 15 March 2021
|
10829 بازدید

هوش مصنوعی سامانه باجه، حلقهٔ گمشدهٔ ارتباطات هوشمند صنعت بانکداری

سامانه باجه آنلاین اولین و تنها شبکهٔ اجتماعی بانکی ایران است که بستری دیجیتال برای خلق تجربه‌ای متفاوت از فرآیند ارتباط با مشتری را  فراهم کرده است تا بانک‌ها و مؤسسات مالی بتوانند با مشتریان خود ارتباط بهینه‌ای برقرار کنند.

طی ۲۰ سال اخیر با وجود پیشرفت‌های چشم‌گیر تکنولوژی در تمامی عرصه‌ها، نیازهایی تکان‌دهنده شکل می‌گیرند که پایه‌های صنایع مختلف را دگرگون می‌کنند. اینترنت سرآغاز تمامی این دگرگونی‌ها بوده است؛ اما با توجه به پدیدارشدن نیازهای جدید، دیگر اینترنت و استفاده از آن به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی این دسته از نیازها باشد.

امروزه عمدهٔ این نیازها با وجود ویروس کرونا، در برقراری ارتباطاتی هوشمند و شناسایی نیازهای مشتریان به‌ویژه در صنعت بانکداری خلاصه می‌شود که برطرف‌کردن آن در گروی استفاده از مفهومی تحت‌عنوان هوش مصنوعی (AI) است. هوش مصنوعی مبتنی بر استفاده از کلان داده‌ها می‌تواند پاسخگوی این دسته از نیازها باشد و در دنیای امروز مزیتی رقابتی را برای بانک‌ها ایجاد کند.

مشتریان بانک‌ها در مواقع حساس و بحرانی به دنبال پیداکردن راه‌حلی هستند تا بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن مشکل خود را برطرف کنند. همچنین بانک‌ها به دنبال ایجاد تجربه کاربری عالی برای سیستم‌های مالی و خودکارسازی فرآیندهای ارتباط با مشتری هستند. استفاده از هوش مصنوعی پیوندی بین این دو نیاز است.

بانک‌ها با استفاده از سامانه‌ای هوشمند می‌توانند امکان شخصی‌سازی بیشتری را با توجه به نیازهای بازار فراهم کنند که نه تنها باعث خلق مشتری وفادار می‌شود بلکه مزیت رقابتی است که در پی آن مشتریان بیشتری جذب بانک‌‌ها می‌شوند.

سامانه باجه آنلاین اولین و تنها شبکه اجتماعی  بانکی آنلاین ایران، بستری دیجیتال برای خلق تجربه‌ای انسانی و هوشمند فراهم کرده است تا بانک‌ها و مؤسسات مالی بتوانند با مشتریان خود ارتباط یکپارچه و بهینه برقرار کنند.

هوش مصنوعی سامانه باجه، حلقهٔ گمشدهٔ ارتباطات هوشمند صنعت بانکداری

این سامانه با استفاده از سیستم هوش مصنوعی یادگیرنده و بر پایهٔ پایگاه کلان داده می‌تواند به سؤالات مشتریان بانک‌ها به‌عنوان مشاورهٔ آنلاین بانکی پاسخ دهد و در صورتی که پاسخ مناسبی دریافت نکند با استفاده از داده‌های پیشین خود، کاربر را به متخصص‌ترین کارمند شعبه در زمینهٔ پرسش، متصل می‌کند.

توانایی این نمونه از هوش مصنوعی در چت‌بات‌هایی نظیر سامانه باجه آنلاین در سطح جهانی، زمینهٔ پردازش سریع و دقیق داده‌ها را با توجه به شرایط خاص مشتری فراهم می‌کند. 

تا پیش از پیاده‌سازی این مدل از هوش مصنوعی، بانک‌‌ها باید پس از بررسی و تحلیل‌های دستی، ماهیت درخواست مشتری را کاملاً بر اساس نیروی انسانی ارزیابی می‌کردند که این کار زمان زیادی را هدر می‌داد؛ اما با به‌کارگیری الگوریتم‌ها برای تحلیل داده‌ها این کار در سریع‌ترین زمان ممکن و بدون دخالت نیروی انسانی انجام می‌شود.

در سامانه باجه آنلاین علاوه بر پیاده‌سازی ساده و راحت پاسخ سؤالات کاربران در کمتر از ۳۰ دقیقه داده می‌شود. همچنین برای کنترل کیفیت پاسخ‌دهی، سیستم امتیازدهی هوشمندی تعریف‌شده است که پس از دریافت مشاوره، میزان رضایت کاربران سنجیده می‌شود.

این سامانه با ایجاد تجربه‌ای متفاوت در راستای استفاده از هوش مصنوعی در بانکداری دیجیتال، حکم حلقهٔ گمشده‌ای را دارد که تجربهٔ دیجیتال انسانی یکپارچه را میان بانک‌ها و نهادهای مالی برقرار می‌کند. این تجربه باعث بهینه‌سازی سفر مشتری از ابتدای دریافت خدمات و تا پایان فرآیند می‌شود.

سامانه باجه آنلاین محصولی از نشان بانک، شعبۀ دیجیتال بانکی ملی ایران را می‌توانید در بخش «بانک من» پیام‌رسان بانکی بله، همراه‌بام ملی و اپلیکیشن ایوا و شصت پیدا کنید، همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ باجه آنلاین کافی است به سایت باجه آنلاین مراجعه کنید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟