ته چین؛

دستور پخت شکر پلو با خورش قیمه

کد خبر: ۱۰۴۱۰۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 05 April 2021
تعداد بازدید : 4620
کد خبر: ۱۰۴۱۰۷۹
|
۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 05 April 2021
|
9742 بازدید
|
۲
بازدید 9742
۲
«شکر پلو» یکی از غذاهای خوش طعم و سنتی شیراز است که معمولاً با «خورش قیمه» سرو می‌شود. دستور پخت این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
کدبانوی شیرازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
این چیه؟؟ واقعا جای حتی ی ذره سلیقه و ابتکار خالیه!!! کاسه پلاستیکی قرمز!! قابلمه های کر و کثیف و رنگ و وارنگ، ی برنامه آشپزی از تلویزیونهای ترکیه ببینید،‌ فقط بفهمین سلیقه چیه وگرنه که شماها که نمیخواین از این عصر حجر بیرون بیایین ، واقعا حیف به شیراز زیبا و غذاهاش که قابلمه شما ضایعش کنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
نمی‌خواد نظر بدی
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟